Nyårsafton

När jag vaknade imorse så trodde jag att alla mina nyårsproblem var över. Men sen kom jag på att jag inte hade något att ta på mig. Åkte ner till centrum, köpte rött läppstift i fall att jag skulle haft klänningen jag köpte igår. Gjorde några andra ärenden. Sen gick jag runt och kikade lite om jag hittade något. Tror ni det? NEJ! Synd för mig då..
Så det får bli den klänningen. Jag kommer att vara rätt fräsch ändå, inte nyår kanske men jag ska i alla fall inte bära svart som hm...98% av alla andra kommer att ha. Jag ska han en stentvättad klänning, lacktights under, lite silversmycken och ja. Det blir skit bra!..NOT..

Skriver senare, nu blir dusch.. / Lisa

Nyårsfirandet

I morse när jag vaknade gick jag ner till centrum för att handla lite. Igårkväll helt plötsligt vart jag hembjuden till Alan. Jag hade inte köpt nå kläder till nyår efter som att jag inte visste vad jag skulle göra. Så idag rusade jag ner till centrum och letade och letade så fick det bli en helt vanlig svart klänning med ett armband till.

En hårspray och ett läppglans fick det också bli.

Armbandet. mycket dålig bild men ah..

Så vad ska jag göra nu? Jag ska duscha, fixa håret, äta fixa allt annat. Och sen drar jag nog iväg.
Nåväl. Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år och en god fortsättning. Massa kramar/Lina


Oj.. Klockan bara rann iväg

Har suttit och snackat lite med USA på skype. HAHA! Jag har skype på min dator. Rätt komiskt. Trodde jag aldrig men ja.
Tiden bara rann iväg och nu är klockan halv 2! Jaha. Vad har jag gjort idag då?

Hittade absolut ingenting jag sökte i stan. En klänning endast! Det blir mitt sista nödfall imorgon då det är nyårsafton. Eller ja, tekniskt sätt så är det nu i kväll. Men i alla fall. Jag köpte mig också några ansiktsmasker och mascara. Kom hem vid 7. Jag, Bea och Erika tog oss in i bastun, gjorde några ansiktsmasker och jag satte på lösnaglar. Om det blir klänningen imorgon så ska jag måla dom röda tror jag.




/ Lisa

Nej jag har inte döttttt

Jag har bara levt livet utan dator ett par dagar. Eller något!

Under dagarna jag inte har bloggat har jag faktiskt hunnit med en hel del. Jag och Emilia. Vi har promenerat och tränat jätte mycket, umgåts med folk, simmat, solat.. Ja en massa saker! Har inte haft det så kul som detta lov på länge! EN hel del blder ska jag bjuda på också! Mestadels bara på mig och Emilia men i alla fall..
Nyår i morgon. Vad ska man göra? Jag känner mig faktiskt helt ärligt inte taggad på någonting. Typ umgås med pappa eller så. Jaja, något blir det nog i alla fall. Hoppas ni har haft ett bra lov hittills i alla fall!

Ascoola med tomtebloss

Hemma igen efter en långlång promenad med hundarna

Sötve

Dennda kväll umgicks vi med Alle och Simon

Snyggt och prydligt

Bara en bild på våra ögon sådär

Mycket stiliga

Emilia

Lina

Emilias spännde jag lånade, så fiiint

När jag var liten gick jag på ridskola, det hät var min favorithäst

Emilias häst. Helt sjukt fin

Gaddarna också, speciellt efter ha ätit på väggen

Ikväll ska jag förmodligen äta pizza och klippa mig lite med Emilia och Frida. Så vi hörs senare. Puss/Lina


Stan

Nu ska jag gå och möta Erika. Har precis målat naglarna också. På mig har jag en stor klänning/tjocktröja. Visar senare. Puss/ Lisa

igår

Kom ju hem igår, efter en låååååång bilresa. När jag kom hem, fräschade jag till och och slängde mig i bilen igen för att åka till pendeln för att åka  in till stan och gå på bio, yes man såg vi. Vi var jag, Erika, Bea och Susanne. Trodde filmen skulle vara bättre, men den var väl okej. Ja.

Nu ska jag in till stan igen. Shoppa lite bara. Tänkte mig en väska och ett par snygga träningsbrallor först och främst. Sen kan vi impulsköpa lite. Men faktiskt, några nya tröjor kan jag behöva. Ja! Erika följer med. Men först har vi ett ärende att göra. HEMLIGT!

Puss och kram / Lisa


John, John, John.......

Jag blev precis väckt, av ett konstigt nummer. Trodde först att det var de där skumma nummerna som kostar 150 kr/samtal. Men jag tänkte, äh jag svarar. Det var John, från det där skumma numret. Det enda han sa var, jag ligger på sjukhus ring det här numret....................................., Jaha tänkte jag. Så gjorde jag det. Han hade trillat på sin lilla snowboard när han skulle hoppa något som jag förstod det och fått en allvarlig hjärnskakning OCH minnesförlust för typ en vecka. Så sa han: Jag visste inte hur länge sen det var då jag pratade med dig och jag visste inte om jag sagt god jul.
Bubben då tänkte jag. Sen var jag tvungen att lägga på. Krya på dig hjärtat!

Bilen

Sitter just nu i bilen påväg hem. Sitter och äter godis och dricket cola ur en tvåliters flaska. Haha! Första gången jag gjort det.. Dricker knappt läsk!

Ostbågar är det bästa som finns!

Hörs när jag är hemma. / Lisa

Slutsålt

Vad förväntade jag mig när jag tittade på biljetterna till coldplay där det stod fåtal biljetter kvar? Att dem skulle finnas hur länge som helst? Inte en chans.. Det är såklart slutsålt. Men jag tänker inte ge upp för det, jag ska minsann fixa ett par på blocket, så enkelt är det. Jag kommer få dom som en liten födelsedagspresent, har annat att lägga pengarna på nu. Nyår, pappa har fyllt, behöver verkligen en ny väska och nya tröjor! Jeans har jag gott om men det kan vara bra med tröjor också och med tanke på att en biljett som inte köps på ticnet kan kosta en hel del mer. Därför gav mamma mig det alternativet! Behöver förresten några fler snygga träningskläder. Ska ha en liten shoppingdag nu i veckan tänkte jag. Det var alledes för länge sen. Kan också behöva en rensning av min gaderob.


/ Lisa



sista dagen

Skönt ska det bli att få komma hem imorgon. Less på sängarna här, får ont i rytggen av skit sängarna. Annars har jag haft en super trevlig liten tripp med familjen, där vi har åkt skidor, bastat, sovit, ätit och degat. På tal om att sova så ska jag faktiskt ta och sova nu, igen. När jag vaknar ska vi iväg och äta lite middag. Ragges kompis är i Sveg och dom kommer hit och äter med oss sen. Jossan och Amanda också. Hörs senare. /Lisa



Grattis pappa!

Har sovit på soffan nu i två timmar tror jag. Sällan? Ligger just nu och tittar på sagan om ringen, den första filmen. Är dock inte sånt stort fan av dessa filmer så klart att man tar fram laptopen och börjar kika runt lite.

HAHA, titta Anton på sidan..


Mamma och jag i liften.


Jag innan lite after ski..

Varmchoklad efter lite skidåkning.



Blir mitt sista inlägg. Men jag vill bara säga grattis till pappa Rolf som fyller 41 år idag! / Lisa


tacos

Nu, snart så ska jag och Anton laga middagen. Det blir tacos! Lätt och helt okej gott.. Annars har väl inte dagen bestått utav något annat än skidåkning. Jag är också trött som vanligt. Har tagit lite bilder idag så jag lägger in dem senare. Så kanske jag förhoppningsvis har något roligt att berätta, som jag inte haft på........100 inlägg?

Lisa

Godmorgon

Ska ner till hallen och kolla på en Vangen vs Valhall, fan vad spännande det ska bli! 
Efter det blir det hem igen.
Går klädd så här:

Mina nya kofta är på. Later/Lina

Lite bilder från dagen







Här har ni några bilder. Har dock flertal bilder på mig själv jag tog innan men det känns lite ego att lägga upp dom nu så vi tar det en annan gång. I morgon ska jag kolla på match med Emilia i sporthallen. Vangen möter Valhall. Spännande!
Sov gött kära vänner. Puss på er/Lina

Stressad över?

Jag känner mig jätte stressad. Även fast jag ligger under täcket i en soffa och tittar på gladiator så känner jag mig så grymt stressad inför nästa år. Skolan, där vi kommer ha väldigt mycket, gymnasievalet där jag inte har en aning om vad jag ska söka, måste skaffa mig ett jävla jobb som ska vara så jävla svårt att få när man bara är 15 år, klarar mig inte på det jag får i månaden. Jag kräver så mycket från min mamma att det är pinsamt. I alla fall, jag känner mig stressad över träningen, jag bara äter och äter och det gör ju sina spår. Fan. Förlåt för alla svordomar!

Godnatt


There's no other place in this world where I rather would be.

Lisa


Ha-ha-haaaaaa

Vi lurade nyss Merja om att Joakim hennes son hade tatuerat sig och piercat sig. Pappa ringe mig och sa att han hade sagt det till Merja och frågade om vi kunde rita en tatuering och sätta en piercingen i näsan på han. Så jag ritade en tatuering på han och fixade en ring. Bilder ser ni här nedan. I alla fall så berättade pappa sedan att Merja hade sagt så här när hon fick höra vad han hade gjort. : Aha...... Har han gjort det får han fan ingen innebandy klubba och inte heller får han spela match i morgon. När hon kom hem gick hon på tatueringen men inte näspiercingen, och den såg ju faktiskt ganska overklig ut. Men det var i alla fall jättekul, hon gick verkligen på det tills jokkz inte kunde hålla sig för skratt längre. Erika min sötis kommer förbi snart tror jag. Det blir mysigt det.

Tatueringen hahaha, mycket stilig......

Riktig dålig bild så man ser inte riktigt men, det såg inte äkta ut!

Jaja, vi hörs senare då ni i nästa inlägg får massa bilder. Puss/Lina


A pair of jeans

Hej mina vänner. Idag har jag och Emilia varit inne i stan nästan hela dagen. Åkte vid 12 och kom hem nu. Jag fick faktiskt med mig en massa hem. Eller en massa, mer än vad jag har köpt på länge. Och ändå är det inte så mycket trots att det känns så. Men visar lite bilder på det i alla fall.



Sjalen är inte så silvrig..





Där har ni sakerna. Från och med nu ska jag verkligen börja ta hand om mig själv. Naglarna därbland!

Bilder från dagen får ni se senare. Nu ska jag fixa naglarna och fixa mig för kvällen och sedan lägga mig ich titta på wild child.
Tack för en jätte kul julklappsdagumgåstjosan med dig Emilia. Puss/Lina

Tröttisar


Här var jag för fem timmar sen. Låg och tittade på OC i två timmar och vaknade NU. Vi åkte av backen vid halv 1, det är ju ingen tid alls? Herregud.. Nu ligger alla och slappar på soffan i alla fall. Funderar på kvällsåkning, men är så himla trött och tror inte jag kommer orka det. Vi ska nog bara beställa hem pizza, vi orkar inte ta oss någonstans för Roger har öroninflamation och inte så roligt för honom och sitta där och se glad ut men känna SMÄRTA, nejdå men ja. Det ska bli gott i alla fall. Magen kurrar nu. Skriver senare/ Lisa

coldplay

Jag pratade lite med Jonna som jag träffade på Malta. Super söt tjej! Hon skrev på facebook att hon fick coldplay-biljetter i julklapp. Coldplay spelar den 22 augusti i stan så på måndag när jag kommer hem är det första jag och Erika ska göra, köpa biljetter. Ska även möta upp Jonna där. Hur nice som helst!


Förresten blev jag stormästaren i yatzy. Jag säger ju att jag har magiska fingrar! Godnatt på er/ Lisa


torchlight procession

Vi kom precis hem till stugan efter en middag och så har vi tittat på när några åkte i ett fackeltåg. Kan lägga in mammas bilder ifrån hennes kamera sen så får ni se, super fint.. Nu tittar vi på någon mamma mia story och ska spela yatzy nu!

Hörs senare. / Lisa


En ny kamera

Hej mina vänner. Har ni haft en bra jul? Jag har haft en riktigt trevlig och mysig jul med mina kusiner. Det är allt bra liv i dom alltså, för underbara. Ja vad mer kan jag säga än att jag fick en sak av det jag önskade mig på min önskelista. Och det var en ny kamera. Fick den av min bror Johan. Helt underbar är den. Jag älskar den verkligen! Tacktacktak Johan! Av mamma fick jag en kofta och ett par strumpisar som dock inte stod med på önskelistan men som jag ändå önskade mig. Så tack mamma så jätte mycket. Pengar fick jag också. Jaja, nog om det. Tack för alla fina presenter, eller julklappar..  Tänkte visa lite bilder från julen och ja, lite övrigt innan jag sticker och möter Emilia. Vi ska bara ta det lugnt och kolla på film. Och i morgon drar vi till stan, bara hon och jag och har en julklappsdag. Alltså, våran julklapp till varandra. Vi bestämde att vi åker in dit ochgår runt lite och tar en fika och så.


Mina nya fina kamera. Bästa bilden jag kunde få. Min förra bara stängdes av hela tiden.

Snöade gjorde det på julafton också., jag vart verkligen sååå glad. Första vita vintern på loont time.. ganska

Kusin Stina och johan min brooder

Morbror Nichlas hade precis tagit en grogg ahha

Broder Joakim och Kusin Erik

Jag och gansterkuszen Erik

Jag och Erik

Väl hemma igen, familjen i köket

Höres senare. Puss/Lina

lunch paus

Sitter just nu i stugan och suger på en liten godis. Har precis ätit lunch. Vi ska snart ut i backen igen, ska bara vila lite.. Alla är helt döda.. Jag är mest död tror jag!


Skriver senare. / Lisa

Nytt år snart..

Sammanfattning år 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Varit på språkresa.. Så ja..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha inget..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej..

4. Dog någon som stod dig nära?
Nära och nära.. Ja

5. Vilka länder besökte du?
Thailand, Norge och Malta.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Hm.. Ja

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Inget speciellt

8. Vad var din största framgång 2008?
Haha.. Bättre självförtroende

9. Största misstaget?
Många

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja..

11. Bästa köpet?
Jag kommer inte ens ihåg vad jag köpt typ.. Men ett par skor jag har!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja..

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
If I were a boy, pokerface, infinity..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ingen aning

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit omtänksam till folk som inte är/vart det tillbaka..

18. Hur tillbringade du julen?
Jag tillbringar min jul just nu i Vemdalen..

19. Blev du kär i år?
Nej, jag var redan när det var nyår..

20. Hur många one night stands?
Haa.. Personligt

21. Favoritprogram på TV?
......ingen aning

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Haha..

23. Bästa boken du läste i år?
Gömda

24. Största musikaliska upptäckten?
Har aldrig lagt märket till ABBAs musik men nu så, älskar det..

25. Något du önskade dig och fick?
Ja

26. Något du önskade dig men inte fick?
Finns det alltid..

27. Årets bästa film?
Mamma mia

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Såg mamma mia med mamma på kvällen och umgicks med gamla vänner faktiskt.. Var rätt deppad under min födelsedag.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
En tröttis

31. Vad fick dig att må bra?
John och Hilma speciellt.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
HAHA.. Ryan Schekler

33. Vem saknade du?
Martin extra mycket. Och sen gamla minnen och Hilma med tanke på att hon bor 18 mil ifrån mig.

34. De bästa nya människorna du träffade?
John

/ Lisa


God jul

Jag är väldigt glad och tänkte nu skryta lite.. Jag får en vit jul i år! Hihi.. Har precis kommit hem ifrån backen. Solen lyser men det har även snöat lite idag. Hur mysigt som helst. Är tyvärr dock helt slut i kroppen.. Är inte van vid att gå ut och sporta från 9-15! Kom därför hem lite tidigare idag från backen för Kalle börjar ju om en timme och det är ju ett måste!





Jag älskar mina timberland..

Mer bilder kommer ifrån julafton lite senare. Nu ska jag lägga mig och titta på OC eller något sånt.
God jul/ Lisa


Klockan är 21:34!?

Vi alla är helt döda. Två av oss har redan somnat på soffan nu på kvällen.. Haha! Julafton imorgon. Inget jag känner av. Annars brukar man känna lite julkänsla, och man längtar tills julafton då man får öppna julklappar men nu idag har jag inte ens tänkt på julen. Ingenting alls faktiskt. Jag tycker att julen kan vara riktigt mysig, men bara om man umgås med bara familjen. Jag har inte sådan rolig släkt som många andra har. Men däremot, min pappas sambos släkt är super söta! Många tycker liksom att julen är mysig för att man får träffa släkten, men... Hos mamma så träffar vi aldrig släkten, hos pappa träffar vi aldrig släkten. Haha.. Jaja! Och även om vi skulle träffa släkten är dem inte så skojfriska..

Nu ska jag försöka pigga upp mig. Kan ju inte sova än? Klockan är inte ens 22. Sovgott i alla fall.  /Lisa

Bilder från helt olika tillfällen och år..






Lista

jag lyssnar på: Anton som är irriterad på loftet på ett tv-spel..
jag pratar: när jag vill prata
jag älskar/tycker om: att åka skidor
mina vänner är: helt underbara
min första riktiga kyss: Minns jag så väl
jag stör mig på folk som: Som inte tänker på andra. Egoister helt enkelt. Och snåla, snåla människor är det värsta som finns.
kärlek är: Så jävla jobbigt ibland
jag har: Svett på min rygg
någonstans, tänker någon på: jaha
jag kommer alltid att: älska min mamma, pappa och lillasyster mest utav alla
pengar är: Mycket
sist jag grät var: ...i lördags
min mobiltelefon är: Rosa just nu
när jag vaknar på morgonen: Tänker jag..fan vad livet är surt
innan jag går och lägger mig: tittar jag på tv och tänker på händelserna under dagen
just nu tänker jag på: Att jag borde duscha
barn är: Jobbiga.. Fast inte Hilma såklart
jag vill att: Mina och mammas aktier går upp nu
nu ska jag: DUSCHA
imorgon ska jag: Åka skidor, ha en super mysig julafton i den här super mysiga stugan..


/ Lisa


Soligt

Idag, hela hela dagen har solen lyst på oss i backen. Så så härligt! Har åkt hela dagen så vi är rätt slut nu. De andra tänkte basta men jag orkar inte.. Tar det lite lugnt med datorn framför brasan istället.



Ni behöver ju absolut inte klaga på min snygga min men alltså, tänk er vad min hud kommer att må bra utan smink och frisk luft hela dagarna. Helt underbart! Inte för att min hud är finnig, men ändå, skönt! Rosig är man om kinderna också!
Åhh, jag älskar det här..

Skriver kanske senare. / Lisa

Jobb avklarat

Då var jobbet för denna jul avklarart, vad skönt. Kände verkligen idag hur jag började få ont i ryggen.
Måste berätta en komisk sak om i natt. klockan 02 smsade jag Erika och skrev - Jag missar tagettctla a slagv. Erika smsade tillbaka och skrev - tju ;). Då svarade jag sedan - Oj. Klockan är vist bara  två.. pussgodnatt.
Sen när jag och Erika träffades på tåget i morse, kom varken hon eller jag ihåg att vi hade skrivit sms, eller jag kom ihåg en aning av det, men jag visste inte om jag hade drömt eller om det var verklighet så jag kollade på mobilen. I alla fall så började jag gråta i natt och sa - Fan också, nu hinner jag inte duscha.. Något liknande. Hade ju som ni ser vaknat till lite på andra smset jag skrev bortsätt från att jag inte kunde stava till "visst". I morgon åker vi till mamma, äter lunch där och åker sedan till min morbror mot kolsva, det hållet. Och firar jul med dom. Myysigt! Liten minijul hade jag även med Lisa och Erika i söndags. Lisa hade gjort det jättemysigt med ljus och frukt. till Lisa gav jag en bh och ett päppglans, till Erika gav jag ett par gråa chinos. Av Erika frick jag bh och trosor i färgen röd, riktigt snyggt! Och av lisa fick ajag nagelgrejor och ljus, jättefint ljus och naglelgrejorna var verkligen behövliga. Så tack tjejor!
Vi hörs kanske i morgon. Annars på torsdag eller så. Om vi inte hörs i morgon så önskar jag er alla en riktigt god jul. Bjuder på lite bilder från jobbet mm också.  Massa kramar/Lina

Framme

Nu är vi framme och stugan är hur mysig som helst och vi bor precis vid backen och allt är underbart. Lägger in lite bilder imorgon tänkte jag. För nu vill jag faktiskt sätta mig i soffan och mysa med familjen.
Bilresan tog ca 6 timmar, trögt med en dator utan internet. Men jag har lånat OC-boxen säsong 2 av Erika så jag kikade lite på det + att jag var så smart att ta med en the sims skiva.

Jag och Anton in the car.. Jag med dubbelhakan!

MER!!!

Hörs imorgon.. / Lisa


Mys..

Med tanke på att vi gick runt i linne och trosor hela kvällen tänker jag inte lägga upp bilder. Men det var super mysigt! Öppnade lite julklappar, där jag fick av Erika en tröja jag önskat mig. Super söt. Ett enkelt basplagg liksom. Babyrosa långarmad tröja med en liten ficka på och några knappar där bak. Reser i den imorgon så då får ni se den på.
Av Lina fick jag en bh som jag verkligen behövde och ett läppglans. Tack tjejer!

Nu ska jag ta fram reskläder och sen sätta på OC som jag kommer somna gott till. Hörs imorgon.  / Lisa




Mina skidor..


Här har vi dom fina.. Så så så fina!

Nu ska jag faktiskt ta och spela lite the sims.. Ta det lite lugnt. Är så gott som klar med packningen. Sen ska jag göra mysigt för mina girls. Har köpt både onyttigt och nyttigt. Skriver senare. Puss och kram/ Lisa

Packning...

Packningen går inte så jäkla bra. Hur skjutton ska jag få ner en hel veckas packning i en väska där jag får ner en helgs packning typ. Herregud!
 
Väskan spricker nog när som helst!

Ska nog ner till ICA och köpa lite gotta tills Lina och Erika kommer hit på en liten minijulafton på mitt golv. Puss/ Lisa

Packa och fixa

Vi åker ju som sagt imorgon så dagen kommer bestå utav packning. Nu på morgonen väckte mamma mig ville ha med mig till gymmet för att sola. Så vi åkte iväg. Sen åkte vi hem, hämtade upp Roger och drog till Intersport med mina stavar, var tvungen att byta ut dom. Sen åkte vi till fliesbergs och köpte vantar, underställ och lite annat. De har ju knappt något alls på intersport i Bålsta. Men som tur är har Bålsta centrum piffat till sig lite tycker jag!

Nu ska jag faktiskt ner till centrum och göra några ärenden. Hörs senare. Puss/ Lisa

Får man skratta åt det här?

Ni får ingen bild på skidorna idag, för jag orkar inte gå ner och hämta kameran. Visar imorgon. De är så fina!!

Nu på kvällen har jag umgåtts med Erika. Vi har mest pratat, kört lite singstar(ABBA) och läst en sjuk bok jag fick i julklapp. Grymt rolig! Typ sjuka skämt som: "Hej älskling, det blir köttgryta till middag idag." Hon svarar "Men var är barnen?" Haha.. Ja.. Sjuk humor man har.. Boken heter i alla fall "Får man skratta åt det här?"

Snackade precis med en sjukt full John. Han har kommit fram bra och allt, men hans första kväll på krogen som slutade lite..väl konstigt. Han berättade att dom nollar de nyanställda. Haha lite komiskt, men stackarn.. Han la även på för att han skulle lägga en pizza. Stackarn!!!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på OC. Hörs imorgon. / Lisa


Här är jag och min snygga mamma i torsdags..

Vill ni ha hjälp......?

Hej! Kul att jobba i dag var det. Jag och Erika tjänade jättebra. Och måste bara berätta en rolig... roliga repliker mellan Erika och en kille. Det kom två... damer? och skulle slå in sina paket. Och ja, det är det jag och Erika gör. Hjälper andra att slå in paket. Det låter som ett torsk jobb men vi tjänar faktiskt mer än dom anställda. I alla fall så frågar Erika dom här damerna om dom vill ha hjälp tre gånger om men ingen av dom hörde. Då kommer det fram en man till oss och säger. "Fråga om dom behöver hjälp med hörselapparaterna". Det kanske inte låter så kul här, men nedrans vad kul vi hade åt det haha.

Fick med mig ett par skor hem idag. Är dock inte säker på om jag ska behålla dom, hela min familj tycker det men.. det är faktiskt vad jag tycker och jag vet inte riktigt! Bestämmer mig i morgon.

Nu ikväll vart jag hembjuden till Lisa för lite singstar men jag känner att jag inte riktigt orkar så jag stannar hemma och kollar lite på wall-e som jag har laddat hem.

Här är skorna, mycket finare i verkligheten! (Lägg inte märke till strumporna)
Bjuder på en fin bild på mig ocså... heheheh
Ha en bra kväll/Lina

Julklappar

Har fått massor av julklappar nu. Gladast blev jag såklart över mina fiiiiinaste skidor. Lägger in bild på dom sen. Jag tänker att min dator också blir som en liten julklapp, även fast jag betalar lite själv utav den. Fick också pengar, presentkort, kläder, singstar ABBA(!!!), bok.. Och ja. Härligt! Även liten julklappsutdelning imorgon, jag, Lina och Erika. Och på julafton, och när jag kommer till pappsen, haha! Älskar julklappar..

Slänger in en bild på skidorna sen! Nu ska jag ta och planera min packning och lite sånt. Ikväll ska jag sjunga singstar med Erika och Lina tror jag.. ABBA!!!!!

// Lisa

Haha.. Såhär glad är jag när jag umgås med Erika hahaha..

Haha

Har tråkigt här hemma. Folket kommer väl när som helst. Men helst av allt vill jag bara ligga i min säng, inbäddad i ett duntäcke, en värmekudde på magen som dämpar min mensvärk. Och såklart, alvedon och halstabletter. Jag orkar inte bli sjuk nu. Jag åker ju i övermorgon fan! Försöker intala mig om att jag inte kommer bli sjuk, men som jag mår nu kommer jag inte kunna ställa mig på ett par skidor i backen. / Lisa




Jag och lillebror för typ en halvtimme sen. Leker lite med kameran haha!

Fisherman's friend

Släkten kommer visst om två timmar. Kan därför slänga in min outfit för dagen.

Allt är i från gina tricot.

Här är min älskade dator i alla fall. Den är så liten och lätt och jag bara älskar den.

Hörs senare. / Lisa

Minijulafton

Släkten kommer om några timmar. Har halsont och är lite ledsen, John och jag sa hejdå inatt. Det var väldigt jobbigt. Han kommer att vara borta i Schweiz i ca 5 månader, jobba som frukostkock några timmar om dagen och sen ut i backen och åka lite bräda, med tanke på att det är alperna han ska jobba i. Han kommer få det underbart, hur kul som helst, men det var väldigt jobbigt att säga hejdå. Vi pratade för ca en timme sen och då skulle han precis gå på planet.

I alla fall så kommer släkten snart, det blir en liten minijulafton med tanke på att vi är i vemdalen över jul. Som tur är kommer jag hem över nyår, umgås med vännerna.

Skriver senare i alla fall. Puss och kram/ Lisa



Jul-lov

Jullov nu, äntligen. Vi slutade vid ungefär 10 i morse och som ni vet så sovde jag hos Erika och gick därför sällskap med Kenny på morgon, det var trevligt det. Väl i skolan körde vi en lek, sen delades betygen ut och vissa sjungde osv. Min betyg ska vi inte ens prata om... Har sänkt mig i nästan alla ämnen men även höjt mig i bild och slöjd. Jaja, jag ska kämpa efter lovet fram till sommaren det har jag lovat mig själv. Efter skolan gick jag hem och kollade lite på Peter Pan, gick sedan till tåget för att jobba. jobbet gick bra. Jag är helt slut men det var ju verkligen värt det. Jobb i morgon igen, och på söndag och måndag. På tisdag far jag ner mot kolsva där runt. Vi ska fira jul med mina kusiner på landet, på mammas sida alltså, det kanske jag redan har nämt? Om jag har så nämner jag det igen. Annars ska det bli väldans trevligt.

För nån/några helger sedan köpte jag ett par skor från vagabond för tusenlappen. Fick tillbaka tre checkar från Åhléns med 50 kr på vardera. Så idag såg jag till att utnyttja dom och köpte mig därför lockgilé och ett linne. Gick in på kicks en snabbis också och köpte ett hårnät. Ni vet ett sånt där som man brukar ha när man rider? Ett sånt i alla fall, coolt. 
Nu ikväll ska jag ta det lugnt, kolla på film och köpa lite candy tror jag. Så vi hörs i morgon eller något då jag berättar om dagen och dess händelser. Godnattssömn önskar jag er/Lina


power to nature


Jag för fem minuter sen. Lite dåligt ljus med tanke på att det endast är min julstjärna och två ljus som lyser upp mitt rum.
Jag håller i alla fall på att fixa mig. Ikväll ska jag ta farväl av John. Både tråkigt och jobbigt. Innan eller efter det kommer jag nog säga hej till Erika en snabbis också. Slänger in en outfit snart. Länge sen!

Puss / Lisa

YEEY!

Sitter just nu och skriver från min finaste, älskade och underbara dator! Den är helt lovely.. Tänkte när jag fick den att jag måste vara den gladaste flickan på denna jord just nu. Och så tänkte jag också, oh nej, säkert hur mycket som helst att installera men icke! Alledes lagomt. Så jag hann lugna ner mitt glada jag! Har inga bilder på datorn ännu, som ni kanske förstår. Uppdaterar senare. Kram/ Lisa

Så kan det gå..

Har sänkt mig i några ämnen, inte alls nöjd med betygen vilket gör att jag är på skit humör. Skriver kanske senare. Har jag tur skriver jag från min nya dator.. Hörs senare då. / Lisa


Det finns ju bara skit fula?

John, min vän är inte den snabbaste.. Ska strax iväg till honom, äntligen.... men innan det tänkte jag bara slänga in ett inlägg om väskor och fordral till bärbara. Min kommer ju förhoppningsvis men troligen imorgon jag vill ju denna dator allt de bästa eftersom den är efterlängtad. Jag kommer att resa mycket med den när jag sen börjar gymnasiet, och även när jag åker till pappsen! Därför ska jag unna min finaste en mycket fin datorväska. Kikat runt lite, men inte hittar jag någon som är speciellt fin inte. Alla är ju skit fula!!






Här är några som jag skulle tycka vara okej! Antingen blir det ett fodral så jag kan ha den i min vanliga väska eller så blir det en väska för sig. Får se! Hörs i alla fall imorgon.

Puss och kram/ Lisa

Lista

Jag ska träffa John om en kvart. Han kommer med bussen då antar jag. Tänkte slänga in en lista före..


Dagens längtan: Tills på måndag och imorgon(dator och betyg).
Dagens humör: På topphumör idag faktiskt.

Dagens to do: Haha, kvällen är inte så ung så jag ska väl träffa John och sen sova.
Dagens outfit: Blåa jeans ifrån tiger, vit t-shirt med något svart tryck från veromoda och brunkofta ifrån gina tricot över.. (Nu på kvällen).

Dagens vill ha: Datorn

Dagens mums: Varmchoklad

Kommer inte att uppdatera senare vilket betyder att jag säger godnatt till er. Puss och kram/ Lisa


3 små doftljus


Hej mina vänner.
Idag var det toppsboll i skolan, bägge 9a och 9b förloreade mot lärarna som under alla dessa har vart och är obesegrade, vi vann dock mot 9b. slutade skolan gjorde jag vid 13:00. Då gick jag hem och duschade och åkte till tandläkaren med pappa för att spänna tandställningen och efter det hämtade vi upp mamma och Ylva för att skjutsa dom till jakan. När vi ändå var i jakan gick jag och pappa in på Ikea och jag köpte lite sått och gott. Bland annat tre doft ljus som luktar riktigt gott. Nu ska jag dra till Erika, sover över där och går till skolan från henne i morgon. Jätte mysigt ska det bli.
Vi hörs i morgon. Puss/Lina

Julavslutningar

Var nyss på julavslutningen för Anton, lillebror, som jag nämnde tidigare. Snacka om att dom drar ut på allt och tar typ alla julsånger som finns i hela världen och sjunger. Även att jag och mamma satt och kommenterade alla, och tyckte synd om många barn som såg så ensamma ut. Men, efteråt kom ju det roliga.......fikat!! Var super sugen på varmchoklad och chokladkakor..

Puss och kram/ Lisa

15-2 eller något sånt?

Vi hade innebandy match mot lärarna nu här på eftermiddagen, vi förlorade på 15-2, haha! Liiiiiiiite pinsamt, men vad ska man göra.. Slutar ändå imorgon, så man slipper skämmas och på utskrattad på några veckor i alla fall.

Nu, om ett tag ska jag nog träffa John. Ska släpa med honom på min lillebrors julavslutning, Anton ska spela tomte i en teater så jag vill kika på den. Haha! Hoppas på att han går med på det.

Imorgon kommer min dator förhoppningsvis......*längtar*!!!

Skriver senare. Puss / Lisa

Lite brunare, lite fräschare..

Funderar på att dra en till solning på söndag kväll innan min, Erikas och Linas minijulafton. Måste ju vara fräsch i backen nästa vecka. Ska bli - 6-8 grader och sol några dagar. Det kan inte bli bättre skidväder.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen sen får jag lite besök utav Sam.

Förresten, en vecka kvar till julafton. Kommer inte ens ha några paket tills dess. Öppnar alla på lördag. Men förhoppningsvis myser jag lite med min dator, och familjen och kalle anka såklart. Puss och kram / Lisa


John din lilla gädda, åk inte. Kommer sakna dig hur mycket som helst.


Sola

Nu åker jag till sats med Lina och solar lite. Behövs verkligen! Skriver senare. Puss/ Lisa

kenzas julklappskalender

Jag har varit med och tävlat i Kenzas julklappskalender typ 5 dagar sammanlagt om inte mer. Jag vinner aldrig. Visst det är en på miljonen att man vinner men jag vinner aldrig. Jag har aldrig ens vunnit på en trislott! Man får bara hoppas på att detta *tur i spel otur i kärlek* grejen är sann. Haha, hittills verkar det inte vara så.......

Nu ska jag dra och sola med snyggisLisa. Hörs senare. Puss/Lina

Bodyguard


Ikväll kommer bodyguard klockan 21 som jag ska kolla på... Med mamma förhoppningsvis. Jag har ingenting mer att brätta än att jag längtar sååååååå till spaniiiaaa med snyggisLisa. Jaja, hörs i morgon. Puss/Lina 

Datorn

Datorn tror jag beställdes idag och förhoppningsvis kommer den i veckan! Är helt överlycklig, och lättad.. Jag klarar mig inte utan dator, tråkigt att det ska vara så men så är det. Det blev en LG, svart, med vista, kamera inbyggd och ja allt jag önskade. Thank you god!

Ikväll är det både titanic och bodyguard. Jag och mamma har bestämt oss för att titta på titanic och eftersom att vi har en tv med hårddisk så spelar vi in bodyguard. Underbart! Puss och kram/ Lisa

Lite bilder


Frida, Emilia och Lina

Frida och Emilia

Emilia och Lina

Såg nu att det inte var så många bilder men dom här får duga. Ha en bra natt hörrni. Puss/Lina

World tour

Vi har fått nyaste rockband hem hit så man är ganska upptagen just nu haha! Grymt underhållande..
Tänkte bara berätta lite nyheter. Jag ska få en dator, hoppas på att den kommer i veckan. Kan visa bild senare. Jag håller mitt MVG i franska, John drar till Schweiz på lördag i 5 månader(jag kommer sakna honom så mycket så jag vet inte vad), jag har köpt klart ALLA mina julklappar.. Ja, det var nyheterna helt enkelt! Nu ska jag gå ner och spela World tour igen haha.. Ikväll ska jag och Erika mysa. Pussar/ Lisa


One night, and one night only


Summer 07
Tjena. Min helg har varit bra. Har hunnit med en hel del. Lekt med Erika, Emilia och Frida, Jobbat, handlat lite julklppar, ja det och lite till. Bilder från helgen kommer senare. Inte många med några. Ska laga ordning någonting till mig att äta nu, ska träna lite senare.  Och jusste, har gjort en liten önskelista till pappa. Hahaha, han kommer nog bli glad över att se den. Här nedan han ni min.

Hundvalp
Strumpor
Platsma tv
Data skärm
Gitarrbok
Ny mobiltelefon
Ny säng
Innebandybag
Shopping på Ikea

Ibland önskar jag att min pappa var gjord av pengar. Vi får se var santa har att ge detta år. Antagligen pengar som vanligt men, man kan ju alltid hoppas.
I år ska jag fira jul hos min morbror med han och mina kusiner på mammas sida. Ska bli så himla kul. Vart ska ni fira jul?
Later/Lina


Söndag

Söndag idag. Imorgon börjar vår sista skolvecka för den här terminen. Jag ska bara lalla runt hela veckan och inte göra någonting i skolan alls. Ska bli underbart! Om en vecka så springer jag väl runt i huset och packar inför vemdalen. Ska också bli underbart. Jaja..

Om ca en timme kommer mamma och hämtar mig. Så därför uppdaterar jag senare ikväll. Puss / Lisa

Inget snömys

Hilma sov tills det blev mörkt så det blev inget snömys. Det kommer det inte bli imorgon heller då jag på förmiddagen blir hämtad utav mamma som är och partar här i Sandviken och så kommer vi att åka hem mot Bålsta igen.
Nu på kvällen har jag bara myst med världens sötaste Hilma och tagit det lugnt i soffan. Ibland behövs dom kvällarna också. Hade ju planer på att röra mig mot Sandviken men dom blev inte av, alledes för trött.. Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och titta klart på borat som jag började på igår kväll och förmodligen somna gott för jag är dödstrött!

/ Lisa


Lucia

Imorse så vaknade jag av att Hilma satt stod och pratade utanför min dörr, sen kommer hon och Eva in och sjunger en liten luciasång haha.. Med sig hade dom ett glas julmust och en lussebulle med ett ljus i haha.. Så sött så.. För första året på länge under lucia så har vi grymt mycket snö på backen, super mysigt.. Så nu ska Hilma sova och sen ska vi ut och leka i snön när Hilma vaknat. Kameran ska med så jag lägger in bilder sen på vårat luciamys ute i snön..

Puss och kram/ Lisa

Grattis Kevin!

Har inte varit insatt i idol från början men när tv4 inte funkade fick vi ändå lite panik här i huset, haha! Kevin vann i alla fall. Värdig vinnare, helt klart! Imorse när jag läste gävledagblad och arbetarbladet stod det en massa sidor om hur Gävle stöttade Alice eftersom att hon kommer härifrån, men det var tydligen inte tillräckligt.

Nu på kvällen har vi i alla fall bara tagit det lugnt, försökt återhämtat oss lite från förmiddagen. Det går väl sådär med den saken! Nu ska jag i alla fall kika runt lite på datorn och sen upp och sooooova i min sköna säng med nya kuddar! Skriver imorgon. / Lisa


R.I.P Göran <3

Hemsk begravning men ändå så fin. Grymt fint! Och faktiskt, en lättnad när jag för sista gången sa hejdå. Det jobbiagste var nog att se Eva, hennes mamma och systrar. Tror jag aldrig sett så mycket sorg i ett och samma rum! Usch.. Hörs antingen senare eller imorgon. Pussar och kramar!

/Lina


Erika och jag för 1-2 år sedan utklädda till något skumt. Gilalr sovbyxorna.
Jag har varit dålig på att uppdatera men det beror på att jag inte riktigt har haft tid eller orken. Dessutom tycker jag inte att det är så roligt längre, eller alltså. Jag har funderat på att sluta blogga ett tag nu men Sofie sa att hon tycker att det är jättekul att läsa våran blogg och då så, ja.. hon tyckte jag skulle fortsätta så jag tänkte att jag lika gärna kan göra det. Blir inte som förut nu i alla fall. Så ni vet att det blir mindre inlägg.
Min dag har varit bra, började med lucia och fika. Sen vanlig skola. Ska snart möta Emelie för att lämna hennes skor efter det ska jag duscha och fixa mig lite, sen blir det till att träffa snyggEmilia.
Later


Dagens låt


Nu plugg/Lina

Något som jag vill ha!

En mini-pc! Jag vill både ha en vanlig storlek på en bärbar dator men också en mini som jag kan ha med mig till och med i väskan. Hur skönt vore inte det? Som till exempel imorgon då jag ska först sitta på buss en timme och sen ca 50 minuter med tåg(X2000), då vore det underbart med en mini-pc!




Godnatt / Lisa


Julmys nu på kvällen

Vi har köpt julskinka nu här på kvällen som vi gottat oss i. Mums så gott det är på julbröd(hårt) med senap.. Mums!!

Imorgon åker jag till morfar, Gävle och sover där i en natt och sen åker jag till pappa efter en begravning på fredag förmiddag. Uscha för begravningar. Inget jag ser framemot men på ett sätt hann jag aldrig säga hejdå. Jag träffade honom inte många gånger, men han hann komma in i mitt liv så långt för att jag ska kunna deppa ordentligt. Inte alls samma känsla som många av hans närmaste har, men ändå.. Han betydde! Evas pappa..

Morfar Rolf har ingen dator vilket betyder ingen uppdatering imorgon. Hörs alltså på fredag eller lördag. / Lisa




dumma internet

Vårat internet här hemma är lite skumt. En del sidor funkar men självklart inte de man verkligen vill ha. Som facebook, ladda in bilder på bloggen, msn osv. Hade tänkt och lägga in gårdagens outfit men kanske senare om vårat internet hinner fixa till sig.

Idag gjorde vi klart våra prov för denna termin. Skönt som fan! Samhällsekonomi och franska. Kändes grymt på båda även fast jag var lite osäker igår. Hoppas på det bästa!

Nu idag ska jag nog bara slappa hemma, eller jag vet inte. Kanske glider över till en söt vän eller något sånt! Hörs senare i alla fall. / Lisa


Rod Stuart


Dagens låt(ar).  
/Lina

Have I told you lately that I love you?

Lisa ringde mig nyss, vad glad jag vart. Alltid lika kul. Miss u darling... Har nyss kollat på Deep blue sea, grymm film, nu ska jag kolla på mamma mia, och grymm film. Den bara älskar man.
Aja, hörs senare.
Later/Lina

En liten yorkshireterrier

Hej min kära blogg. Vet ni vad jag behöver? Jag behöver klippa mig. Jag vill sååå gärna prova något nytt men ändå inte ta så mycket på längden, vill ju ha långt hår. Kanske fixa till min hårfärg så jag kan ha mittenbena? Eller lugg? Eller vad?
Oj, nu satte det fart att snöa ser jag, hoppas det blir så mycket snarast så man kan åka pulka.

Om 14 dagar är det julafton och jag har äntligen kommit på vad jag önskar mig. En liten hund, en dvärg yorkshireterrier.


Kolla bara på den... Tänk att en sån, liten och söt. åhh, jag vill verkligen! Men vet att jag aldrig kommer få en, hur skulle det gå och lalala skulle pappa säga, thats for sho!
Aja, det är aldrig fel att hoppas, så jag hoppas.
Hörs senare. /Lina


Irriterad

Två prov imorgon och tror ni jag fått mycket gjort? Nej.. Har varit allmänt arg och ledsen på folk som först ser det värsta och sen inte frågar mig vad som händer eller försiggår. Herregud! Snacka med mig först innan ni vet vad skjutton som händer. Nu vet jag tyvärr att den som jag är sur på inte läser min blogg men jag måste ju få ut mina känslor någonstans.

Har ingen ork eller lust att skriva. Hörs imorgon. / Lisa

Mamma jag älskar dig och vill aldrig mer såra dig så mycket.

I never wanted 2 say goodbye


Dagens låt.
Nu ett bad. Later/Lina

Hemma ah-ahhhhh

Äntligen hemma. Skolan idag har varit jättretråkig. Menmen, bara att ta dag för dag. I morgon i skolan ska vi ha nå nobel grej, dela ut priser till prisvärda elever, äta glass, ja lite sånt.. Är inte riktigt involverad i det där så kan inte säga mer än så.
Igår kom Erika förbi en snabbis, hon skulle vidare med Jocke och Linus, så jag hänkade på för endast Erikas skull. Vi gick hem till Jocke men det dröjde inte länge förs än jag skulle gå igen, men trevligt var det när det varade. Pappa hämtade upp mig vid gransäterskolan efter att jag hade stått där i 40 minuter typ.. Ojojoj, vad jag var ledsen haha, och frös gjorde jag också. Med jag vart glad lite senare när jag fick fyra chokladkalendrar.. Har redan ätit upp ena hela, men har ju tre kvar. Lite finulig får man allt vara.
När pappa kommer hem från jobbet om ca 45 minuter så ska jag åka till mamma, han kör mig dit. Myspys, miss u mama!
Lite om dagen var allt jag har att berätta, så vi hörs senare. /Lina

Dagens..


 
Hade på mig en tröja ifrån zara, jeans ifrån cheapmonday, svart sjal ifrån h&m och hårsspänne ifrån h&ms barnavdelning, en svart ros.

/ Lisa

Plugg

Har pluggat hela dagen idag. Franska och kemi. Har nyss också varit och tränat. Nu ska jag kika in på skistar.com och tagga tills jul. Ska bli så otroligt skönt att få åka lite skidor.

Ska hoppa in i duschen, ta och göra mig en fruktsallad istället för en macka med varmchoklad. Dax att bli nyttig också, inte bara träna. Slänger in dagens outfit senare. Det var länge sen!

Bye/ Lisa

Blue


Det närmar sig jul och jag har ingen önskelista. Men, det blir väl som det brukar, lite kuvärt(hur det nu stavas) och någon enstaka julklapp. Men när man var små då var det annat, då var julafton, födelsedagar och ja, det var det bästa på hela året. Massa paket, godis, dansa runt granen, jag kommer ihåg att jag älskade det.  

Jaja nog om det. Har ni haft en bra dag? Min dag började med simning, varken jag eller Sofie mådde inte så bra så att vi gick hem till mig och vilade lite, åt lite. Efter det gick vi till skolan, hemkunskapen. Där bakdes det bullar, och fyfaan vad äckliga dom var!
Nu ska jag fixa lite på rummet och så, så att vi hörs senare. Puss/Lina


Det andra ljuset..

Andra advent idag. Tiden går så otroligt fort! Snart så drar vi iväg till vemdalen, ska redan idag börja kika lite på mössor, handskar osv inför resan som behövs. Det enda jag behöver är nya skidhandskar. Åh vad jag längtar tills jag får inviga mina finaste skidor i backarna.

Nu ska jag ta och städa rummet, läsa lite kemi, vänta på Sellis och sen kika på andra avenyn. Bye/ Lisa


Gossip girl

Ikväll är det ett nytt avsnitt av Gossip girl, jag lääängtar! Sofie säger att den man älskar mest nu kommer men hata mest efter det här eller nästa avsnitt. Hm, vem kan det vara? Serena kanske...Jag och Sofie ska kolla Gossip girl tillsammans och innan ha lite spa. Fixa naglar, ansiktsmask, basta, hårinpackning... Ja lite sånt... Hoppas jag på.
Nu på dagen hoppas jag i alla fall på Ikea med pappa. Måste ha två mattor, en soffa, en lampa och något att sätta på väggen.
Men vad mer kan man sätta upp på väggen än typ, tavlor, spegel, hyllor.. Jag kommer inte på något, så om ni gör det så lämna gärna en kommentar!
Nu ska jag kila. Och ja juste, jag åkte inte och jobbade idag. Det är invecklat allt ihop och det var det som orsakade mitt humör igår. Menmen, hoppas att det inte är nå större "fara" med det.


Har på morgonen kollat på *John Tucker must die* där den omtalade Sophia Bush är med. Fan vad snygg hon är!

Later, XoXo/Lina

Dop

Redan söndag tyvärr. Vi ska nu snart, om en timme iväg på ett dop. Mammas kompis barn, Oliver ska döpas. Efter det blir det väl som vanligt lite fika och sen hemfärd. Sen till Sandviken igen nästa helg, på torsdag åker jag till morfar och sover där en natt och sen begravning på fredag och sen bor jag väl hos pappa resten utav helgen.

Nu väntar en vecka utan plugg och träning, inget socialt alls. Eller jo, med mamma på gymmet haha.. Ikväll väntar det lite kemiplugg, lite andra avenyn och ett förhoppningsvis trevligt samtal med M. Bye/ Lisa

...

Jobb idag, bra gick det! Köpte ett par vita trosor efter jobbet. Gjorde mig av med 78 kronor på taxi, tappade mig cola.
Jag är på sjukt dålig humör, inte pga av kolan eller något annat av de jag skrivit utan, fyyyyyyyfan vad jag är på dåligt humör!
Hejdå//Lina

Sandviken nu..

Nu sitter vi hos våra vänner och äter godis och dricker julmust. Riktigt mysigt. Har ärit julbord för några timmar sen och är helt propp mätt. Nu ska jag faktiskt inte skriva mer än så här. Därför hörs vi imorgon. Ikväll är det for the record och imorgon är det dop. / Lisa

EMO

Jobbig förmiddag imorse, depp och mådde inte så bra långt in på eftermiddagen.. Tills jag tog mig till Erika för att mysa lite och därefter till Amanda för att mysa lite med henne, Bea, Dessi och Rikola. Jag är helt död i kroppen, ont i magen så jag vet inte vad jag ska ta mig till alls alltså, usch.. Nu lånade jag en film av Amanda och ska kika på den nu.

Imorgon ska jag på julbord, i högbo, sandviken, vilket betyder att jag kanske inte kan uppdatera imorgon. Men i alla fall så imorgon kväll är det Britneys dokumentär om hennes comeback, den heter for the record. Ska bli kul att se. Har alltid älskat henne. Godnatt/ Lisa


Dagen

Jag är såå trött så jag får berätta kortfattat om dagen. Mådde inte så bra i skolan, gick hem, duschade, åt mådde bra. Åkte till stan med Emilia. Handlade ett par skor från vagabond, och en vanlig randig t-shirt från H&M. Jag och Emilia provade massor, och ja självklart så hittar jag dom... Bebisarna, skorna jag letat efter MEN, dom är så höga och jag var tvungen att hitta ett par bekväma skor.

Så istället för

Dom där...
Köpte jag

Dessa. 1000kr. Bra pris, finare i verkligheten, liten (kilklack-eller hur det stavas?). På kötpet fick jag 150 kr på Åhléns att köpa vad jag vill för. Nice.

Efter stan åkte vi hem till mig, jag åt och så ränsade vi min garderoboch. Vi ska mixtra lite så.. 
Det här skrapade jag ihop från min garderob som inte ska sparas.


En hel del vart det, högen är då större än vad den ser ut.

Här nedan kommer några bilder på mig och Emilia övrigt.


Partyhattar provade vi, dom vad coola, faktiskt!

Alltid så bra på bild Emilia...

Precis som jag..............

Nej, nu är det sovdags fan. Jobb i morgon, tåget 09:10, hur orkar jag detta?
Kisses/Lina

Apropå begravning

På begravning hade jag ingenting att ha på mig. Inte min bröder heller. Så vi fick lite nytt av pappsen. Jag fick ett par svarta jeans och en spetströja. Och det var ju då jätte bra för min del. Jag behöver ju ett par nya jeans. Tanken hade inte slått mig att gå upp på lindex och kolla om inte gammelfarmo gått bort, men och jag fick välja. Jag hade hellre velat ha henne kvar med oss än att få ett par nya jeans. Jaja. Hörs senare/Lina

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift


Från vänster - Min bror Fredrik, jag, kusin Martin och Johan.
Hej på er allihoppa! Jag har inte kunnat uppdaterat med tanke på att hemma hos pappa har vi inte haft något internet på 1-2 dagar. Nu är jag hos mamma och ska strax äta.

Gårdagen var ja.. Sorlig. Begravning för gammelfarmor med släkt och vänner. Usch så hemskt.
Efter begravningen fikade vi allesammans lite och sen åkte jag hem till mig med min kusin. Vi spelade lite the sims, kollade på kung fu panda och åt godis, mysigt var det! Idag har jag inte gjort något speciellt. Efter skolan gick jag hem och kollade på 27 dresses. Skitbra film tycker jag. I morgon ska jag tilll stan med Emilia, vad mysigt det kommer bli!
Nu ska jag kila så vi hörs senare. Puss och kram/Lina


Ännu en dag har gått..

Dagarna går faktiskt ovanligt fort och nu hoppas vi på att 6 månader går fort så vi får sluta skolan och ha ett härligt sommarlov och se fram emot gymnasiet. Liten som man är..

Ska faktiskt ta och lägga mig i sängen och kika lite på satc, somna kommer jag nog göra fort också. Hörs imorgon.

Då jag förresten åker in till stan och köper julklappar till familjen. Erika kommer att vara mitt stöd och försöka hitta de perfekta julklapparna. Att köpa julklappar tycker jag är riktigt mysigt. Att slå in dem är ännu mysigare.
Jag, Erika och så tror jag Lina skulle vara med på lite julmys någon dag innan vi slutar skolan(19 december), vi ska slå in julklappar, vi ska äta lussebullar och pepparkakor och lyssna på julmusik. Mys! Sovgott/ Lisa


Tre prov nästa vecka..

Jag skiter i att göra franskaprovet imorgon, vi fick välja om vi ville göra det imorgon eller nästa onsdag. Hade tänkt att göra det imorgon med tanke på att vi har tre andra stora prov nästa vecka. Jaja.. Tre låtar, jag alltid pluggar till är: Iris - Goo goo dolls, Collide - Howie day och If I were a boy - Beyonce, går alltid lika bra till dessa låtar.

Nu ska jag ta mig en glass och läsa lite. Bye/ Lisa


Kenzas julkalender..

Idag är jag med och tävlar om ett halsband i Kenzas julkalender. Det är halsband ifrån http://www.bettiesgalleria.com/ och dom har mycket fina smycken där. Inte för jag är mycket för smycken men jag blev lite kär i detta:

Fast det ska självklart stå Lisa. Det är ett likadant som SJP har i SATC när hon spelar Carrie. Även fast hon har guld, man fick själv välja modell på halsbandet, och antingen silver eller guldpläterad silver.

Nu ska jag plugga. / Lisa


Tips!


Till er som plattar håret.. Denna produkt köpte jag för länge sedan när jag var hos frisören, har inte använt den alls på typ ett år, så började jag med den nu i helgen har använt den nu alla dagar den här veckan. Det är en kräm som man ska smeta på i handdukstorkat hår så att det inte blir slitet när du plattar det. Efter du smetat i det så antingen fönar du håret eller vad du nu gör för att få håret torrt. Redan efter några dagar ser jag att håret ser mycket friskare och glansigare ut. Ett mycket bra tips! 299 kr endast. Sovgott med er/ Lisa


Hahahha.....


Lite pinsamt är det ju! *Han betyder mer än min familj*

Gamla och nya bilder..

'
Sommar 07 Linnéa och jag påväg till Frankrike.

Sommar 08 Jag och Lina efter vi kikat på nioarnas bal.

Thailand 06 Från vänster: Bror, bror, jag och mamma.

Thailand 08 Jag och bror.

Jag och Nellie på Malta 08

Sommar 07 Tylösand. Från vänster: Bror, Roger, bror, jag.

Novemeber 08, Jag, Erika och Lina.

Maj 08, älskade lillasyster.

1997, jag och Linnéa.

Dessa bilder väcker minnen på alla olika sätt.

Lisa

Nutella istället för träning..

Skulle tränat med Lina nu på kvällen men såklart så började det spöregna och vi hade ingen skjuts.. Så det får bli en annan gång. Kommer inte träna på hela den här veckan, kanske fredag om jag har turen att få tid då. Så nu istället för att träna sitter jag och väntar på Erika, som ska komma med nutella.. Fan vad gott men fan vad onyttigt.

Ikväll är det ugly betty och desperate housewives.. Bänkad framför tv:n! / Lisa



Kung fu panda

Kollade tidigare idag på kung fu panda, jag tycker personligen att det var jätte bra verkligen.
Efter har jag städat rummet och tagir bort lite saker, ändrat saker, gjort min dörr fin och ja lite smått och gått.
Skulle egentligen iväg med Lisa till sats men så vart det inte så vi får träna en annan dag. Nu ska jag sätta upp två tavlor och sen äta lite. I morgon ska jag på gammelfarmors begravning, usch vad hemsk. Det finns nog inget värre än begravningar.


Dörren gick från ful till fin.

Mysigt rum man har fått.. Påväg att bli i alla fall.

Hörs senare. Puss/Lina


Lay all your love on me

Måste egentligen gå och sova nu, men jag vill bara sitta kvar här och prata med Martin hela natten. Tyvärr så är det många många timmars tidsskillnad vilket betyder bedtime för mig nu! När jag sa att jag skulle lägga mig i sängen fastnade jag här. Tre timmar senare typ. DAX FÖR SÄNGEN/ LISA


Mys med Luschen..

Jag sket i träning och franskan. Jag tänkte att, nästa vecka kommer jag inte kunna ha en socialdag alls så jag utnyttjar kvällar där jag har tid till att vara social istället, och så åkte jag till Erika. Mös lite i hennes säng. Mys som vanligt!
Imorgon blir det nya tag, träning, läxor, och ja.. Kanske en kortrunda med John för att försöka vara lite social..? Får se..

I helgen så kommer jag i alla fall ta mig till Sandviken. Vi har bland annat bjudit hela släkten på julbord på lördagen och sen dop på söndagen. Undra om Linnéa ska på dopet? Tror fasiken det. See you baby!

Nu ska jag kika runt lite på internet och sen lägga mig i sängen, äta några mandariner och sen somna så gott så gott. Imorgon börjar jag klockan 10! Bye/ Lisa


Gammal bild som jag inte har en aning om vart den är tagen haha!


Emilia är en kul prick hon


Jag förstår inte varför jag alltid klipper bort halva ansiktet. Jag tycker inte att jag har speciellt ful eller stor näsa, och det är väl ingen större fel på min ena sida av ansiktet. Den vänstra då som jag har klippt bort på alla bilder. Mysko!
Idag när jag och Emilia stog inne på ica innan vi skulle åka till henne och sen till träningen så hade jag min stora innebandybag med mig. Då kommer det fram en gubbe och frågar Emilia : Spelar du nyckelharpa? Emilia och jag börjar asgarva och trodde att han bara skojades, men han stog bara där och tittade och frågade igen : Är det en nyckelharpa? Och så svarade vi då att det var en innabndybag, det låter helt, verkligen jätte tråkigt man fan vad kul det var! Man har alltid så kul med henne. Nu så ska jag äta och sen lägga mig. I morgon ska vi till Bcjf och kolla in lite olika linjer, jag ska kolla på estet och hotel restaurang, men ska inte gå något av det. Nu på fredag tror jag att jag ska inte till stan med Emilia också. Jag behöver ett par skor och hon ska vara pedagogiskt stöd! Men vi hörs sen. Puss/Lina

Vemdalen över jul

Julen i år skulle jag egentligen firat med pappa m. familj. Men när jag fick erbjudandet av mamma att följa med till Vemdalen tog jag det med tanke på att skidor är det bästa som finns typ, och det är sällan man åker.
Även fast jag varje påsk åker med bästa vännen Linnéa till trysil så tackar man ju inte nej till en vecka över jul.
Det blir alltså jag, mamma, Roger och Anton som åker. Emil har inget större instresse av att ställa sig på skidorna så han stannar hemma.
Det blir alltså vi som åker till vemdalen över jul, och jag säger bara det - Fan vad nice! Nya skidor har jag fått(julklapp), vemdalen har bäst snögaranti utav alla skidorter i Sverige och ja,skidor i allmänhet är ju underbart!

/ Lisa





Plugg, plugg, plugg!

När jag kom hem, vid 3 hann jag göra 3 tal i matteboken innan jag somnade, så jäkla trött jämt. Väcktes precis för att det var middag, och nu hamnade jag här. Ska strax sätta mig i rummet med matteboken och jobba matte i en halvtimme och sen franska i en halvtimme. Om jag orkar senare drar jag till gymmet, men det får vi se om senare.

Hörs sen/ Lisa


RSS 2.0