Beautiful

Inte mår jag bättre så jag har inga nyheter att skriva. Eller jo, jag var ute och badade idag och det var riktigt skönt i poolen men efter det blev det bara värre. Typiskt mig.

Ikväll kommer Lina och Alexander förbi med en film och popcorn, känner mig lyckligt lottad att just dom kommer förbi.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen lägga mig igen, hörs imorgon eller senare.

Kramar från Lisa

Come closer


Vädret har förvandlats från fint till fult. Här i bålsta regnar det, fast det gör inte så mycket.. För det finns ändå aldrig någonting att göra här! Menmen, ska kolla på film och bara ta kvällen chill hemma hos Alexander. Vet inte vilka som kommer men det blir nog inte bara vi två tror jag, eller vet jag.


Ha en bra kväll/Lina


Bad på Ekilla

Hej!
Dålig uppdatering har det vart dom senaste dagarna. Men jag inte hunnit. Har åkt båt två dagar i rad, verkligen gjort saker hela tiden. Båt tripparna har vart jättemysiga men samtidigt läskiga..
Jag hinner inte skriva nå mer för nu ska jag till Ekilla och bada med people. Men jag langar lite bilder i alla fall så har ni lite från dagarna.



1&2: Tavla och diadem jag fick av Lisa från Malta. Tavlan blir man ju inget annat än rörd av.. I alla fall inte jag
3: Sötnosen själv, brun och fin
4: Alexander och Johan längst fram, Fröberg där bak
5: Freddie fram och Alexander bak efter att ha blivit ketchup och bostongurke monster hö

Det var ett tag sen jag fotade outfits, men det kommer någon dag. Promise Lina


Ipren, ipren

Uscha, igår kväll mådde jag inte bra. Hög feber och jag hostade som bara den. Fick i mig två ipren så det blev lite bättre då.
Igår kväll tittade jag i alla fall på Arn tempelriddaren med Tobias och lillebror. Den var inte så jätte bra, skumt slut.
Efter filmen och efter att Tobias dragit somnade jag nästan direkt, grymt skönt.

Nu ska jag ner och äta frukost och glass, senare ska jag försöka få lite bra saker gjorda.
Ikväll ska jag försöka ta mig till Marcus i krägga men hur jag kommer dit och hem är ett mysterium, bussarna går inte.
Men kjag kanske inte mår bättre då får jag väl ligga hemma och trycka ännu en kväll.
Men ikväll kommer MAMI hem, underbart!



Hörs senare, puss och kram  / Lisa

ingen rubrik

Ingen halsfluss i alla fall. Vi var ner på vårdcentralen ch de sa att det var vanligt förkylningsvirus. Tack gode gud för det!
Dagen har inte bestått av så mycket mer än, tv, sova, äta glass, sova, äta mat, äta glass, sova, datorn, äta glass....typ!
Imorgon ska jag fan ut! På kvällen ska vi ha en liten hejdåfest för Johan och Fredrik som åker. Blir väl mysigt. Hoppas bara på att jag blir bättre tills dess i alla fall.

Nu ska Tobias komma förbi och säga hej så det är bäst att jag fräschar till mig lite i alla fall.
Hörs kanske senare, eller imorgon. Puss / Lisa



jag hatar att vara sjuk

Har blivigt mer förkyld, mn hals är helt svullen. Hoppas inte på halsfluss direkt men det lutar nog åt det.
Inte kan jag vara ute i solen heller, då sprider sig bacillerna så det suger. Så jag får sitta hemma och titta på satc, rensa låtar på iTunes och äta glass. Kul? Inte direkt..

Idag har jag packat upp allt också, lite sorgligt att hela resan är slut nu. Det ända vi har kvar är bilder och bilder blir man så ledsen av.
Igår pratade jag med Nellie, en tjej jag träffade där borta. Vi hann aldrig säga hejdå för vi båda blev sjuka sista dagarna och vi skulle inte med samma plan. Hon bor nere i Helsingborg så hon flög till Köpenhamn. Saknar henne skit mycket i alla fall! Kommer inte glömma våra ideér på ett bra tag i alla fall.
/ Lisa

Här har ni henne, Nellie Nilsson.

Sjuk

Sjuk igen. Alltid jag med oturen. Hoppas i alla fall på att det blir bättre till helgen. Har dock inga planer men något kul blir det väl!
Mamma kommer hem i helgen också, eller på torsdagkväll, har knappt träffat henne på en månad. Lite små tråkigt. Men på fredag ska vi ha en girlsday, så det blir mysigt.
// Lisa

Här är mamma och lillebror i Thailand.

Dålig uppdatering

Hejhej!, Lisa här.
Samma väder idag som igår, och jag är sjuk. Sämst verkligen! Halsont så det bara skriker om det. Får se om jag orkar röra på mig ikväll eller om det blir en hemma kväll med glass för att kyla ner halsen, och kanske lite godis också.

Fler och fler folk som jag träffade på Malta har börjat lägga in bilder ifrån resan, riktigt kul att se. Själv har jag riktigt tråkiga bilder.

Jag uppdaterar lite åt Lina också. Hon är och åker båt med lite folk, skulle också följt med men jag orkade inte pga halsen osv. Hon kanske uppdaterar ikväll, vad vet jag.

Nej nu ska jag kika vidare lite, hörs senare. Puss från Lisa

Åhh

Nu har jag äntligen träffat Lina. Både Lina och Erika till och med, underbart! Ikväll får vi se vad vi hittar på, jag ska i alla fall umgås med Lina. Erika kanske också skulle vara med och sen ska vi nog träffa Alexander. Och sen får vi helt enkelt se vart kvällen för oss..

Bjuder på lite mer bilder från Malta...



Hörs senare.. / Lisa

LisaLisaLisaLisaLisaLisa


Nu är Lisa hemma och jag ska åka till henna om typ en 15 min? Det ska bli så himla kul och träffa pinglan. Hon är ju efterlängtad till tusen.

Frukost nu sen Lisa. Seyou/Lina

Första dagarna på Malta...



1. Här bodde jag, Emma och Ofelia hos värdfamiljen Muscat.
2. Jag ligger och trycker i solen.
3. Emma i valetta, ser extremt frustrerad ut.
4. Stefanie..  ja.. Stefanie
5. Pär, Andrey, Stefanie och Marina på första Numero Uno.
6. Alla tjejer ligger och steker.
7. Jag och skumma fransmän på numero uno, grymt skumma.
8. Busshållsplatsen..
9. Käraste Nellie.

Det kommer mer mer mer.. / Lisa


Lalisa

Gissa vem som är hemma?

Jag har haft det underbart på varma Malta. Men det är inte så kallt här heller och eftersom att jag har varit sjuk nu sista veckan på malta är jag ju inte direkt skit brun. Men det börjar bli bättre nu.

Bjuder på en liten bild men imorgon kommer det definitivt många fler... / Lisa


Skansen idag

Idag ska jag och pappa åka till skansen och gå runt lite.. Egentligen så skulle vi åka mycket tidigare men det vart senare än vad vi trodde..
Jag har hittat min kamera ige så nu kommer lite bildern från allt möjligt. Tusan att jag inte vet hur man videobloggar för att  jag har så många sjukt roliga videos haha!




1&2: Jag och mitt hår
3: Mina köp
4: Joakim och Johan
5: Erika, spännis

Jag hade visst inte så många roliga bilder.. Det var mer videos.


Nu ska jag gå och värma upp lite te vatten medans pappa kollar lite *snabbt*..
Vet ni? Lisa kommer hem idag, jag lääängtar så tills i morgon då jag får träffa henne.
Ha en bra dag. Puss&kram/Lina


I've got to let it go


Godmorgon!
Finfint väder idag. Jag har redan solat ett litet tag men det vart så varmt så jag gick in och funderar på att dra och bada med några, vet inte vilka men haha! I alla fall så kollade jag och Erika ldrig på bio igår. VI åkte in till kista och gick runt där lite. Så köpte jag med mig 3 saker hem. En blå kjol från ginan med dragkedja hela vägen nerifrån och upp, ett par svarta skor med fransar från Din sko, och sen en stor ros från H&M, en röd en. Det vart inte så mycket men lite i alla fall. Känns bara bra att jag inte köpte mer, mina pengar håller på att ta slut..

Som jag sa i förra inlägget skulle jag visa lite bilder från allt möjligt, men det blir nog inte så med tanke på att jag har tappat bort min kamera, klumpig som man är.. Men den dyker nog fram förhoppningsvis.
Nu ska jag gå ut och försöka ringa runt till lite folk i hopp om att någon vill bada :)

Ha en bra dag! Puss&kram/Lina

Love is in the air

Dålig update jag vet! Men vem vill sitta framför datorn nu när solen äntligen tittar fram? Jag hinner inte skriva mycket alls nu. Ska in till stan snart med Erika där vi kommer möta upp lite folk senare och äta. Sen ska jag och Erika kolla på bio medans alla andra ska nattgibba! Igår var det bara chill på lastberget med lite folk. Sen på kvällen så mötte vi upp mer folk och badade på ekilla sen vart det hem till Alexander med lite film *Deep blue sea* Den är så grymt bra  trots att den är gammal. Idag har jag chillar hemma hos Mickis med Erika och hennes lilla syter Moa. Vi solade, badade och åt glass.
Nu ska jag damsuga hall och stora rum sen ta en dusch och fixa mig lite. Blir nog barbent med en kjol och topp. Trots att mina ben inte är särskilt fina efter femkampsvurpan in för släkten.
Langar lite bilder senare från allt möjligt.
Nepp nu, ha en bra dag. Puss&kram/Lina

Hej alla svennar

Lisa har igen. Har precis suttit mig pa ett internetcafe efter lite shopping. Kopt tva klanningar, en vaska och en sjal! Mer ska det bli..

Hors senare ikvall.. Puss och kram fran Lisa


Hoppas du far varldens basta ar i usa alskade Martin.


Hemma igen..

Då var man hemma igen efter entvå super roliga dagar med släkt och vänner. God mat, bad, fiske och lek! 
Gammelmormor och gammelmorfar vad där och det var riktigt kul att träffa dom må jag säga. Men gamla har dom blivit, usch.. Det är hemsk att se! Menmen, så är livet. Man blir bara äldre och äldre för varje dag. Snart är jag där, gammal och skrutten! Usch nej, jag längtar inte, men det gör väl ingen? 

I alla fall så är det skönt att vara hemma. Ikväll blir det nog så att jag ska träffa Alexander och massa andra för att vi ska säga hejdå till Buss som åker till USA i drygt ett år! -Ha ett kul år Martin.

Nu ska jag sätta mig ett tag i det underbara vädret vi har fått och sen ta en dusch och fixa mig lite.
Funderar på kjol och någon söt topp till men jag vet inte riktigt, vi får se vad det blir..

Vi hörs senare då kanske även kvällens outfit visas. Puss och kram/Lina

Jag hinner

Tiden rinner iväg men jag måste visa er dom här söta klänningar innan vi åker, jag hinner..



Alla från asos. Så fina, blommigt ska det va!
Se you later aligator*Lina

Idag bär det av

TIll Morbror Nichlas och kusinerna, VI åker om ca en timme, jag mamma, Joakim, och Johan! Vi kommer sova över där en natt så det här blir det sista blogg-inlägget.
Ha en bra dag. Love from Lina


Tröttis


Usch nej nu ska jag sova. Utsliten efter en dag som aldrig kommer åter!
Sov gott! XoXo/Lina

HELLO

Lisa skriver ifran varma Malta. Fortfarande lika bra med mig, lite hemlangtan men jag vill stanna ocksa.

Just nu sitter jag i en liten stad som  kallas bugibba, jag och nellie sitter och nordar oss framfor datorn. 
Hinner inte skriva mycket. Kommer hem pa sondag natt, hors alltsa pa mandag. Puss och kram fran Lisa



Mamma, Hilma, Lina kom hit och krama mig!


Tre saker ...


Tre saker jag vill ha! Fyra med jeanskjolen men..
Kjol från forever21, skor och klocka från urban outfitters, läckert va?

Seyou/Lina

Kolla kjolen..



Någonting jag verkligen vill ha är en jeans kjol! Kolla bara Elin Klings jeans kjol. Den är helt underbar!
Jag måste ha en jeans kjol!

*Lina

Love of my life


Jag och Erika vaknade jätte tidigt idag. Direkt när vi gick upp tog jag en dusch, sen åt vi frukost och nu har Erika åkt hem. Jag skulle egentligen åka till min morbror idag men det blir i morgon istället varför vet jag inte. Sen nu till helgen, på lördagen så ska vi förmodligen åka över till åland en sväng bara över dagen med familjen. Det kan nog bli ganska kul. 
Vad som var mindre kul men ändå brabra är att ígår när vi åkte till mamma så tappade jag min mobil på bussen så var det tant som hade hittat den och hört av sig.. Så det var ju bra att hon hade hittat den och hört av sig, men slarvigt utav mig att tappa den sådär.. Menmen, jag ska hämta den senare idag så det blir nog bra..

Igår kväll kollade jag och Erika på någon hajfilm, vi spelade lite nintendo wii, sen kröp vi ner i bingen där vi låg och småpratade fram till 02:00 då vi bestämde oss för att sova.

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska förmodligen bara ta den lugnt men man vet aldrig. Förresten så ska det bli fint väder nästan hela veckan, jag vart överlycklig när Erika berättade det! Då blir det lätt chill i solen dagarna långa och antagligen inte så mycket bloggandes! Men lite I guess.

Hörs senare! XoXo/Lina

You make my heart beat faster

Kom för ett tag sen in från en picknick på en brygga som jag hade med Erika! Fiska skulle vi också göra men självklart hittade vi ingen mask. Vi ska väl bara mysa nu och inte göra något speciellt! Äta. Vi hörs senare.

Puss&kram/Lina


Life is life

Har nyss rivit lite ost och ska strax börja med köttärsen till taco grattängen jag pratade om i förra inlägget.
I morse vaknade jag av att jag fick ett sms. Sen när jag kollade på telefonen hade jag fått fem sms. Ett från, Alexander S, Alexander B, Pontus, Erika och pappa. Så det blev en jädra massa läsandes. Men det är alltid kul.
Åker hem till bålsta runt 16:00 idag tror jag. Då ska det bakas blåbärspaj med Erika!

Fick ett sms av Lisa för ett tag sen där det stod.
Hola guapa! Jaag sitter och lyssnar på beautiful och tänker på dig. Hoppas du mår bra <3
ihhh, sötis!

Langar receptet till taco grattängen ni borde prova!
Ingridienser:

En philadelphia ost
En creme fraiche eller gräddfil, kvittar
Köttfärsås (så mycket man vill ha)
"Köttfärsåskrydda"
Tomatpuré (ca 1,5 dl)
Lite lök
Riven ost
Taco chips

Gör så här:

Sätt ungen på 175 grader.
Blanda philadelphian och crame fraichen/gräddfilen och lägg i botten av en form. Stek på köttfärsåsen med kryddan och tillsätt sedan lök (Kan även steka löken innan, löken ska vara hackad i småbitar).
Lägg köttfärsåsen över philadelphian/creme fraicheblandningen och sedan tomatpurén. Strö över riven ost och lägg sedan in i ugnen tills osten är smält och nästan lite brun.

Nepp nu ropar mamma! Vi ses, Ciao/Lina

You are my day

Har vart  och storhandlat med mamma och Nicko så nu e kylskpen, även gottiskåpen fyllda. Nu ska jag och mamma kolla på film och mysa lite. I morgon ska jag tillverka den så kallade utsökta tacograttängen. Mums!
Vi hörs sen.
Pussen på er alla/Lina


I'm trying so hard to hide, all these feelings inside


Jag har nyss klivit upp från en jobbig nattsömn. De tre senaste dagarna har jag vaknat runt 05:00 och inte kunnat somna om förs än nån timme. Man bara ligger där, vrider och vänder sig! Så irriterande det är. I alla fall så vaknade jag nyss faktiskt. Ska väl äta lite frukost snart och sen hoppa in i duschen. Var i gårkväll och fiskade med lite folk. jag fick fisk fyra gånger, men alla var små små haha! Men det var kul trots att det inte nappade så värst.

Alldeles nyss kom Merja in med ett kort till mig där det stod!

Hello lajnen!
I hope everything is fine with you!
Själv svettas jag livet ur mig!
Mr & Mrs Muscat är grymt generösa!
Maten är väl också helt ok.
Miss you!
Puss o kram
XoXo/Lisa

Saknar dig också raring! Vi ses snart.
XoXo/Lina

I wish I could turn back time


I morse vaknade jag av värsta åsk-låtandet, jisses va rädd jag vart. Trodde typ att det var krig haha!
Jag har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag har sjukt tråkigt. Det måste jag göra någonting åt.. Vissa dagar är det helt enkelt svårt att roa sig själv, andra inte..
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. ska nog träffa Alexander och lite folk och kanske vad vet jag? Fiska eller något annat skoj. Nu ska jag äta lite, sen ta en dusch och bara chilla runt i mjukisar tror jag. 
Och Lisa, hoppas allt blir bra med ryggen.
XoXo Lina

TJA

Lisa har igen. Bloggandet har blivigt battre fran min sida. Tyvarr sa far ni inga bilder men sa ar det.
Idag har vi bara solat och solat.
Tyvarr ar det busstrejk har vi gor inte mycket om kvallarna, mest hanger i en liten by som jag bor i, Mosta. Annars brunkar vi vara lite overallt. Men det ar trevligt anda!
Lite brun har jag ocksa blivigt!

Pa fredag ska jag till en kiropraktor, ryggen pajjade harom kvallen sa det blev en liten ambulans tur igen. Kanner mig stammis! Sa nu gar jag runt pa smartstillande.

Hors mera om nagra dagar eller sa. Inga bilder kan jag lova. Men nar jag kommer hem sa da jaklar. Har redan tagit 250 bilder, och idag har halva tiden har pa Malta gatt.

Puss och kram fran Lisa

It's a beautiful day

Kom nyss in i från lite stek i solen! Är det inte helt underbart väder idag? Varmt och skönt, för det mesta vindstilla. Man blir verkligen så himla glad, det är sommarkänsla in this weather! Nu ska jag gå ut och sola lite till, jordgubbar och grädde blir det även för min del. Ska till tandläkaren klockan 15:00 så nu får jag passa på innan det blir molningt som det brukar bli.


Jag och Sophie i turkiet 07, Grattis på födelsedagen Sophie älskling!


Skip it

Jag måste nästan ändra mig till att jag bloggar lite då och då, när jag hinner har ork och tid. Som jag har nu. 

Igår köpte jag en ny cykel från biltema. Billig och bra 999 kr kostade den. Så nu har jag en cykel, skönt det. Jag som hatar att gå. Det känns som att man bara går och går men man kommer ingen vart. Men med cykel, då tusan kommer man fram! 
Fint väder idag trots att det är lite molnigt. Solade en stund på morgonen runt 12 och fick lite rosiga kinder efter max 15 min i solen, så det är bra. Funderar på att gå ut och sätta mig ett tag igen, men jag vet inte riktigt. Det är så tråkigt att sola ensam tycker jag. man bara sitter där, har ingen att prata med.. Men iof med lite musik funkar det faktiskt! 

Vad händer i kväll? Jag vet inte riktigt. Något blir det, något måste det bli. Jag är sugen på att göra något känner jag. Sommarlovet bara rinner iväg, jag har nästan inte gjort någonting den här sommaren. Förra sommaren var det nästan varje dag. Man gjorde saker hela tiden. Solade, badade, spela fotboll, tennis, var ute och bara hade allmänt roligt. Visst är det väl så mestadels nu också. Men det känns bara inte som sommarlov ska kännas. Jag hoppas på att sommarkänslan dyker upp snart igen.

Nu tycker jag att jag har skrivit lite väl mycket, tillslut blir det bara jobbigt att läsa haha.
Men nu vet ni att det kommer inlägg lite då och då. så fortsätt kika in.
Vi ses senare. Puss&kram/Lina

Biken. Inte supersnygg men den går att cykla på. Det är huvudsaken, right?


Malta

Lisa har igen. Lovade ju bilder men tyvarr sa blir det inte sa. Ledsen. Har inte sa mycket mer att saga forutom att jag har en skit bra resa. Skriver mer nar jag kommer hem. Puss och kram fran Lisa

Bloggpaus


Dålig bild men min gårdagens!

Japp, nu tar jag en bloggpaus i två veckor framåt tills Lisa kommer hem från Malta.
Så, kika in om två veckor igen. Om inte tidigare?  Vem vet, jag kanske langar lite inlägg ändå. Bloggpaus är bara så som det känns nu. Jag orkar inte för tillfället. Lisa kommer säkert uppdatera något från Malta.
Det kommer säkert något från mig med. Vi får se.. Ha en bra sommar tills vidare.
Pussar&kramar/Lina


You make me feel funny

Hola! Tidigt vaknade jag idag, runt 12. Ganska skönt för när man sover för länge blir man bara trött och hela dagen blir förstörd.


Igår kom jag hem runt 02:30. Jakob och Marcus följde mig hela vägen hem till mig. Det var gulligt av dom. Idag åker dom till öland, gud vad avundsjuk jag är. Pappa jobbar hela sommaren så förmodligen blir det ingen semester någon annan stans för mig. Menmen, ganska skönt med en hel sommar hemma.

'Nu har mina skor jag beställde för typ, 1-2 månader sen kommit. Jag tycker jätte mycket om dom förutom att dom är ser lite stora ut där framme, men dom duger!

Här har ni en bild på dom.

Dugliga!

Senare ska jag förmodligen träffa Alexander, vad vi gör vet jag inte. Men något blir det! Vi ses senare, puss&kram/Lina


Cause you have a bad day


(Suddig bild men snabbt och slappt gårdagens.)

Godmorgon säger jag tll mig själv och god middag till vissa av er andra.
Nyvaken och pigg snart dags för en dusch. Efter det ska jag till Erika och lämna hennes cykel, sen vidare till centrum och växla pengar, och kolla runt lite.

I går kväll hade jag en jätte trevlig kväll. Vi var massa folk på ekilla, grillade, pratade, vissa badade andra inte. Jag i alla fall hade en allmänt trevlig kväll! Dagen föressten var också jättekul hemma hos Erika. Vi solade, hade massa fuffens för oss och åt haha!
Nåja, ha det bra.
CUlater/Lina

What you feel is what you are and what you are is beautiful



Just nu sitter jag och gör om mig själv på taaz. Prova ni också, skitkul!
Visar min omgjorda bild sen kanske haha!
Puss&kram/Lina


Update

Hello babes!
I morgon ska det bli fint väder så det blir det förmodligen stek med Erika!

Just nu sitter jag bara här och kollar lite skor. Hittade dom här som jag personligen tycker är asballa!
299 kr på din sko.


/ Lina


Direkt fran Malta

Lisa har! Jag hade garna lagt in bilder men tyvarr sa var denna dator instangd i nagon sorts lada sa den har gangen lagger jag inte upp bilder. Men jag lovar att jag ska. Eller i alla fall forsoka.
Jag har det underbart i solen. Traffat nytt folk och vardfamiljen ar mer an fantastiska. Jag ska inte klaga alls!
Roligare kommer jag nog fa.
Hade skola idag och faktiskt, for forsta gangen langtar man tills skolan nasta dag. Komiskt!
Den har veckan borjar vi klockan halv 12 och de tva sista veckorna borjar vi klockan halv 9.

Idag efter skolan shoppade vi och imorgon ar det strand som galler. Riktigt harligt!

Uppdaterar mer senare i veckan hoppas jag!


Puss och kram fran Lisa


home sweet home

Den bjuder jag på..

Gud vad dåligt jag har uppdaterat. Men jag var med Emilia hela dagen igår och så blev det bara så att jag sovde där också så ja.. Vi hade det jättemysigt. Vi lagade pizza, åt kladdkaka och glass, kollade på film, hoppade lite studsmatta och massa annat! Jag ska snart träffa henne igen, just nu är hon i stallet och rider lite häst mm.
Jag kom nyss ur duschen och ska fixa mig lite nu. Men vi hörs senare.
Puss/Lina

Ingen träning


Ingen träning idag men i alla fall lek med Emilia.
Ni som vet hur man video-bloggar får gärna berätta det för att jag har ingen aning haha!


Puss/Lina


Godmorning beautiful - Steve Holy

Good morning beautiful
How was your night
Mine was wonderful
With you by my side
And when I open my eyes
And see your sweet face
It's a good morning beautiful day

I didn't see the light
I didn't know day from night
I had no reason to care
But since you came along
I can face the dawn
Cause I know you'll be there

Good morning beautiful
How was your night
Mine was wonderful
With you by my side
And when I open my eyes
And see your sweet face
It's a good morning beautiful day

I'll never worry
If it's raining outside
Cause in here with you girl
The sun always shines

Good morning beautiful
How was your night
Mine was wonderful
With you by my side
And when I open my eyes
And see your sweet face
It's a good morning beautiful day, yeah

A good morning beautiful...day

Good morning beautiful
A beautiful day
Good morning beautiful
Good morning beautiful
A beautiful day
Good morning beautiful day
A beautiful day
Good morning beautiful

Dagens låt.
/ Lina

God natt

Nu är det time to sleep. I morgon ska jag leka med Emilia. Vi ska laga mat, chilla och sen träna. Det blir nog kul, det är alltid kul att leka med den söta pricken!

Sov gott allesammans. Och Lisa.. ha det bäst i malta, jag älskar dig!

Sista

Det här inlägget kan bli mitt sista innan Malta. Eller om jag uppdaterar ett hejdå-inlägg efter jag duschat och lite så.
Ska upp 3 inatt och kommer definitivt inte kunna somna nu eftersom att jag vaknade runt 12 imorse.

Nu på kvällen har jag haft myskväll med Lina och Erika. Riktigt mys! Skvaller och allt ni kan tänka er. En perfekt sista kväll i Bålsta.

Ska duscha nu och packa mitt handbagage. Antingen hörs vi senare eller på Malta.

Puss och kram/ Lisa

The sims

Alltså jag blir som helt fast när jag sitter och spelar The sims. Helt otroligt! Men jag avslutade precis för att lägga in ett inlägg och såg att Lina redan fått in två inlägg under tiden vi vart ifrån varandra.

Som Lina skrev så har vi åkt hem till oss själva och ätit mat. Vi ska väl träffas om ett tag igen. Och senare ikväll får vi även träffa Erika som kom tillbaka till Sverige efter en tripp till Finland.

Skriver mer senare. / Lisa

* Var det någonting jag behövde så var det dig. Ditt förstånd. Jag hoppas inte att jag tappar dig.

Secondhand

Jag kör på den som många andra gör.
Hiss eller diss?



Jag vet inte riktigt om jag vågar använda det.. Mina gula chinos och blåa jeansjacka från secondhand.
/ Lina

Right now

Jag har nyss ätit. Lisa är hemma och äter så så fort hon är klar ska vi träffa sellis tror jag. Hon kommer vara borta i tre veckor nu så hon får passa på att säga hejdå till alla! I alla fall så kommer Erika hem idag. ÅH, vad jag har saknat henne. Men jag tror ändå att det kan vara bra att komma i från varandra ett tag.. Det blir liksom, mer speciellt att träffa personen då.

Mitt slappis outfit right now


Bilden vart jättedålig jag vet. Men jag orkade inte hålla på och knäppa massa kort haha!
Jag har på mig ljusa jenas från cheap monday, vitt linne från Zara, klocka från D&G, Diadem från Ginan (syns inte på bilden) och små örhägen från ?.. (syns inte heller på bilden).


Lina-inlägg


Hello sötisar!
Trots att det vart ganska sent igår så är jag pigg på något vis. Lisa är ockå ganska pigg och nervös givetvis, hon åker ju i natt! Just nu är hon nere och packar lite medans jag sitter här och inte gör någonting. Måste förbi Ekblom och hämta mina armband sen i alla fall. Men innan det blir det nog bara mys med Lisa. Till kvällen har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Om vi ska ta det lugnt och bara mysa eller om vi ska ut och hitta på något en stund. Men, det visar sig!

Nu när Lisa åker tror jag att det kommer bli ganska dålig uppdatering. Det brukar det vara från min sida.. Men helt ärligt, jag hinner nästan aldrig. Har så mycket att göra hela tiden.. Aja, ska i alla fall försöka hålla det uppe.

Gådagens outfit tycker jag var mer söt än stilig. Jag måste även påpeka mina nyckelben som bara har börjat synas mer och mer. Jag tyker det ser kvinnligt och snyggt ut! Vilket som ser mindre snyggt ut, rent ut sagt fult ut är att bikinilinjen syns.. Den måste bort.
Vi ses senare / Lina

Lina och Lisa här

Igår kväll fick vi det faktiskt riktigt kul. Vi är nöjda med kvällen i alla fall! Somnade runt halv 4.
Vaknade runt 12 då mamma Ulrica kom upp och pratade lite och bad dotter Lisa gå upp för att börja packa och lite så.
Inatt så går planet mot Malta.

Uppdaterar senare. Puss och kram/ L&L



Just nu:

Påväg ut för att träffa Lina. Vi ska försöka hitta nåt roligt. Osäkert eftersom att vi är i Bålsta. Men det blir vad man gör det till.
På mig har jag jeanskjol med en vit långarmad och röd bandana. / Lajsa


Det strålar lycka







Lina skickade härliga bilder. Jag lägger ut de bästa! / Lisa

Glömde

Sellis ville att jag skulle lägga upp stekar bilden här på bloggen så.. Here you go!



Se you later aligator / Lina

Gårdagen/idag


Gårdagen var helt okej. Vi cyklade för det mesta runt. Först var vi vid någon lokal där det var lite folk. Sen chillade vi vidare till hagviken där det var lite folk. Men det var tråkigt så vi cyklade ännu en gång vidare till västerängen där det var annat folk och där det även inträffade en tråkig situation. Ryan vännen! Jaja, efter det cyklade jag i alla fall hem och sov. Mycket cyklandes igår..

I morse kom Lisa förbi mig vid klockan 14:00 typ. vi bakade och kollade på film, asdålig var den! Den hette typ *Snowfling* eller något! Lisa åkte hem för ett tag sen och jag ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen som måste bli så sjukt kul! Det måste den verkligen, Lisa åker ju om två dagar!

Ha en bra kväll
CU/Lina

Erika är saknad och som tur är kommer hon hem i morgon efter en vecka i Finnland!


Big big world

Kedjan på min cykel är nog den mest hatade grej i mitt liv. Eller förresten så är det nog det ända jag hatar i världen.

Idag gjorde jag en grej jag inte gjort på säkert ett år. Jag köpte en cola flaska när jag blev törstig. Jag brukar oftast köpa ramlösa eller något annat mineralvatten. Helt otroligt! Jag är chockad..

Kom nyss hemifrån Lina. Cyklade hem till henne efter jag träffat Martin. Ska träffa henne senare igen. Ikväll har vi bestämt oss för att ha en skit rolig kväll. Och så ska det bli. Får se vad vi hittar på men.. ja.


Hörs senare, pussar och kramar / Lisa


Jag vill önska Martin ett jätte roligt år i USA. Älskar dig.

Godmorgon

En härlig natt utan någon brevid mig var vad jag behövde. Nu känner jag mig så utvilad och lycklig.
Och jag längtar så jag dööör tills måndagmorgon, då drar jag till Malta. Det är fan bara två dagar.


Idag ska jag möta Martin för att säga hejdå, han drar till Finland senare på eftermiddagen.
Och sen efter det ska jag väl chilla i solen lite och träffa Lina lite senare, tror jag i alla fall.
Hade velat träffa Luschen men jag vet inte riktigt när tjejen kommer hem så då blir det lite svårt.

Skriver mer senare. Puss och kram/ Lisa

Den 4 juli.

Dagens klädsel: förra inlägget
Dagens accesoarer: halsband i silver.
Dagens frilla: uppsatt i knut.
Dagens smink: mascara, täckstift och solpuder.
Dagens bästa: Sol och Lina
Dagens sämsta: kåda under foten.
Dagens köp: Glass, godis.
Dagens sysselsättning: Cyklat omkring och chillat vid poolen.
Dagens längtan: Måndag den 7 Juli. Eller tillbaka till seglarlägret.
Dagens låt: Takida - Curly sue
Dagens humör: Upp och sen ner.

/ Lisa

Disappointed

Hej alla söta små sötisar.

Jag kom precis hem, så nu ska jag lägga mig och ringa några samtal och sen sova riktigt gott.
Kolla lite på satc ska jag också göra.
Imorgon kväll vill jag ha en riktigt rolig kväll innan jag drar, och det ska jag fan se till att jag får.
Ikväll har vi mest cyklat runt, hängde ett tag vi någon replokal och sen drog till till hagviken där det var massa folk och sen drog vi till västerängen och träffade folk och nu sitter jag här.
Och när jag säger "vi" menar jag såklart jag och Lina.

Hörs imorgon. Pussar och kramar/ Lisa


Lisa

Jeans - Drdenim
Tröja - H&M
Skor - Wedins
Ett smycke i silver.

reason to cry

Sitter och lyssnar på musik i ett mörkt rum. Utan för lyser solen så mycket som den inte gjort på veckor. Lina är på toaletten.
Vi ska äta pizza snart. Gott ska det bli! Ikväll tänkte vi umgås med lite vänner. Och sova på varsitt håll. Vi har sovit tillsammans alla nätter i veckan förutom 1. Mysigt som bara den att vakna upp brevid henne ska ni veta!
Hörs senare. Langar kanske en outfit innan jag drar. / Lisa

Sunshine

Nu har vi kommit in från några soliga timmar. Funderar på att spela the sims ett tag, en paus ifrån solen.
Ikväll funderar vi på att åka till Linas mamma och ha lite spa, äta gott och bara chilla. Lisa måste egentligen fixa lite med packning osv. Men vi får se. Uppdaterar senare. XoXo Lisa och Lina

Lisa sover...


Godmorgon. Tidigt inlägg idag i alla fall för mig. Var nyss hos tandläkaren som sa att det såg bra ut förutom att jag hade lite tandsten längst bak som jag har fått en ny tid hos tandhygiennisten att ta bort.
Lisa ligger och sover och jag sitter här och funderar på att spela lite the sims haha!
På måndag åker Lisa till Malta och det kommer förmodligen bli kassare uppdatering menmen.. Jag ska göra mitt bästa och så får vi hoppas att Lisa uppdaterar lite på Malta. Jag kommer att sakna dig hjärtat!

Gårdagens chill i solen har faktiskt givit mig lite färg. Ska ut idag igen så snabbt som möjligt, man får passa på nu när vädret är på topp.
CUlater/Lina

Ella elle L'a

Hello.
Lisa här. Orkar inte skriva något, Lina kanske skriver snart. Hon sitter här bredvid mig.
Vi har precis byggt klart ett hus på The sims. De tog oss 2 timmar att bli nöjda med det!

Hörs imorgon. Puss och kram/ Lisa

Jessica Alba

Jessica Alba är helt enkelt min nya favorit! Hon är så sjukt snygg, hennes hår är helt fantastiskt, hennes tänder, hennes allt! Henne älskar man bara. I alla fall jag..



/ Lina

Shoes

Tyckte att dessa skor var ett par to die for skor. Det ända problemet skulle vara hur man gick. Lite för högt!

/ Lisa

SATC

Japp, jag joinar dom coola och har bestämt mig för att börja kolla på Sex and the city.
Är på tredje avsnittet nu på första säsongen. Ses sen / Lina

Sunny day, a holiday..

Hello. We just went home from Pia närköp. We bought ice-cream... Och nu räcker det med den kassa engelskan!
Nu ska vi ut och slappa i solen igen. Hörs senare.
/ Lina och Lisa

Hej sötisar..

Jag har nyss vaknat från en av mina värsta nätter. Och mer om det finns inte att säga.
Solen är på topp i klarblå himmel så jag ska gå ut med lite frukost och sätta mig hos mamma som ligger ute och glassar. Senare ska jag möta Lina.
Hörs senare, puss och kram/ Lisa


Jag och mamma i Thailand.

Sova

Imorgon får jag träffa Lina igen. Det känns så tomt utan henne i min vardag. Hon är en del av mig.
Nu ska jag sova så gott som man bara kan så hörs vi imorgon. Pussar och kramar/ Lisa


Skön prommis

Kom in från en myspromenad nyss. Gick runt lite i området jag bor i och satte mig på en gunga och där på sidan satt en hare i säkert fem minuter. Den rörde sig inte ur fläcken. Så.. Där satt den och där satt jag haha! nu vet ni!
Nu ska jag snart sova. Är supertrött! Det har blivit lite för sena nätter och för tidiga mornar så.. Godnatt/Lina


hata

Jag hatar min situation just nu. Ingen normal vill leva i en sådan. Det lovar jag er.



** Lisa

Get some fresh air

Lisa hörde nyss av sig och det blir inge sova över för det verkade bli sent. Men jag ska i alla fall gå ut själv nu och ta en prommis och andas in lite av den underbara luften. CU/Lina 

Bilder från grönan

Jag har inte uppdaterat någonting idag. Fy vad dåligt. Ska jag vara ärlig har jag haft tid men inte riktigt orkat. Vart så sjukt slut efter städningen som jag genomförde i mitt rum i dag. Så fräscht! I alla fall så har jag inte gjort mer än att städat och ätit, och jusste.. Klarade ut Zelda (tv-spel) för ett tag sen. Ibland får man faktiskt vara lite nördig haha! Jag har inte så mycket mer att berätta efter som att Lisa redan har langat några inlägg om allt jag och vi har gjort udner gårdagen.
Men jag har några fina bilder från Gröna lund som jag tänkte visa. För er som inte vet så firar Gröna lund 175 år i år. Rätta mig om jag har fel.
Här kommer dom..


Söta bilder va?
Tillägger. När vi var på grönan var jag och Lisa helt oplanerat riktigt lika varandra. Båda hade bruna skor, blåa jeans, vitt linne, svart kofta, och väska. Sen har vi båda blondt hår så det gjorde oss ännu mer lika haha. Jaja strunt samma, det var mest kul.

Nu ikväll vet jag inte om jag ska sova hos Lisa eller inte. Hon har inte hört av sig men hon gör väl det snart förhoppningsvis.
Vi hörs i alla fall senare. / Lina

English

Vi går runt här i huset och pratar engelska och nu tänker jag till och med på engelska. Höll precis på att börja skriva på engelska, haha.

Nu på kvällen har jag umgåts lite med Cici, pratat lite och så. Ska träffa Martin snart och så kanske jag sover med Lina inatt, osäkert. Känns lite som att jag vill ha en natt alone tonight. Men vi får se.
Imorgon ska det bli strålande sol så jag och Lina har planerat en sol dag imorgon och på fredag. Måste ju få lite färg nu innan jag drar. En liten förbränna!

Lina har inte varit på topp med tanke på uppdateringen så jag får väl lägga in några inlägg lite senare också. Hade hoppats på att få lite fina bilder på mig och Lina som Lina har på sin kamera.

 Vi har också planerat en ny header, en mycket fin sådan.

Besökarna bara rullar in nu också, och ni nya läsare, kommentera! Det gillar vi..

// pussar och kramar från Lisa


Duktiga!

Jag och Lina har bestämt oss för några små grejer. Eller för oss är dom ganska stora men vi tar det stora steget.
Godis= 1 gång i veckan, vilken dag vill vill.
Läsk= 1 gång i veckan för Linas del och aldrig för mig.
Och för Linas del så ska hon dra en powerwalk på måndagar och fredagar och jogga på onsdagar. Jag kommer nog hänka på. Men eftersom att jag drar till Malta nu på måndag då hon ska börja med det här så får jag hoppa på hennes träningspass i höst!
Förr oss är detta stort. Och vi är grymt stolta!

Nu ska jag berätta lite om gårdagen.
Den började med shopping och sen hem och duscha. Vi cyklade ner till v-ängen för att möta lite folk(lamt), vi cyklade senare till ICA och köpte vindruvor som vi åt på grönadalens fotbollsplan och där träffade vi också lite folk som vi hejade på osv.
Sen åkte vi till v-ängen igen, träffade samma folk vi träffat tidigare och det var lika lamt fortfarande så vi drog till Shell och köpte korv. Senare drog jag, Lina, Carro, Sofie och Jonte till mig och badade en snabbis. Vi satt också i min lilla stuga med tända ljus och pratade. Mys!

Lina ska skicka lite bilder ifrån Gröna lund och andra dagar här så nästa inlägg kanske blir ett med bara bilder.
Puss och kram/ Lisa


Snabbt

Hejhej. Lisa här.
Jag ska iväg snart och fixa lite innan Malta, saker som behövs.
Lina ligger här och sover brevid mig, henne ska vi skjutsa hem.
Jag skriver när jag kommer hem istället för att skriva nu.
Jag har förresten druckit läsk för första gången på 7 veckor.
Måste kila, puss och kram/ Lisa

Yey

Nattdopp ikväll igen. Den här gången är det jag, Lina, Carro, Sofie och Jonte. Hörs imorgon eller senare! Byebye / Lisa

Köpen

Två blåa linnen från bikbok, ett par jeansshorts (jag och Lisa köpte lika dana), och en tubtopp/kjol (man kan ha den som både och) från Vila, Hårspänne och diadem (som inte är med på bilden) från Ginan och till sist en ring från Glitter halva priset.



På stora bilden är alla mina köp, inte många men några.
På den andra lilla är det tubtoppen/kjolen lite mer detaljerat.
På den tredje bilden är det hårspännet och ringen mer detaljerat.
CU/Lina

Shopping

Lisa här. Idag har jag köpt 2 klänningar, 4 par shorts(ett par som jag och Lina köpte lika), 4 linnen, 5 par trosor och lite smycken. Imorgon ska jag fortsätta min shopping, men då blir det bara en bh och en ny bikini och lite smått innan resan. Nu kommer Lina snart! / Lisa

Lite bilder..




Stinsen

Nu har vi nyss kommit hem från en shoppingtur i stinsen. Vi båda hittade mer eller mindre det vi ville ha och det vi behövde.
Vi langar förmodligen ett separat inlägg och visar antagligen där vad vi har köpt. Så kika!
Nu blir det snart tacos sen dusch och kirr på det.

XoXo Lina och Lisa

Godmorgon!

Nu har vi vaknat. Eller Lisas mamma ringde upp så att vi vaknade. Hon sa åt oss att komma ut i solen, klarblå himmel och allt.
Så nu har vi äntligen klivigt upp för att äta frukost och gå ut i solen. Man måste ju passa på!
Senare ska vi åka och shoppa. Jag(Lisa) måste ha lite mer shorts och linnen tills jag drar till malta. Och det är om 6 dagar!

Men vi hörs senare, puss och kram/ Lina och Lisa



Lina och Lisa

Doppet var chill. Gooodnight darlings!

Nattdopp..

Nu blir det ett nattisdopp i poolen. Skönt det ska bli!
/ Lina och Lisa


RSS 2.0