natti natti

Nu blir det sleeptime. Ska först bara plocka fram lite kläder tills imorgon och sen packa idrottsväskan, därefter är jag redo för sängen.

Dagens upp: Kvällen
Dagens ner: Centrumbacken

/ Lisa


Vad glad över den du är!

epilepsi och cancer har släktingarna mina fått.. Inga nära släktingar på det viset men ändå.. Jag tycker verkligen att det är hemsk. Det är då jag tänker, fan vad glad jag är och ska vara över att jag är den jag är. Jag har en underbar mamma och pappa och tre underbara bröder, jag har underbara vänner, jag lider inte av någon sjukdom, jag har ett hem, jag får mat varje dag.. Jag har det så jävla bra! Folk klagar hela tiden på så mycket, vafan, man ska inte klaga utan vara glad för det man har! Men man blir väl aldrig nöjd antar jag.. Man ska bara ha mer och mer, man bara kräver och kräver. Nåja, that's life I guess!

Aja.. Godnatt och puss/Lina


Linnéa M



Min knäppaste, bästastean  vän Linnéa kommer till mig den 17 oktober. Ska även träffa henne i stan på lördag. Mysigt! Så sällan vi ses! Vi har nyss snackat lite i telefon och vi kom bland annat fram till att hon och hennes mormor är de enda i Sverige som har halebop! Haha...

Nu blir det prommis med John. / Lisa


Neutrogena rekomenderas för dom som inte är nöjd och belåten med sin hy..

Om du har finnar, pormaskar, bara allmänt ofräsch hy så rekomenderar jag det här!

Visibly clear.
Du börjar med att ta antingen en wash eller en mask med (det första medlet på bilden). Tar du en wash så maserar du in en klutt sån här i ansiktet och tvättar av det direkt. Bestämmer du dig för en mask maserar du in det i ansiktet och låter det vara i ca 5 min. Efter det tvättar du bort det. Tar lite ansiktsvatten (det andra medlet på bilden) på en bomullstuss och drar över hyn (kan svida lite). Sist tar du ansiktssalvan (tredje medlet på bilden) och smörjer in i ansiktet för att bearbeta torr hy och även ofräsh hy som är mycket lätt att få. Jag har användt det här ett tag, använder det inte så ofta längre men.. Det har hjälpt mig faktiskt. Det finns även Daily scrub som är en slags peeling, (djuprengörande och barbetar torr hy) fast jag tycker Wash/Mask är mycket bättre och rekomender darför den.
De här tre produkterna går på ungefär 200kr totalt. Och dom pengarna är dessa produkter självklart värd. Prova, prova!

//Lina


DH säsongspremiär kl. 21 på kanal 5 idag

Idag börjar mitt absoluta favorit program, desperate housewives. Det är ju för underbart! Fast jag tycker nog att sex and the city är lite bättre men det går ju inte längre så, DH är klart bäst!

Nu tänkte jag plugga lite matte. Sen blir det att träffa John lite senare ikväll. Hörs / Lisa




 


Home sweet home

Har anyss tryckt i mig en hel kladdkaka.. Kan ni förstå? en hel! Men gott var det..
Ska snart åka till mamma. uppdaterar mera där. Puss så länge/Lina


.../Lina

I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming.

Lying close to you,
feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing.

I want you to want me.

Lunch rast

Är hemma en snabbis för att bland annat hämta min So-bok jag har glömt hemma. So-provet gick inge vidare.. Svarade rätt på alla frågor men hade tydligen hoppat över frågorna på sista sidan som jag är hundra på att jag gjorde, jag bara vet att jag gjorde dom!.. Kunde dom... Nu blir det strax att kila tillbaka till skolan så vi hörs senare.

Kram/Lina
Håll tillgodo med en bild på mig och Erika!

Inte lockigt?

Var bara tvungen..
Det finns många vänner till mig som säger att mitt hår inte alls är lockigt. Nu ska jag visa er en bild på mitt oplattade hår jag precis tog.


Här har ni burret från sidan.

Godnatt på er/ Lisa


skvaller

Jag kan ta mig fan aldrig få nog av skvaller. Definitivt inte min mamma heller! Eller det kan nog ingen, även fast andra är värre än andra. Som en sak, vi satt i soffan och tittade på Idol. Det blev reklam och jag kollade lite nyheter i text-tv. Det stod att Katrin och Alex Shulman separerat. Så jag tog upp det med mamma och fortfarande sitter vi och diskuterar det. De båda har nämligen skrivit i sina bloggar om separationen. Lite roligt att läsa även fast det egentligen är helt patetiskt. Folk är som desperata i alla fall, vissa kommentarer på inlägget är ju helt sjuka!

Idol för övrigt var inget att hurra för. Nästan alla tjejer sjöng ballader, hur tråkigt var inte det? Riktigt besviken på Anna som var så "himla" bra på sin audition. Nu blir det lägga sig i sängen med lite engelskaplugg och min underbara bok.

Blev förresten ingen innebandy för mig idag. Kändes inte rätt!

Dagens upp: Att stå emot!
Dagens ner: Att sitta och tänka på att min bästaste mamma åker imorgon och kommer hem på fredag.

/ Lisa


Den där chokladen alltså..


Kommer du ihåg?.. Minnen hjärtat, minnen!

Nyss när jag skulle cykla hem från tränigen tänkte jag.. Ska jag åka förbi Ica och köpa mig en chokladkaka? Men så tänkte jag shoklad = Finnar, bygger inte muskler särskilt bra alltså dåligt efter träning och dåligt över huvud taget.. Ska jag åka hem och äta lite mat som är bra för kroppen och som man inte får finnar av istället?.. Nejdå, självklart lutade det åt chokladkakans håll. Så jag cyklar förbi Ica köper mig en chokladkaka, proppade i mig den på två min mådde illa och hjälper mig själv att få finnar.. Det här är inte bra alltså! Jag måste sluta med allt sånt där skit.. Bara ibland kan får jag proppa i mig! Och apropå det.. Lisa, kommer du ihåg att vi bestämde oss för godis max en gång i veckan och ibland två? Det måste vi hålla.. Skärpning säger jag till oss båda, i alla fall till mig.

Dagens upp: Träffade mammsen
Dagens ner: Huvudvärk.. igen.....

Godnattpuss/Lina

Gamla bilder på mig..


De flesta bilderna ser man kanske inte så mycket på.. Men i alla fall så är alla bilder tagna minst för ett år sedan, de flesta fler!
//Lina

Karlsson på taket

Jag och min bror har nyss kollat på Karlsson på taket. Underbart rolig film. Nu ska vi (jag och min bror) snart ta bussen hem och jag drar på träning. Har huvudvärk just nu men det går nog över.

Nu vill jag bara att min jacka ska komma..

Alla har den, I know.. Men jag tycker den är jättefin och då struntar jag i om alla har den.. Bbisen till vänster!
Beställde den i början av augusti och den kommer inte förs än i november, lite lång väntetid..
Aja, hörs sen. Pussss//Lina

Nervös

Är lite nervös inför träningen ikväll, har ju inte spelat på jätte länge. Men gör va jag kan :) Nu sitter jag i alla och pluggar engelska och kollar upp lite gymnasium, har nog bestämt vilken skola. Men jag tänker inte avslöja först jag vet.

Nu snart ska vi äta stuvade mackaroner och köttbullar, mums. Sen ska jag väl bara chilla tills samlingen kl. 18.45. PUSS / Lisa


Tack alla läsare..

Kul att det var så *många* som har läst bloggen. 133 unika kanske inte är så jätte mycket, men ändå..Det var kul fär oss.

Dagens bild

Födelsedagskalas hos Fia och Mårten.. Kusin Martin och bröderna.
/Lina


Neew record

Igår hade våran blogg nytt besöksrekord, kul det!!

Jag är i alla fall hemma från skolan idag, inte pga sjukdom utan för att jag försovde mig till klockan 10:00 plus att det vart en dålig morgon.. Så då kände jag att äsch!  jag skiter i skolan idag, vilket inte är så där jätte bra men jaja. Idag kommer i alla fall Lisa ner och provtränar med damerna, kul det! Nepp, nu ska jag och min bror åka till mamma så ha en bra dag//Lina


dålig träning


Kul åt den här hade jag.. kolla frillan haha!

Träningen säger jag ingenting om, gick så dåligt att jag inte riktigt vill prata om det. Vidare kommer jag inte men jag kom i alla fall med bland dom 30 bästa, det kan jag vara glad över. Nu ska jag plugg aoch sen sova.

Dagens upp: ---
Dagens ner: Tränignen..

new

Vi behövde lite nytt. Så jag slängde ihop något lite snabbt sådär tillfället. Vi får aldrig tid till att sätta oss ner och göra en tillsammans. Måste ta tag i det där!
Nu måste jag börja fixa mig, ska möta upp John soon för en liten promenad. Hörs senare/ Lisa

Jeans och skor

Fick med mig ett par underbara skor hem ifrån vagabond, helt underbara! Hade lite svårt att välja mellan vilka först men jaja, ni får se bild senare. Sen fick jag med mig ett par alledes underbara gråa jeans ifrån Filippa K. Helt underbar söndag med andra ord! Nu ska jag lägga mig i min säng och läsa lite tidningar och bara ta det lugnt. Ångrade att jag inte tog med mig lite engelska böcker hem i onsdags, vi har nämligen prov på torsdag men jag klarar mig nog.
Senare mot kvällen ska jag träffa John och ännu senare blir det andra avenyn!

Imorgon ska jag faktiskt ta och börja med innebandy igen, jag ska test träna lite så får jag se hur det går.
Hörs senare/ Lisa


Nervösnervös..

Nervös inför träningen 16:00.. Men jag ska verkligen göra mitt bästa! Sen får jag se vart det leder mig. Har inget att skriva nu egentligen.. Här från ni bilderna på sötisarna..


Lisa och Frida

Emilia
Hörs sen/Lina


Barkarby

Lisa här. Igår kväll tog jag det bara lugnt hela kvällen. Kom hem vid 12 och hade Sellis med mig. Han stack när jag somnade runt halv 2. Ovanligt att jag somnar?

Nu ska jag till barkarby med mamma. Hoppas på att jag hittar ett par jeans, kommer förmodligen inte göra det. Jag är nog lite för kräsen. ´Nu måste jag fixa mig lite. Hörs / Lisa



Min bror är en fighter.. Eller, mina bröder?

Ikväll blir det bara film. I am a legend med pappa och chips såklart. Skönt det med. Var i alla fall med Lisa ett tag på dagen och på kvällen, på dagen var jag även med Emilia och Frida.. Får se blder på dom sötisarna i morgon och nu bild på min outfit. Den var inte rolig, men den var slapp.. En slapp dag! Och juste, Vangen vann med 8-0 men dom gjorde tyvärr en dålig match, skulle vinna med 20-0 minst haha!


Jag ääälskar min som dom kallar den indian väska!
Jeans, klänning(?), väst, klocka, fransskor, fransväska, och skinjacka. Shit vad tråkigt! Vill ha min jacka nuuuu!
//Lina


The winner takes it all

Nu ska jag gå en promenad med min kära iPod och bara lyssna mig less på alla underbara abbalåtar.
Kanske jag går ner till hallen, kanske jag går och köper mig en glass, kanske jag bara går? Härlig fri lördag!

/ Lisa

Duktig jag är då!

Kom hemifrån gymmet för ett tag sen, sprang först ett tag och sen körde jag en halvtimmes corepass! Bara mage och rygg i 30 minuter är riktigt skönt! Sen solade jag, blev faktiskt lite fräschare och det känns skönt!

Nu skulle jag precis hoppa in i duschen men min bror Emil hann före och han duschar i ca  30 minuter så jag ska väl lägga mig i sängen och ta det lugnt kanske. Ikväll skulle jag gått på bio med familjen med jag struntar i att följa med eftersom att jag såg Patrik 1,5 igår och dom skulle se den så jag stannar hemma och tittar på innebandy istället.

Hörs senare/ Lisa


Gammal bild på mig och Linnéa.

Godmorgon


Jag på en båt för typ 4-5 år sedan? (Pappa har mixtrat lite med bilden som ni ser..)
Har nyss duschat, ätit frukost och nu så ska jag fixa mig lite för att sen träffa Emilia och kolla på matcher. Hinner inte skriva mer nu, och kanske inte sen heller. Så vi hörs! Ha en bra dag. Massa pussar/Lina


Patrik 1,5

Trevlig kväll med John! Åkte först in med Lina då till stan som jag skrev och sen skulle hon med tåget och då gick jag med henne för att möta John. Vi gick till bion och bokade biljetter och tog sedan en liten promnad i Stockholm stad.

Kom precis hem. Har gått hem eftersom att min cykel blev snodd idag vid tåget. Även att den var låst, förstår inte hur folk orkar alltså..

Nu blir det sängen. Imorgon blir det core klockan 10! Puss och godnatt / Lisa


A place for me in your heart

Både solarium och stan vart det. Skönt! Nu i kväll träffade Jag Alexander och massa andra sötisar. Men som vanligt var vi bara ute vilket inte är sådär jättekul.. Mest kallt! Jaja, kom hem för ett tag sen ska kolla på Bring it on med mina bröder tror jag.. I morgon blir det bland annat lek men Emilia på dagen, trevligt det! Vi kollar nog även på vangen matchen klockan 18:00 i jan fridegård, BE THERE!!! Sen på kvällen träffar jag Lisa och på söndagen så är det distrikt-träning.
Och jusste, i stan såg vi Kenza och Amir.. Inte för att det är värsta grejen, men ändå.. Lite cooolt?

Här får ni outfit från en helt otroligt dålig kamera!

Lite somrigt men fjärilarna där men vafan, jag kör ba! Mina fransiga skor bar jag idag.
Nattinatii/Lina


?

Kan man ha tråkigare än jag just nu? Nej.. Det kan man nog inte. Jag sitter bara och väntar på att klockan ska gå snabbt men fan, den gör ju inte det. Hungrig är jag också. Ska jag äta tacos hemma eller ska jag äta en god middag med Lina i stan är min fråga..? Blir nog båda kanske. Jag är fan ganska stor i maten, eller i alla fall vissa dagar.

Jag bjuder på gamla bilder. /  Lisa



Outfit today /Lisa

Chinos med hög midja ifrån cheap monday, tröja ifrån beyond retro.

Stan snart

Blir stan idag igen. Med Lina! Hon ska nämligen lämna tillbaka lite saker och då tänkte jag att jag kunde följa med eftersom att jag ska på bio senare. Aja, bara så ni vet. Kommer alltså inte bli så mycket uppdatering idag alltså. Hörs / Lisa

Solarium?

Hejhej! Jag funderar på att palla mig ner till simhallen och sola solarium.. Men jag vet inte riktigt ännu. I alla fall så tänkte jag visa lite av det jag har köpt. Väska 399kr från Åhléns, tröja på rea och sjal-(som jag ska lämna tillbaka) och ett par kängor från din sko 399 (ska lämna tillbaka). Jag känner att det inte riktigt är jag på nå vis. Men ni får se dom ändå. Sen köpte jag även hudkräm och facemask från H&M.. Vet inte om dom är bra men det återstår och se..







Skorna och sjalen lämnas tillbaka i dag eller i morgon!
//Lina

äcklig och ofräsch

Det är fasen exakt så jag känner mig nu alltså. Ja, som Lina skrev så hade vi lite spa efter lite shopping igår.
Jag hittade ingen höstjacka så då kom mamma med förslaget om att jag kanske ska köpa mig en kavaj och tjocktröjor nu till hösten och sen en fet jäkla vinterjacka senare och så fick det bli. Jag fick med mig lite grand hem i alla fall, en kavaj, svarta chinos, tjocktröja och en svart basklänning. Även lite spa och hudgrejer!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Senare ikväll blir det förmodligen bio, och jag ska även på bio imorgon med familjen. På söndag blir det lite till shopping!

Aja, vi hörs senare. / Lisa

Bad update, sorry..

Tja! Här ligger vi i sänger och äter ostbågar, och det är allt vi har gjort i dag. Så mer om gårdagen. Igår åkte vi  till stan, vi båda fick med oss ett och annat hem. Lisa köpte bland annat en kavaj istället för en höstjacka, och jag (Lina) fick bland annat med mig en  väska jag verkligen diggar. Bilder kommer senare kan jag tro. På kvällen när vi kom hem hade vi lite..spa... Vi badade bastu, åt gurka med dipp, fixade naglarna, drog en facemask och ja.. Bara satt och mös! Efter det gick vi och la oss, båda utslitna och sår under fötterna efter allt gående.

Vi hörs senare //Lina och Lisa


bild tagen i storvik i söndags

Ska sova nu tänkte jag. Jag och Lina sket i att träffas, vi ses ju imorgon så att..

Dagens upp: Tema avslut
Dagens ner: trök

/ Lisa


bloggen

Designen funkar inte helt enkelt. Nu fick jag ett sånt där ryck igen då jag bara är allmänt less på designen på bloggen. Men vi har inte bra bilder till en ny header och då är det ju så tråkigt att andra allt liksom. Ska försöka fixa nåt lite fräschare nu innan jag träffar Lina. 
 
Aja, bara så ni vet haha/ Lisa


love letter to my beautiful mother

Jag älskar min mamma mest av allt. Hon är min allra, riktiga bästavän. Hon skrev ett litet love letter i sin blogg till mig så jag tänkte jag skulle skriva lite tillbaka men jag kan inte säga mer än att hon är den bästa mamman man kan ha och ingen kan någonsin ta hennes plats i mitt hjärta! / Lisa



Lina är en kär vän

Det känns som om halva mig bara är... borta liksom. Och det beror helt klart på att jag har lämnat in temat, så jävla skönt. Jag är också riktigt nöjd med mitt arbete. Jaja..

Imorgon är vi lediga och på fredag så jag kan göra nästan vad jag vill nu här på kvällen. Ska träffa Lina senare i alla fall. Får se vad vi hittar på, något chill säkert. Imorgon blir det då stan och ja.. Jag har inget mer att säga. Slänger in dagens senare. Puss / Lisa


Prao avklarad


Sista dagen för praon var idag, skönt det! Idag var faktiskt den roligaste dagen på jobbet. Dels för att jag inte behövde göra så mycket, och dels för att det jag gjorde var kul, och dels för att dagen började bra med ett dundergulligt sms från världens bästa Lisa. Nu funderar jag på att dra ett solarium, äta lite senare, och sen träna!

Ha en fortsatt bra dag. Hörs senare/Lina  

Köplista

Svarta chinos, något par färgade strumpbyxor, höstjacka, långarmade tröjor, hittar jag en perfekt kavaj blir det en sådan också. Ja, det är typ det jag behöver! Något mer jag behöver är en storstädning av min gaderob, både rensa och städa upp.

Dagens upp: Skolan gick snabbt
Dagens ner:  Mamma kom hem i några timmar och sen stack hon igen tills torsdag.

/ Lisa


Antons engelskaglosor

Såg att det var lite kvar på temat, men det mesta jag har fixat nu. Jag har även gjort en sammanfattning på engelska som man kunde göra om man ville ha ett litet +. Så det gjorde jag precis.

Nu sitter jag och läser bloggar och planerar vad jag verkligen behöver i min gaderob, så jag inte köper en massa implusköp på torsdag då jag tänkte shoppa lite. På söndag blir det i alla fall jeans-shopping. Jag och mamma ska åka iväg och kika på ett par varsinna jeans, som vi verkligen behöver. 

Nu ska jag förhöra min lillebror på hans engelskaglosor, hörs senare/ Lisa


Sömntuta

Idag efter skolan somnade jag vid halv 4, vaknade vid halv 7. Ni anar inte hur skönt det var! Och därför har jag inte skrivit något idag.

Har inget intressant att säga faktiskt. Är klar med temat och det är så jäkla skönt!

Uppdaterar senare. Puss / Lisa

Min bror (igen) tycker det är fult.. Jag själv tycker det är skitcoolt. vad tycker ni???

 
//LINA

hemlig man framför sång


Viktor du sjunger fan som en tjej.. Men det låter bra, i alla fall. DÄR SPRACK DET!!!

Nu mina små vänner, nu kommer lite bilder/Lina


Kärlek


Kärlek

Underbar utsikt. Och underbar Lisa såklart!

PosarLisa

Nej jag har inte glömt lite hår att fläta..

Kärlek

Jobbjobb


Lisa på bilden med någon svart sak hon satte mellan tänderna!
Nu ska jag aldeless strax åka.. Börjar klockan 9:00 så jag åker och typ.. 5 min! Sen kommer förmodligen ett inlägg med bilder.

Hoppas ni får en bra dag. Puss/Lina

Äntligen!

Nu har jag bara lite lite till  arbete kvar på temat och sen är det öööööver. Fan vad skönt!
Tidigare idag har jag förutom pluggat varit på sats och solat i tjugo minuter och sedan var jag och mötte Jessica en snabbis för att snacka lite, har inte träffat henne på evigheter. Nu ska jag sova, är död för fan!

Dagens upp: Mycket gjort
Dagens ner: ingenting faktiskt, eller okej. Det lilla plugg som är kvar
/ Lisa


Jag och Lina på tåget igår.

Bilder ifrån helgen / Lisa

Just nu sitter jag och pluggar, på mitt mysiga rum med tända ljus och myskläder. Tänkte att jag skulle bjuda på några bilder.







Man bara älskar henne..


Första dagen på Ica avklarad. Det var kul det!


Pappa på bilden, ärvt hans snygghet har jag! haha..
Superdupertrött är jag. Sitter på pappas inloggning också så att jag kan inte riktigt lägga in bilder nu, det blir så krångligt, så gör det sen. Hoppas eran dag har varit bra. Min har varit brabra, men trött! Ica-jobbet gick bra. Har mest packat upp varor och så men det gick fort så det var okej. Nu ska jag äta lite sen senare har jag träning. Kanske hörs efter.
Puss//Lina

Plugg

Ingen bra dag. Känner bara att jag vill lägga allt tema åt sidan och ägna mig åt vanliga skolarbetet och till att träna och träffa lite folk. Har typ stängt ut alla pga det här temat. Jag vaknar till och med på nätterna för jag är så stressad och för att jag vill få det så jäkla bra. Jaja, börjar bli klar nu så det är skönt.

Vi är ju lediga torsdag-fredag så på torsdag blir det stan med Lina, lite shopping. Härligt! Då ska jag allt ta och hitta mig en höstjacka.

/ Lisa

Du ska fan inte ens få ha en åsikt om mitt liv!

Skrev inget igår, jag hade annat för mig. Jag umgick med John, vi kikade på andra avenyn(haha) men bara ett avsnitt och sen bara tog det lugnt. Nu, idag måste jag plugga som en galning för jag har tre uppsatser att bli klara med tills onsdag, härligt? nej..

Senare när jag kommer hem lägger jag upp bilder från i helgen, för nu sitter jag i skolan och måste försätta med det här temat nu så det blir klart någon gång. Hörs senare/ Lisa




Du gjorde det förra helgen, du gjorde det nu i helgen, gör du det nästa helg?

Hoppar nog i bingen strax. Så otroligt trött är jag.. Visar antagligen lite bilder i morgon om jag hinner, för nu har jag ingen ork.. Prao på Ica i morgon sen träning! Inte taggad på prao alltså.. Sa det förut och säger det igen, brandstationen vill jag ju ha.. Nänä, nu ska jag sussa.. Visar er i alla fredagens otroligt tråkiga men slappa outfit..

//Lina


Sorry..

Dålig uppdatering hela helgen. Men som ni vet är vi i Sandviken och har haft fullt upp. Helgen har vart mysig. VI har bla badat, lekt med Hilma, träffat sandviksbrudarna, träffat Lisas mormor och bara haft det bra! Åker hem gör vi runt 18:00 idag. Då antar jag att det blir ett inlägg från oss båda med bla bilder. Så länge får ni ha en bra dag / Lina och Lisa

Bilen

Nu sitter vi i bilen, jag, mamma och Lina. Lina sitter i baksätet och läser tidningar medans jag sitter vid datorn och pluggar.
Mamma ska iväg på en tjejhelg så vi kunde åka bil med henne upp, riktigt skönt faktiskt. Men det blir tåg hem.

Hörs senare / Lisa

School

Sitter i skolan, har precis gjtort klart en fördjupning om hur Beijing påverkades utav OS. Intressant faktiskt!
Nu ska jag börja med att skriva en obligatorisk uppsats, om en del av Kinas historia.

Hörs senare då jag är hos pappa / Lisa


Sovproblem

Jag är väldigt pigg just nu, varför vet jag inte riktigt. Jag har precis också packat klart, det tog mig bara tog...2 timmar.
Nu sitter jag och tänker på att jag vill shoppa. Det jag mest av allt vill ha nu är jeans, svarta chinos, höstjacka och nya skor. Jag vill ha ett par svarta skor, gärna boots. Många hakar ju på uggsen, jag vet inte riktigt om jag gillar dem. I såna fall så gillar jag svarta. Det kanske blir ett par svarta in mot vintern, får se.

Jaja, nu måste jag försöka mig på att slagga. Börjar 9 imorgon, inte bra att somna sent då. Hörs / Lisa

Packa packa packa

Måste bli klar med packningen nu ikväll, vilket gör mig lite små stressad med tanke på att jag är så grymt seg och så omständig när jag packar. Men det ska nog gå bra! Imorgon vid klockan 1 hämtar mamma upp mig vid skolan, sen hämtar vi upp Lina och sen drar vi. Nice som bara den!

Längtar till att få krama om Linnéa på lördag också, känner att det var längesen jag kramade om gossebjörnen min.
Underbar lördag med mina två allra bästa vänner, Lina och Linnéa! Mums.

Dagens upp: Lina
Dagens ner: Feber

/ Lisa

Sandviken i morgon fan!!

Heej alla! Skön dag idag. Pluggat, träffat Lisa och ett tag Erika, ätit pannkakor, och för tillfället provar jag kläder. I morgon då jävlar, då är det sandviken som gäller, ska bli så sjuukt kul! Iiih vad jag längtar.

Nästa vecka väntar helvettet.. Nej driver! Men Prao på Ica.. Asså haha jag vill inte! Jag vill ju ha brandstationen ;/

Aja, nu ska jag fortsätta prova kläder, för snart är det ju IDOL! Hörs sen då. /Lina

2 år gammal bild på mig där det ser ut som att jag har gröna ögon.. Coolt, ha!

Trötter

Är lite bättre nu faktiskt, men är så grymt jäkla trött. Helt blå under ögonen! Ska i alla fall snart börja packa, kanske ta en promenad med mamma senare, om hon har lust med det.
Hörs senare / Lisa



Sjukling

Jag ville så gärna vara med på friluftsdagen, friidrott. Men oturen som jag har blir jag sjuk. Så nu sitter jag med en kopp te och ska försöka få lite plugg gjort i febersmärta. Jag var ju lite krasslig igår, och då nämnde mamma att jag kanske har tränat otränade kroppsdelar för hårt och det är nog precis vad jag har gjort för jag har så ont så jag knappt kan gå.

Jajajaja, packa ska jag göra idag också. Åker till pappa imorgon, med smulan min..... Lina såklart!

Hörs senare/ Lisa

Jag får aldrig nog utav Malta-bilder/ Lisa




Krasslig

Stannade inne ikväll istället, kände mig lite krasslig. Kommer nog inte uppdatera mer nu så jag drar dagens..

Upp: Träningen
Ner: Krasslig

/ Lisa

Alltid

Det finns alltid så mycket att göra när man sitter hemma och måste plugga. Idag finns det knappt något att göra. Men jag ska i alla fall träffa Sellis ett tag om en timme eller så. Hörs senare/ Lisa

Jag i somras någon dag efter Malta. Brun var jag i alla fall. Lite skum ser jag också ut att vara haha!

Daniel Karlsson - Idol 2007. Kan inte sluta kolla på idol klipp..


Anna Bergendahl - Idol 2008. Hon är ju bara för braaa!


Ben och rumpa

Idag har jag svettats för en gång skull på gymmet. Härligt! Bara ben och rumpa, vilket är de kroppsdelar jag tycker är skönast att träna. Men det är där jag har lite över som jag vill bli av med.
Nu blir det lax och potatis till middag, efter det blir det absolut ingen plugg. Får se vad jag hittar på, Lina ska nämligen träna så jag kanske bara umgås med Erika tonight. Ska ringa henne nu tänkte jag. Ha det bra / Lisa


Praktiskt arbets orientering på ica

PRAO på Ica nästa vecka.. Jag fick alltså inte brandstationen som jag så gärna ville.. Menmen, inte mycket att göra åt saken. Hörs/Lajna 

Natasha Peyre

Konstig nog tyckte jag Natasha var skitful innan jag kollade in hennes blogg. Vips sådär har jag ändrat uppfattning.. Jag tycker faktiskt att hon är riktigt söt. Fast fortfarande är det någonting i hennes ansikte som ser liite konstigt ut. Är nog läpparna.

Vad tycker ni om Natasha?

Choklad muffins


Älskling, jag längar till helgen..

Skolan började med ute gympa, icecoold. Efter det hade jag samtal med syv om gymnasium osv. En timme satt vi nog och bara diskuterade, jag vill ju gå innebandygymnasium i Umeå men då är det oftast samhäll man måste välja och jag hatar samhäll.. Så jag vet inte vad jag ska göra. Men har ju fram till januari att välja så.. det är ju ett tag kvar. För övrigt har dagen varit bra. Lisa kommer lite senare och  tills dess ska jag plugga till So-provet jag har på fredag.. /Lina

Hejhej!

Dagen kommer bli en dålig dag känner jag. Är inte lite glad idag som jag var häromdagen så det är lite synd när jag ska umgås med mina tjejer Lina och Erika. Efter skolan direkt ska jag träna, ben och rumpa idag. Skönt!
Imorgon blir det mage i en halvtimme, och sen sola igen. Bra träning denna vecka Lisa!

Jag sitter i alla fall just nu och har tema. Skönt.
Vi hörs.. / Lisa


Pilates=kärringgympa?

Pilates var inte riktigt min grej. Jag var helt klart den yngsta som var där, och jag skrattade mig genom passet åt alla tanter som var så insatta(även min unga mamma) att de såg nästan lite kul ut. Ja, jag vet att man ska göra så men inte e mer min riktigt min grej helt enkelt.
Core och box tror jag är lite mer min grej! Lite go...

Imorgon ska jag väl inte plugga i alla fall, får se om man kanske ska ta sig ut i det sociala livet som jag inte haft nu på ett tag. Vilket jag som människa behöver!

Dagens upp: Fått alla obligatoriska sammanfattningar om Kina gjorda.
Dagens ner: Tråkig pilates

/ Lisa

Ny säng, en bra början..

Kom nyss hem från IKEA där jag handlade en säng med min morbror. Massa saker kvar, men det är en bra början i alla fall.. Min morbror är verkligen världens bästa. Han är så himla rolig alltså.. Idag på IKEA kunde man fylla i vad man tycker om allt. Han fyllde i dåligt på allt förutom pris där han satte medel. Så skulle man skriva namn osv, då skrev han att han hette drygvald pedersen, telefonummer 666666.. Vad jag hade kul åt det haha!

I alla fall så har dagen vart bra. Fick min present av Erika, jättefint påslakan, tugummi som det stod *obs. Kan fastna i rälsen* och en tablettask som det stod *Du och jag = sant *och *till dig från mig* på, alltså kärleksgodis haha, tack sötis..

Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Har gympa första lektion i morgon så ingen dusch ikväll inte..
Godnatt/Lina

Orkar inte dagens upp idag..


Pilates

Nu drar jag ner till sats med mamma och kör pilates i en timme! Skönt.
När jag kommer hem vet ni nog redan vad jag ska göra.......plugga!

/ Lisa

Hallå

Plugg idag. Tema och SO. Har historia prov imorgon, blääääää!´

Ikväll blir det pilates, hörs.... puss/ Lisa


Bad

En måndagskväll kan inte se bättre ut.

Här är jag för ungefär en timme sedan i mitt lilla badrum. Tända ljus på badkarskanten och varmt vatten och det bästa...boken Gömda. 

Dagens upp: Mycket plugg gjort
Dagens ner: Konstiga tankar och så... jaa..


/ Lisa


Night

Nu är det dags att sova.

Dagens upp: Träningen
Dagens ner: Har engelska läxa tills i morgon, ska skriva två berättelser i olika tidsformer, har inte ens gjort en.. Kul

Dream sweet dreams/Lina

Bra jobbat Lisa!

Har hunnit med en hel del idag. Riktigt skönt!

Just nu kollar jag på outsiders, det handlar om mammor och familjer som har minst 10 barn. Helt otroligt!
Jag skulle aldrig klara av så många barn. Vissa av barnen i en familj(10 barn, två vuxna) blir överlyckliga när dom ska få äta lite kinamat på restaurang, det är sånt som jag och de flesta i min omgivning tar förgivet att man kan göra när som helst. Även fast man inte vill slösa pengar på det när man kan få riktigt bra mat hemma men man blir så chockad över hur glada dom blir.

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, ha lite spa osv. Hörs senare. / Lisa

15år snart 30.

Pluggandet gick bra till jag hade skrivit ett A4 och kom fram till att det var fel. Gud vad man tappar suget då.. Nu vill jag bara vara liten och busa med min mamma, pappa och mina bröder som jag alltid gjorde. Och inte tänka på någonting, bara vara barn. Vad som är läskigt är att man bara blir större och större. Aldrig kommer jag göra samma saker med mina bröder som jag gjorde när jag var liten, aldrig kommer jag bli så liten igen, aldrig kommer jag börja gråta när mina bröder kommer hem från skolan och be dom trösta mig bara för att få kramas och och för att dom ska tycka synd om mig. Det finns mycket mer jag aldrig kommer göra med dom som man gjorde när man var små. Så ser det ut från den mörka tråkiga sidan. Ser vi det från den ljusa sidan finns det mycket roligt man kan göra tillsammans när man är stora också. Trots att det är mer så att dom har sitt och jag har mitt när vi är runt 25. Men jag tror att vi är bättre syskon än det. Jag tror att vi kommer vara som vi var då och som vi är nu. Tillsammans! Vi kommer se våra barn växa upp tillsammans och bli stora, få se dom göra samma roliga saker som jag och mina bröder gjorde när vi var små.. Haha, guud vad jag tänker.. Alldeless för låångt fram, alla minnen lever kvar men nu ska jag leva och ha kul. Och barn haha, det dröjer nog några år det haha!.... Jag är ju faktiskt bara 15 år.. Snart 30.. haha, driver!

Nej men hörrni.. Ta vara på livet.
Peace'n Love/Lina

Dags för plugg../Lina


Thank you for the music


Sitter och är superglad till ABBA-låtar. / Lisa
"I've been so lucky, I am the girl with golden hair
I wanna sing it out to everybody
What a joy, what a life, what a chance!
"

Happy

Hej hej.. Min dag har varit rolig, jag är så glad idag. Ingen aning varför, men jag är lycklig på något vis!
Till och med allt plugg känns roligt. Jag vill bara plugga nu hela dagen, få mýyyycket gjort. Har tänkt att ta en promenad senare också. Ska fråga Lina om hon vill gå med mig.

Nu måste och VILL jag fortsätta, haha! //// Lisa

Så lycklig som jag var här är jag nästan nu. Inte helt. Men, jag är kanske snart där.


Vi kör på lite bilder..




























//Lina

Är verkligen tvungen att visa denna innan.. För rooolig!



////Lina

MB

Kom precis hemifrån Lina. Hon har ju sagt vad vi har gjort så jag behöver ju inte nämna det. Mysigt i alla fall.

Snart ska jag borsta gaddarna och krypa ner i säng. Imorgon blir det plugg all day long så jag kommer vara en tråkig uppdaterare.


Nu väntar jag på att min kära Martin ska ringa. Hörs imorgon / Lisa



S-viken med Lisa i helgen!


Okänd tjej på bilden men enligt min bror liknar hon mig.. Vad tycker ni?

På fredag åker jag med Lisa till hennes pappa i s-viken (sandviken). Shit vad kul det ska bli. Jag längtar så! För övrigt så har dagen vart bra. Lisa tittade förbi för några timmar sen. Vi kollade klart på Blood Diamond, och sen åkte vi till vivo och köpte chips. Hon åkte för ett tag sen så jag ska väl äta lite sen gå och sova. Vi har gympa som första lektion i morgon så det känns inte som om att det är någon större idé att duscha nu. Men vem vet, det kanske blir dusch ändå. Juste när Lisa kom förbi hade hon med sig en bh och en klänning, det tackar jag så mycket för.

Någonting vi har glömt i några dagar nu är dagens upp och ner. Så..
Dagens upp: Familjen är hemma igen
Dagens ner: Långtråkig dag på nå vis
 

Vi hörs i morgon. Puss på er alla/Lina

Varm dusch!

Nu efter att ha tränat i 1 timme, efter att ha solat solarium för första gången i tjugo minuter, efter att ha ätit och tagit det lugnt i soffan ska jag nu ta mig en varm dusch. Jag är ledsen att säga att det blir plugg efteråt. Jag orkar inte, jag vill inte.
Jaja, vi hörs. / Lisa


Melker

Vill bara säga grattis till Linda som har fått sin lille bebis Melker nu. Hoppas allt går bra och som sagt, grattis :)
/Lina


Korv med bröd

Nu ska jag gå och köpa korvbröd åt pappa. Det blir nämligen en liten lunch med korv och bröd, gott det! Efter det ska jag nog träffa Alexander ett tag kanske. Inget roligt inlägg men.. Ja bättre än inget!
Vi hörs senare.
///Lina

U n I

Hello! Igår gjorde jag och Erika ingenting. Vi hade alternativ men inget var riktigt lockande så vi var bara hemma och tog det lugnt istället, skönt det med. Trots att vi inte har gjort något speciellt i helgen så har den haft sina roliga stunder. Men nu så är det ett natt på museet på tv 1000 så den ska jag kolla på.
Vi hörs senare. Puss/Lina

Jag och Erika igår kväll. Love you..

Dags att ta tag i sin dag!

Ska alledes strax byta om och packa sen blir det gymmet. Härligt! Har tänkt att springa lite och sen köra ben. Hörs senare. / Lisa



yesterday

Igår var jag som sagt hos Tobias, vi lagade lite mat och åt marängtårta till efterrätt. Jag kom hem till klockan 1 och somnade direkt. Jag hade det riktigt trevligt!

Ska snart äta en god frukost och sen tänkte jag fråga mamma om vi ska åka iväg till gymmet. Riktigt träningssugen!
Hörs senare. Puss / Lisa


Lina/Erika


Jag har på mig en kjol från H&M, en vanlig svart tröja från Ginan, Ett skärp (farmors gamla) En ros från H&M, och Skor från Din Sko. Jag behåller skorna.. Gud så tråkig outfit..

Erika har på sig en kjol från H&M, ett linne från (?), ett skärp från H&M, och skor från Din Sko plus lite armband från här och var.

Hoppas ni får en rolig lördagskväll. Puss från Lina

slapp outfit

hemma syddkjol, brosans tröja och halsband ifrån pilgrim.... / Lisa

Need some help here!

Okej.. Skorna har kommit, dom är grymmt snygga men frågan är bara om jag verkligen ska ha kvar dom? Dom är så otroligt höga att jag skämmer ut mig när jag går i dom, dessutom är jag en sån fegis att jag nästan, skäms lite över att ha dom, typ!


Framifrån och från sidan.

Borde jag spara dom? Behöver eran hjälp för att kunna ta ett beslut, så hjälp mig nu haha!

2 tråkiga outfits från i veckan. I stort sätt samma clothes men..


Jeans från miss sixty, kofta från bikbok, linne från Zara, skor från Wedins, Ros från H&M, väska från H&M.

Jeans QUNIAK, kofta bikbok, linne (?) Skor wedins, Klockan D&G, väska H&M.

/Lina

Lite bilder ifrån veckan.


Lisa, Erika och jag yesterday.

Finfin tjej.

Luscen fixar frillan sin, så sessit!

Lee från vårt aldeless egna Lees *mode*.

Rak buske?.. Jag och Erika i veckan.

Höres senare/Lina

blogg strular


Jag och Lisa one year ago!
Det har under hale morgonen inte gått att komma in på blogg så darför jag inte har uppdaterat.
Igår kväll så var jag med Erika och Lisa. Lisa gick efter ett tag för att jag och Erika orkade inte göra något och Lisa var lite taggad. I alla fall så somnade jag och Erika ganska fort!

Nu vill jag börja på dans känner jag. Någon som vet någon bra dansskola? I så fall får ni gärna lämna en kommentar. Jag och Erika håller på och fixar oss lite samtidigt som vi pumpar lowlowlow som vi även kom på en dans till igår, i alla fall lite utav en.. Vi hörs senare.
Ciao/Lina

tråkiga sommarkläder

Det är fasiken det ända som hänger i min garderob. Jag har varken haft tid eller pengar till att köpa nya höstkläder, nu måste jag fan ta tag i det här!

Det första jag måste införskaffa är en ny höstjacka! Men seriöst, det finns inte en enda jacka som lockar. Tycker alla ser förjäkliga ut ärligt talat. Och skaffar man någon jacka ifrån H&M har ALLA den. Kul? Nej..


Aja, kanske uppdaterar en outfit senare. Puss/ Lisa



dålig i magen kan jag lova er

Lina och Erika blev så trötta igår att dom inte orkade göra något så jag drog med Tobias, Simon och John hem till John. Efter typ 2 timmar kom det mer folk sen drog jag hem. När jag vaknade imorse hade jag en svettig Tobias bredvid mig, en illamående mage och halva kläderna på mig. Trött igår?

Lite senare ska jag och Tobias laga en god middag, får se om jag får behålla den? Haha. Och sen får vi väl se vad vi gör.


/ Lisa


Hittade två bilder ifrån igår på kameran.




Utgång

Snart blir det utgång, vi har bara legat och degat och även dansat nu i 3 timmar. Dags att ta tag i fredagen. Hörs imorgon, ha en nice kväll/ Lina och Lisa


outfit tonight

klänning från vila, väst från hm, armband från thailand och halsband från pilgrim. / Lisa

Lisa och Erika


Snart kommer Lisa och Erika hem till mig. Vi ska väl bara ta det lugnt ett tag, kanske kolla på någon film och sen hitta på något. Nu på senaste tiden har jag kännt att jag inte riktigt hart orkar bloggat. Eller nu på senaste tiden haha, de två senaste dagarna. I alla fall så har hela min familj åkt på cup så jag önskar dom alla lycka till. GO VANGEN! haha..
Nu ska jag platta håret och sen klä på mig något snabbt och skönt. Ploppar det upp något annat än bara vi tre kanske man fräschar till sig lite extra. Vi hörs senare.

Puss och kram/Lina

Now I don't know what to do, with myself

Ikväll blir det Erika och Lina-kväll. Alla andra planer får vänta. Ska bli mysigt att umgås med mina underbara tjejer. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi får väl se. Chill blir det i alla fall. / Lisa



Fredagar i mitt härta

Kom hem för ca två timmar sen från skolan. Och ni anar inte hur skönt det var att bara cykla ut från skolgården. Frihet för 2 dagar i alla fall.
Ikväll får jag se vad jag hittar på, ska nog bara ta det lugnt.

Mamma kom precis hem ifrån jobbet med en tillfällig dator till mig. Okej, jag ska inte klaga men det är den segaste dator jag använt och definitvt kommer det alltid att vara den segaste. Så denna dator ska jag ha tills vi inte får ha den längre, så det är skönt med en egen dator nu i alla fall.

Aja, hörs senare. / Lisa


Nej godnatt

Nu blir det ner och göra lite popcorn! Det är jag nästan så gott som värd! I helgen ska jag försöka vara mer nyttig för om jag ska vara ärlig så är jag mer sugen och äter definitivt mer godis på vardagarna än på helgerna. Bara så ni vet liksom!


Dagens upp: Mycket gjort
Dagens ner: Trött, ingen social dag heller.

/ Lisa

Fräscht

Efter en halvtimmes core, en god middag, en lång varm dusch och efter ansiktsmask och en hårinpakning känner jag mig fräschare än någonsin. Nu blir det dessvärre plugg och jag kommer bara längre och längre in på temat. Riktigt nöjd!


Hörs om någon timme. Idag har jag hunnit mer betydligt mycket mer än vad jag brukar på en dag. Klockan är bara 21. Skönt! / Lisa

2days..


Urtvättade svarta jeans från cheap monday, Vit t-shirt plus ett vitt linne under, väska och ett par vanliga vita tygskor från H&M, Poncho från Filippa K,  jenasjacka fån 2hand, klocka från D&G plus ett par örhängen jag fick av Sophie i födelsedagspresent.
/Lina

Dålig uppdatering

Tjaba! dålig uppdatering från mig idag men jag har haft fullt upp hela dagen.. Direkt efter skolan möte jag Erika. Vi tog en fika och umgicks. Sen gick vi hem till mig och pratade. Efter det åt vi lite mat som Merja hade råkat krydda med kanel.. Fast som tur va kände man inte det så mycket. Men i alla fall så kollade vi på hockey-match klockan 19:00, mina klassisarna som lirade, killar alltså. Det var grymt kul att se men också kallt så vi gick lite tidigare och hann då med Idol. Nu ska jag tillbaks till tv:n och kollar färdigt på Idol!
Seyouguys/Lina

Dagens upp: Erika
Dagens ner: Finns inget ner med dagen, den har varit brabra


Lisas dagens och gårdagens

 
Detta är gårdagens. Jag bar stentvättade jeans ifrån bikbok, en herr tröja ifrån Marco' polo och massor utav armband.

Detta är dagens. Vit lång t-shirt liknande ifrån gina tricot, en naturvit tröja ifrån topshop, sjalen har jag köpt på Malta.

Dags för plugg som vanligt

 / Lisa

School

Sitter i skolan, och har tema. Som vanligt! Jag har egentligen ingen tid att blogga med tanke på hur mycket tid jag måste lägga ner på temat. Men jag tänkte att jag slänger in ett litet inlägg.

Idag blir det träning. Jag har tänkt på att jag kanske ska börja med ett träningsschema.
Jag har tänkt på att träna varje tisdag, onsdag, torsdag och söndagar, i ca 8 veckors tid och se om det ger något resultat. Det borde det väl göra?


Nej nu måste jag fortsätta. / Lisa

Dagens outfit.....

..... min kamera hade inga batterier och Rogers dator hade ingen minneskortläsare vilket betyder att jag inte kan visa er.
Men jag kan beskriva... Stentvättade jeans, grå tröja med vita ränder och flera olika armband som innehåller flera olika minnen.

Hörs imorgon. / Lisa

Två år gammal bild på mig och min älskade Lina.

Smått avundsjuk på...

...Elin Kling som är i NY och roar sig med NY fashion week. Tråkigt? Nej.. Inte direkt. Jag kan knappt läsa hennes blogg utan att bli grymt avundsjuk. Lite längre ner i vår blogg har vi olika länkar till bloggar vi brukar läsa, tryck till där på Eling Kling så kommer ni förmodligen känna som jag. Er som är lika intresserade alltså!
// Lisa


Här har vi en bild på snyggingen. Hon kan då inte misslyckas!

Ingen uppdatering idag

Dålig uppdatering idag. Har inte riktigt haft tiden till det även fast jag inte gjort något alls. Umgåtts med Tobias och Alexander nu på kvällen och sovit på dagen. Träningen har inte riktigt prioriterats denna vecka. Men imorgon blir det jogga och core på sats.

Slänger in en dagens outfit senare också.
Nu efter jag skrivit detta inlägg blir det lite plugg, lite sent att sätta igång med plugg men måste få så mycket  som möjligt gjort  varje dag.

Jises alltså, jag behöver verkligen mer tid på ett dygn. Jag hinner inte med. Jag måste sova när jag kommer hem ifrån skolan annars blir jag bara grinig och orkar ingenting. Jag måste plugga, skolan är viktig. Jag måste umgås med mina vänner annars blir jag deppad. Jag måste träna, jag vill bygga muskler. Jag fattar inte hur folk hinner med så mycket. Jag hinner inte med något alls känns det som! Nej men nu måste jag plugga. Puss och kram/ Lisa


/Lina

Godnatt alla söta! Sov gott och dröm sött.

Dagens upp: Härligt att vara med mamma dagarna långa
Dagens ner: Har inte fårr nå plugg gjort, aj j Lina

Spelar spel på facebook och har inget liv..


Forskare:Nu kan jorden gå under


Forskare: Nu kan jorden gå under
I dag smäller det - då ska forskare i Schweiz försöka återskapa Big bang i en jättemaskin.
Men en stor grupp andra forskare varnar för att projektet kommer att leda till jordens undergång.


Världens största maskin, The Large Hadron Collider, som den kallas - har tagit 14 år att bygga. Under onsdagen slås den på för första gången.
Tanken är att försöka skapa ett "mini-Big Bang" genom att låta protoner kollidera med varandra.
Forskarna hoppas kunna lösa gåtan bakom Big Bang och kanske få svar på hur universum uppstått.

Svart hål

Samtidigt varnar andra forskare för att projektet kommer att leda till jordens undergång när hela planeten sugs in i det svarta hål som maskinen tros kunna orsaka.
En stor grupp forskare har anmält projektet till Europadomstolen och till en domstol i USA eftersom de fruktar att nya partiklar, strangelets, och svarta hål som tros kunna skapas i acceleratorn kommer att förinta jorden.

"Struntprat"

Flera forskare bakom projektet, bland andra nobelprisvinnaren i fysik, Frank Wilczek, har till och med fått ta emot dödshot.
Enligt tidningen Telegraph har han och hans kollegor dagligen fått ta emot telefonsamtal, fax och e-post från människor som varit "både oroliga och aggressiva".
- Det som gör mig arg är att människor tror på det där struntpratet. Vi gör det här för att gynna mänskligheten, inte för att förgöra den, säger James Gillies, PR-ansvarig för projektet.
En säkerhetsrapport har dock givit grönt ljus för projektet och hävdar att det jättemaskinen simulerar är något som hänt hundratusentals gånger tidigare i naturen.

Lite läskigt är det ju men.. Alla hade tydligen vart jätte rädda tills någon sagt att det inte kommer hända, hahaha.
En död när alla dör är ju inget att vara rädd för, tycker jag!

/Lina


Pirates of the caribbean

Jag och mamma sitter och kollar på pirates of the caribbean. Helt okej film tycker jag. Mamma tar rök paus lite då och då så jag passade på att uppdatera vad jag gör.

Är hon inte för snygg?
/Lina

Save a place for me in your heart


Bollarna på bilden i somras (Jag och Alexander).

Jag stannade hemma från skolan idag för att vila ut mig lite, mår inte direkt dåligt, men bra att vila och bli frisk. Plugga, ta det lugnt och äta massa gott som mamma har köpt hem i går från Willys ska jag bland annat göra. I alla fall så låg jag och mamma i sängen och småpratade och så kom vi in på mellannamn. Bland annat mina bröders mellannamn. Min äldsta bror Joakim heter Peter NIchlas Joakim i mellannamn. Och för många många år sedan när Joakim vad liten så hade min mamma en konversationen med hennes bror Thomas. Så här löd den..

Mamma Susanna: Vilka fina mellannamn min son har. Peter Nichlas Joakim.
Thomas: Peter Nichlas Joakim... Du kunde väl lika gärna döpt han till balle på en gång?

När mamma berättade det där.. Alltså, jag kunde inte sluta skratta! Så.. Sån där humor har vi i våran familj.. haha!

Aja, nu ska jag mysa lite i soffan med mamma och sen plugga. Att jag är hemma betyder ingen träning för mig.. Kommer tusan blo tjock! Kan inte ens ha många 26 i jeans längre. Jag fick till och med på mig ett par 28 dom var lite stora och så men inte allt för stora.. Shit! haha jaja.

Ni får ha en bra dag.
Cyou /Lina


Godnatt

Jag och mamma hade en liten konversation alledes nyss:
Mamma Ullis: Saknar inte du din mamma, Lisa?
Lisa: Jo det gör jag, men du pratar ju bara om goretex-skor.
Mamma Ullis: Nej inte bara.......
Jag går ner efter några minuter och skulle precis sätta mig i soffan med henne efter jag gjort några mackor så säger hon: Nej, nu måste jag sätta igång med lite jobb.
Jag: "Saknar inte du din mamma?"
Mamma Ullis: Haha, sluta. Jag måste faktiskt.

Haha, kul?

Dagens upp: fått mycket plugg gjort.
Dagens ner: ingen träning

/ Lisa


1st lady - Missing you // Lisa

Dagens låt:

Oh I'm missin' you
Baby I'm missin' you

Baby I'm missing you

Things'll never be the same without you...

What did I do to deserve this
I didn't even get one last kiss, from you
Oh baby God took your love from me
He needed an angel so it seems
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
Cause I miss your love so much
And I can't keep on living this way
I need you here with me
Why could he take you away, from me

It's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I would've given you anything
Just to make you happy
Just to hear you say, that you love me one last time
I'd go to hell and back over and over again
Just to prove to you how much I need you here
There is nothing that I wouldn't do
I'd cry for you
I'd lie for you
And there's no doubt that if I could take your place in heaven
I would die for you, yes I will
I would rather give up my life
Than to see tears in your eyes
I can't stand to see you cry

Cause it's hard for me to tell you I love you
As I'm standing over your grave
And I know I'll never hear your voice again
Why did you leave me
Why couldn't you just stay babe
Because my world is nothin', without you
Now I don't know what to do, with myself

I just don't know what to do with myself
I cant stand looking at those pictures on my shelf
Knowing it was just one week ago, i stood there and took that picture
There's just one thing that I wanna know
Why would God want to hurt me so bad,
Does He know how much it hurts to be missing you
Baby Im missing you
Baby Im missing you
I love you

oh God damn it I love you
Why did he take you away... from me
Cause I love you so...
I miss you so much baby I just can't go on baby

Sovdags

Åh vad jag känner mig duktig. Medans mamma och Nicko åkte och handlade var jag kvar hemma och pumpade musik och pluggade. Otroligt nog kunde jag plugga i sånt väsen, sjukt skönt var det! Så nu har jag fått massa gjort vilket känns riktigt bra. Men nu mina vänner ska jag sova.

Dagens upp: Har hämtat ut mina fina skor och fått mycket skoljobb gjort
Dagens ner: Dagen har vart bra. Det enda jag kan klaga på om något är väl att jag gick hem från skolan och har huvudvärk för tillfället

Godnatt sov gott. Puss från Lina

Nelliepellie

Någon jag saknar otroligt mycket är min kära vän Nellie som jag träffade på Malta. Jag är helt facinerad över hur lika vi är varandra till sättet. På tal om Malta, jag har fått ett brev hem om reunionparty, där då alla svenskar träffas igen. Och det är nere i göteborg den 25 oktober. Jag ska helt klart gå!

Nu på kvällen träffade jag älsklingsalexander och vito, vi gick på en liten promenad. Hörs senare/ Lisa




läppar

Om man tänker efter så har läppar(munnen) en ganska stor del över hur man ser ut. Jag är inte alls nöjd med mina lips, men fan, det finns folk med riktigt snygga läppar. Jises vad ytlig jag låter! Nej nu ska jag ta och göra något istället för att sitta och fundera över läppar. / Lisa

Drömläpparna:
 


snyggläpparna:



Skulle inte direkt tacka nej-läpparna:



Outfit today


Ett linne ifrån H&M, ett par jeans ifrån Tiger, en kofta ifrån Zara, ett skärp ifrån..... och en klocka ifrån axcent. Skor(ej på bild haha ifrån din sko.)

bad day

Ingen träning för min del inte. Jag är alledes för trött. Kanske blir en promenad senare. Men ingen pilates på sats eller ens åka ner till sats.

Plugga ska jag också göra, även fast ni inte alls bryr er.
Så, vad jag ska blogga om? Har faktiskt ingenting att blogga om, förlåt men jag kommer uppdatera under kvällen!

Pusss/ Lisa



Ointressanta inlägg all the time!

Så blir det lätt när man har tråkigt.

Det här chillar jag runt i nu..

Tightsen är coola i alla fall!
/Lina

Remembering

Dagens låt. Tracy Champman-The promise

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me If you miss me once in awhile
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart
Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face, your smile
To be with you wherever you are

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
Please say you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms
Where all my journeys end
If you can make a promise If it's one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.

//Lina


/Lina



Jag och mamma mätte vem som fick störst boll. Här har ni resultatet. Åh vad vi garvade haha! Hennes hår kanske inte är det snyggaste uppsatt med utsläppt är det bannmig ursnyggt titta bara nedan. (Mamma uppe och jag nere)

Hjläp mig nu och säg ärligt vad ni tycker om dom här skorna?

Var inte rädda för att kommentera, bara kul!

I'm not even a thought in you mind

Gick hem från skolan efter lunch för att jag mådde lite halvkasst. Men nu mår jag bra igen. Åkte hem till mamma och vi har just suttit och kollat lite på skor. Hittade ett par andra skor i HM katalogen som är sjuuukt snygga, me want!


Nu har jag i alla fall hämtat ut mina snyggingar, pappa tog med dom hem till sig så kan jag kolla in dom i morgon! För er som inte vet så är min mamma och pappa skilda sen 7 år tillbaka.

Ska kolla vidare på skor nu och sen plugga lite.


Förr somrig outfit I know!


Ljusa jenas, blommig, tröja och stickad kofta.

Hörs senare, Puss/Lina


Kina Kina Kina

Det är fan det ända som finns i mitt huvud right now. Sitter i skolan och har riktigt tråkigt, sitter och skriver om tron i Kina för måååånga måååånga årsen. SEGT!
Efter skolan ska jag plugga ännu mer, till plugget tänkte jag käka nudlar. Och ikväll, om jag orkar blir det pilates på sats.

Hörs senare. Puss / Lisa

/Lina

Var tvungen. Min största önskan är att vara där just precis nu.

På bilden är det Mickis lillasyster, Jag och Erika i Mickis och deras pool. Är inte Mickis lillasyster sagolikt söt? Erika också givetvis.

Godnatt

Jag ser framemot att kunna sova till 9 imorgon. 2 timmar mer än vad jag brukar, nice!
Nu på kvällen har jag och Tobias kollat på ice age, och asgarvat. Rätt kul!

Nu ska jag kika lite bloggar sen dusch sen slaggggggg! // L i s a


Dagens upp: Den stora chokladen jag tröck i mig på 5 min.
Dagens ner: Fått för lite plugg gjort


The green mile

Jag och mamma kollade nyss på "the green mile" alltså, "den gröna milen". Det är det absolut bästa filmen som någonsin har gjorts, både lycka, sorg, skratt helt enkelt en totalt bäst film! Har gråtit och gråtit och om igen gråtit. Den är verkligen se värd trots att den är 181 minuter lång. LISA, vi måste se den!

Nu ska jag ta ett antagligen långt varmt bad och antagligen läsa lite Kalle anka. Sen ska jag sova, upp tidigt i morgon och ta bussen till bålsta.

Dagens upp: Film med mami
Dagens ner: Förkylningen måste jag nog klaga på ännu en gång

Jag tror inte det blir nå mer inlägg idag så sov gott gullisar.
Puss/Lina


En förtillfället

Denna design är bara tillfällig. Vi kommer att fixa och trixa i någon vecka innan vi blir riktigt nöjda kanske, så.. håll ut med ltie rosa!

Nu ska jag gå ut coch gå med min kära vän Tobias. Jag har bara legat hela dagen så jag tänkte att jag måste röra lite på mig. Ikväll blir det ännu mer plugg och sova tidigt. Skönt att vi har lite sovmorgon imorgon, till klockan 10.
Skola blir det imorgon i alla fall(förhoppningsvis). Hörs! / Lisa


Gammal bild på mig själv.


sämst!

Jag är inte så bra på att uppdatera roliga saker, men jag tycker inte ens om att blogga när våran blogg ser ut såhär. Jag tycker den är skit tråkig ärligt talat. Ska ringa upp Lina nu och fråga om det är okej om jag gör om den, shit. Deppat för fan!

Har precis pluggat klart en del. Tänkte ta en liten paus, gå ner till centrum och köpa mig något gott, kanske ta en fika eller något. Jag har faktiskt mens och då får man äta hur mycket man vill, right?

Hörni, vi hörs. PUSS Lisa


two pair


Jag som vill ha ett par vita converse har hittade ett par vita nästan lika dana från Din Sko för hälften så mycket av vad conversen kostar. Och jag menar, dom ser ju nästan lika dana ut? Så varför inte dom? Eller, vill man ha conversen bara för märket? Nej, jag kör nog på dom här för 249kr om jag kör på några av dom alls.

Ett par sköna stövlar till hösten också kanske? 299kr. Det är på din sko man shoppar alltså!
///Lina

Kort skoldag

Slutade tidigt i dag, skönt det!

Snart kommer Erika förbi. Vi ska mäta ut längden på min klocka så att den sitter perfekt. Då lämnar hon bara den till någon som jobbar på ur&pen och så gör dom den efter min handled. Bra det! Och ja, jag har alltså bestämt mig för att spara klockan.

Efter det åker jag til mamma och sover där. Tar nog även med henne ID-kort och hämtar ut mina skor!


Här är skorna som har vart med i bloggen många gånger. Men.. Dom är ju såå fina! Och i morgon, är dom hemma hos mig, hueihi!

Höres senare/Lina


8 september

Är hemma ifrån skolan idag. Tjejproblem you know! Riktigt drygt, min natt har varit förjävlig. Men i alla fall så ska jag börja plugga nu, som tur är så har jag allt hemma. / LISA

Grattis säger jag till min bästa vän Linnéa Mårtensson som fyller 16 år idag.


It's Linnéas birthday tomorrow

Efter matchen följde Tobias med mig hem och åt paj i mitt ommöblerade rum. Han gick precis! Vi har tittat på hitch, en riktigt..tråkig film om man har sett den tillräckligt många gånger. Men det var trevligt ändå.

Idag skulle min kära Martin ringa mig, men det brusade så jäkligt så vi kunde inte snacka. Tråkigt faktiskt.

Imorgon blir det väl plugg eller så drar jag med Tobias in till stan, får se. Plugget känns viktigast just nu!

Dagens upp: "Nya" rummet.
Dagens ner: Dålig mottagning i telefonen.

Nu ska jag lägga mig i mitt rum och somna till härlig musik och värmeljus som brinner. bye! / Lisa




It's true baby, it's true

Kom nyss hem från matchen som jag inte kollade helt klart på. Men när jag gick ledde vi i alla fall, sen hur det slutar, det har jag ingen aning om.
Träffade i alla fall Alexander nyss en snabbis. Sa hej bara, var ju ett tag sen sist.

Dagens upp: Fick 300kr av min käre bror Joakim i efterskott i present
Dagens ner: Tiden har gått såå sakta med tanke på att jag har haft sååå tråkigt

Godnatt sov gott. Puss/Lina


Nyvaken

Det första jag gjorde i mitt "nya" rum var att somna in i min sköna säng(som jag alltid för beröm för) och sov i en timme till mamma ropar att middagen stod på bordet, hemmagjord pizza!
Nu ska jag slänga på mig något för att snart cykla ner till innebandyhallen och kika på träningsmatchen, har liksom inget annat bättre för mig så.. hörs senare. Och ni får se mitt rum när det är helt klart, inte ännu alltså.

Puss / Lisa

Slappis outfit idag.


Framifrån, från sidan och skorna. Klännig från cypern (colcci?), kofta från bikbok, skor från Din Sko, väska och leggins från H&M.
//Lina

2 bilder


Jag har nyss kollat på Kejsarens nya stil. Härlig film.

Hur fin var inte denna klädseln? Här är hennes blogg.
Hörs senare/Lina

Fixa rummet.

Nu ska jag börja damma och dammsuga mitt rum för jag och min mamma ska nämligen möblera om och fixa lite. Kommer självklart lägga upp en före och efterbild. Nej, nu måste jag komma igång så vi blir klara innan middagen och klara innan kl. 19 så jag inte missar träningsmatchen jag ska kika på med Lina. Men ha en bra dag / Lisa


EMPORIO ARMANI DIAMONDS

Hello!  sentsentsent vart det igår. Jag och Lisa somnade väl runt 5:00 skulle jag kunna tro. Kvällen vart i alla fall roligare än förväntat efter att vi hörde att alla planer var inställda. Fredrik och Max kom hem till Lisa och vi som ni såg på förra bilden i förra inlägget klädde bland annat ut oss (i alla fall jag och Fredrik). Vi spelade spel, kollade på tv haha och ja.. Berättade skämt! Det är en såndär räddare man har ibland. 

Nu har jag nyss duschat, ska väl äta och sen kolla på tränings dam-matchen jag inte kan vara med på på grund av att jag är småsjuk. Men känner mig faktiskt mycket bättre nu än vad jag gjorde för två dagar sen. Bortsett från att jag blöder hur mycket näsblod som helst. Antagligen inte så intressant att läsa, men nu vet ni.
Anyway, match i sporthallen (jan fridegård) klockan 19:00. Be there! 

Och jusste. Fick en parfym av pappa igår. EMPORIO ARMANI DIAMONDS, 50ml. Din för 595kr på kicks. Annars på nätet (som man inte alltid kan lita på) men då den ändå är din för 519kr. Tryck här för att komma till hemsida. Här nedanför bild. 


Är inte flaskan hur fin som helst? Tack pappsen.

Vi hörs senare sötisar. Puss/Lina

Söndag

Söndagsmorgonar tycker jag inte alls om. Snacka om ångest inför morgondagen, skola!!
Jag är i alla fall nöjd med min helg även fast tåget var inställt, hade varit riktigt skönt att få komma iväg till sandviken. Men nej, den 19:onde blir det. Med Lina och allt. Underbart!

Igår var jag med Lina och vi hade absolut ingenting att göra när vi fick besked om att allt skitit sig osv. Men lite senare så är vi påväg att möta Fredrik och Max så kvällen blev inte så tråkig. Helt ok! Även fast jag somnade typ hela tiden under kvällens/nattens gång. Kul tjej? Nej..

Men nu ska jag sätta igång med lite plugg. Hörs senare. Puss / Lisa

 
Bild från igår. Så söta så..

Lina-Lisa konversation

Lisa: Men du kan ju sova hos mig
Lina: Ja men jag är lite sjuk så att du tänker på det
Lisa: Ja men, jag har bra immunförsvar för att jag äter frukt varje dag
Lina: HAHAHAHA, det där lät typ som - Jag har stora tuttar för att jag äter p-piller varje dag

En liten efter middags konversation. Kass humor!?
//////Lina och Lisa


Télina

Fan vad hon dricker té! Ha..

Nu ska jag packa ihop lite grejer för att sen snabbt cykla till Lina för att fixa oss lite. Hon ska fan med mig ut ikväll, så enkelt blir det! Jag får inte glömma att packa med mig huvudvärkstabletter till henne för det var det tomt på hos familjen Alveus Äbb. Nu ska jag packa ihop lite, slänger kanske in en outfit senare för att vara snäll då. Men det blir hemma hos Lina isf.


Puss och kram / Lisa

Är sugen på en femte kopp, men är det verkligen bra att dricka så mycket te?

Frågan är om jag ska fixa mig eller inte.. Jag vet inte riktigt om jag orkar göra något speciellt ikväll. En bit av mig vill bara *go out and have some fun* medans den andra biten vill *stay at home*.. Nå, vad tusan blir det? Jag får fundera på det. Något jag känner att jag verkligen måste köpa är halstabletter, det kommer tillbaka hörrni. Trots att teet gjorde mycket.

L  a  t  e  r
L   i   n  a

Dags för lite till plugg

Jag känner att skolan sätter en del press på oss angående temat, det beror iofs på en själv vad man har valt för olika fördjupningar osv. men satsar man så kör man ju på komplicerade fördjupningar. Så en än gång sitter jag hemma och ska sätta igång med plugg. Kom precis hem faktiskt, med en tésvullen mage ha ha!

Ikväll..... får jag se. Hoppas i alla fall på något kul, blir i alla fall att umgås med Lina. Och vi drar nog ut på lite äventyr. Skriver mer senare. Puss / Lisa


Haha, gammalbild.

Te mina vänner, det kan rädda er dag.


Lisa gick nyss och gissa vad? Vi har druckit te i omgångar. Jag är på min fjärde kopp och hon gick under sin tredje. Har nog aldrig druckit så mycket te på samma gång tror jag. Men efter tre koppar te mår jag mycket bättre i halsen. Borsett från att huvudvärken börjar komma tillbaka så mår jag faktiskt riktigt bra. Skönt det! Kanske till och med gör något ikväll vem vet?
Tobias, du måste komma hem till oss och lära mig hur man videobloggar!! :)

På bilden är det jag och Lisa hemma hos henna innan kryssingen förra helgen. Gissa vem som är på en finlands-kryssning nu? Nämligen min pappa, Merja och pappas två kompisar. Skojja inte om att jag önskar att det var förra helgen nu! *avundsjuk*
Vi hörs senare.
Ciao/Lina

2day

Hittade två bilder från i vintras i min förra blogg. På den ena bilden är håret instoppat i sjalen, och på den andra inte.  Någon gång kanske jag klipper mig kort. Vad är finast? Lång eller kort? 



///Lina

Film och mys?


Lisa är påväg till mig. Vi ska förmodligen bara mysa och kolla på film, eller något i den stilen.
På bilden är det jag och Lisa sommaren 07. Är vi inte hur gulliga som helst? Anyways, första bilden i första inlägget i våran blogg.
Hörs senare.
Puss från Lina

Snabbmat och mjölk, wonderful.


Underbar snabbmat plus mjölk sitter jag och mumsar i mig. Kyckling, makaroner, sås, och träd. För gott!

I alla fall så solade jag solarium. Efter det åkte jag hem och duschade. Så nu känner jag mig så fräsch. En aning brun och ren.


Slängbarapådignågot-outfit innan solarium, alltså påvägen till centurm. Kofta, jeans, randig tröja, skor och väska. 
Outfit hem efter solariet, mjukisbyxor plus tröja.


Later/Lina

Inställt tåg

Mitt tåg igår var inställt så jag är fortfarande kvar i Bålsta. Lite segt faktiskt, men vjag ska ju dra till pappa igen den 19:onde.
Nu på förmiddagen har jag i alla fall pratat med mormor i ca 40 minuter, tagit en dusch och strax ska jag sätta igång med lite plugg.
Kvällen igår var inte så rolig, rätt lam. Kom hem vid halv 3 i alla fall och somnade verkligen diiiiiirekt. Var helt död!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra ärligt talat. Får väl se! Puss och kram i alla fall/ Lisa

Titta vad jag tipsar er om. Världens godaste tacopaj!

Har bara ätit en haha men den här är grym!

Har har ni receptet, ni måste prova den!
Ingridienser:

En philadelphia ost
En creme fraiche eller gräddfil, kvittar
Köttfärsås (så mycket man vill ha)
"Köttfärsåskrydda"
Krossade tomater (i burk en halv burk) i tub (ta på känn)
Halv lök
Riven ost
Taco chips

Gör så här:

Sätt ungen på 175 grader.
Blanda philadelphian och crame fraichen/gräddfilen och lägg i botten av en form. Stek på köttfärsåsen med kryddan och tillsätt sedan lök (Kan även steka löken innan, löken ska vara hackad i småbitar).
Lägg köttfärsåsen över philadelphian/creme fraicheblandningen och sedan krossade tomaterna. Strö över riven ost och lägg sedan in i ugnen tills osten är smält och nästan lite brun.


//Lina

Är du också morgon trött?


Vaknade runt klockan 9:00 idag av att jag inte kunde andas. Läskigt var det men efter lite näsdroppar så vart det bra igen. Konstigt nog så kunde jag inte somna om idag. Varför vet jag inte. Men oftats på helgerna brukar jag inte kunna somna om. Det är mer när det är skola jag ligger roch snoozar typ.. 10 ggr men somnar ändå om om och om. Är det kanske för att man vet att det är skola man somnar om? Och när man vet att det är helg vill man bara upp och göra massa saker? Det var en bra fråga det. Anyways så är jag otroligt morgon trött. Till och med när jag skulle födas somnade jag om hela tiden. Tillslut fick dom väcka mig med tuta, haha!

Det känns som att jag sitter och skriver ett helt totalt ointressant inlägg, vilket jag antagligen gör..

Men i alla fall så ska jag nog bara ta det lugnt ikväll, försöka bearbeta förkylningen en aning. Ska ner till centrum en snabbis och handla något hemlighetsstämplat på kicks. Sen kanske jag beställer tid för solarium i simhallen. Mer än så blir det nog inte, men jag får se.
Någonting jag verkligen vill göra nu är att hämta ut mina skor! Är så nyfiiken trots att jag provade dom på Din Sko och såg hur dom va. sjukt HÖGA, men också sjukt COOLA. Måste verkligen lära mig att gå i sådanna. Kommer nog bara se fult/töntigt ut i början men sen så, efter ett tag blir det nog bra. Eller vad tror ni?

Hörs senare/Lina

hej!

Lisa här. Kom preics hemifrån en liten fest så nu ska jag sova. Och förresten.... jag är fortfarande i Bålsta. Skriver imorgon. Puss

Glömde

Dagens upp: Shopping och Erika
Dagens ner: Mår dåligt

///Lina



You don't know how lovely you're


Jag har inte mått så här dåligt så länge jag kan minnas. Har så fruktansvärt ont i halsen och huvudet. Plus att jag är snuvig, jag svettas, min telefon är typ.. Paj och jag har ont i nacken. Kan det bli bättre? Tror inte det..

Ska berätta om min dag och sen krypa ner i soffan med lite te.

Vi hade fridrottsdag med skolan vilket jag inte borde ha varit med på. Efter det vart bara hela *förkylningen* värre.
Men jag åkte inte till stan med Erika. Jag hittade inga skinnhandskar, inga jeans (trots att jag provade minst tjugo par) Har tusan typ 26-27/32 i jeans nu shit.. Jag hittade en väska men köpte den inte.. Men jag hittade i alla fall två stickade mysisar nu till hösten, en liten vit tröja, två par trosor, ett halsband, och en klocka. Jag är osäker på om jag ska spara klockan.. Jag får se! Men visar er lite bilder på bland annat mig och Erika och köpen.
Here..


1: Kofta från bikbok
2: Stickad (klänning) ginan
3: Vit liten från cheap monday (ser ut som en sport bh men tro mig, den är större än så)
4: Klocka Regal brevid ett halsband som man fick med, lätt anvädbart.. Driver
5: Halsband Ur&pen
6: Me and my broken phone
7: Phonen
På stora bilden är det Erika sötisen! 

HJLÄP MIG:
Hur gör jag med klockan? Ett alternativ är att ha kvar den, ett annat är att lämna tillbaka den, och sista alternativet är att byta den till en helsilvrig. Vad tycker ni?

L a t e r
L  i  n  a


Städa

Med så "många" besökare får vi knappt kommentarer. Riktigt tråkigt tycker jag! Skriv lite hörni..

Nu ska jag i alla fall snabbstäda mitt rum för att senare dra mig mot upplandsväsby och därifrån ta tåget till Gävle station. Riktigt härligt ska det bli!

Har faktiskt ingenting att skriva, vi hörs. Bye / Lisa

Hello I'm blue


Förkyld börjar jag bli, usch och fy!
Nej, nu blir det stan. Hörs senare
/L    I    N    A


Outfit today

Fick så mycket tid över så jag hann slänga in en dagens. Uppdaterar innan jag drar till sandviken senare också! Puss / Lisa


Miss my Lajna!

Hemma nu. Var tvungen att vara hemma i tid med tanke på att jag måste packa osv.
Alltid lika roligt med Tobias! Hihi.

Jag längtar som en galning tills imorgon då jag får pussa på min älskade älskade Hilma. Det är väl ungefär vad min helg kommer bestå av. Tråkiga blogginlägg kommer det förmodligen också bli haha.

Jag är irriterad faktiskt. Min dator som fortfarande är på lagning har ännu inte kommit igång. Den går inte att starta säger han, den där datorkillen så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt Kina-arbete. Jag vill ha min dator så jag kan ta med den till skolan osv. Fan! Aja. Lika bra att jag går och lägger mig.

Dagens upp: Träningen
Dagens ner: Min dator!

/ Lisa
 


Kalle anka


MIna absolut två bästa vänner på bild.

Kom nyss ut ur ett långt skönd bad med läs av Kalle anka, älskar den serien, och det är jag väl inte den enda som gör?

Är det någon som vet om det är idol ikväll? Har fått för mig att det går varje dag men är inte säker..

Dagens upp: mamma
Dagens ner: Tror jag börjar bli förkyld, snuvig osv nu, inte bra Knarka näsdropper och blöda näsblod nu eller? Nej, jag orkar inte..

I morgon blir det stan med Erika. Vill få med mig ett par snygga vantar/handskar, ett par jeans, och en kofta åtminstånde.
Hörs i morgon, om inte mer idag. Det tror jag inte men man vet aldrig.
Puss och kram/Lina

Outfit today




/ Lisa

Ibland tror jag att jag har all tid i världen

Hallå! Lisa här. Mår bättre nu, tidigare hade jag världens huvudvärk och.. mensvärk!
Nu efter att ha sovit och kört i genom ett corepass på sats mår jag mycket bättre.
Ska nu glida över till Tobias för att titta på sex and the city-filmen som jag bara äääälskar.
Måste egentligen packa, städa och plugga men shit.. Jag hinner!


Nu ska jag kila. / Lisa

extreme home makeover


BIld: Me, long time ago haha!

Har nyss suttit och storbölåt åt extreme home makeover.. Usch vad sorligt det programmet är. Har gråtit varje gång så länge jag kan minnas när jag har kollat på det.

I alla fall så vet Tobias hur man videobloggar nu så, någon dag här framöver dyker det säkert upp ett videoinlägg. På vad vet jag inte riktigt men det visar sig..
Nu ska jag krypa ner i soffan och äta glass och kolla på tv. Vi hörs senare.
Kisses/Lina

Dagens klädsel


Jag råkade deleta de två bra bilderna på dagens klädsel så håll tillgodo med dom här två. 
Pöss/Lina

Thinking of you

Nu är det dags att sova.

Dagens upp: Pappa
Dagens ner: Tappade 100kr.. haha


Pyss/Lina

Design

Åh vad less jag är på bloggens design och header. I alla fall så är jag riktigt trött så jag ska lägga mig direkt och titta på Jersey girl som går på trean. En riktigt mysig film.
Imorgon blir det ännu mer träning och sen får jag se. Måste packa imorgon också! På fredag drar jag till Sandviken, fan vad skönt.

Dagens upp: Mamma
Dagens ner: Träningsvärk i axlar och bröst

Puss och kram. / Lisa



I to the D to the O to the L

Tänkte visa er mina nya skor innan jag kryper ner i soffan med mamma och kikar på Idol som har säsong start idag.
Till Idol tänkte jag äta en liten daim och gruka ner doppat i dilldipp. Nice!

Här är skorna. Det jag gillar med dessa skor är fransarna där uppe och självklart så har dom perfekta färgen. Precis det jag har letat efter. Så mina höstskor hittade jag på scorett och det var rea. Men jag har sett ett par till jag skulle kunna tänka mig. Hittar dock ingen bild på dom men dom är högre och svarta.



Nu blir det krypa ner i soffan, puss och kram/ Lisa

monki



Jag vill fräscha upp min gaderob med lite höstnytt ifrån monki.
Det är mycket mörka färger men hösten är grå. Nu är jag riktigt shopping sugen!
/ Lisa

Dålig dagens/Lina


Outfit today

 

/ Lisa

Träning

Har varit i skolan idag. Dagen gick snabbt, fått reda på rätt mycket fakta om temat och fan.. är riktigt taggad! Har stora planer som jag helst vill ska fungera.
Efter skolan hämtade min kära mamma upp mig och så drog vi till sats och körde lite ben och rygg-övningar. Skönt!
Imorgon ska jag bara springa och köra mage tänkte jag. Ska gå på ett corepass. Ett corepass innehåller bara mag och rygg övningar. Riktigt skönt.

Så nu har jag i alla fall kommit hem och har hunnit slänga i mig lite kinamat.

Hörs senare. / Lisa


100kr fattigare

Idag i skolan tappade jag 100kr. Jag kan redan nu säga att det är dagens ner. Menmen, inte så mycket att göra åt saken.

Egentligen har jag inget alls att skriva. Bara ett litet önskemål om hjälp.
Hur tycker ni att våran blogg ska se ut? Färger, bild, namn.. Har ni något litet tips? Skulle vara bra att ha som hjälpmedel! Alltid svårt att komma på själv, dessutom tror jag att alla ni har bättre fantasi än vad jag har.
Vi funderar på lila men längre än så har vi inte kommit.

Så slink gärna in med en kommentar om erat tycke.

Puss så länge/Lina

Sleep, close your eyes, say goodnight.

Tobias tittade förbi nu på kvällen. Alltid lika kul att när han är här! Nu ska jag faktiskt ta och skriva dagbok, läsa bok och skriva lite mål och planeringar i min kalender.

Dagens upp: Träningen
Dagens ner: Att det bara är tisdag

/ Lisa


Jag vill vara brun och fräsch som jag var på Malta. Åh.


Skolfoto i morgon

Dagens upp: Träffa farmor och farfar
Dagens ner: tråkig garderob

Vad ska man ha på sig i morgon? ett simpelt linne och jeans, kul..
Godnatt/Lina


Skidåkning

Jag har precis tränat klart. Med Roger. Mycket roligare att träna med honom än mamma, haha! Vi körde bröst och axlar, vilket jag verkligen behöver träna med tanke på att jag redan har träningsvärk.

Jag tänkte på en sak när jag var på gymmet, skidåkning måste ju vara grym träning. Åh jag är så sugen på att åka skidor, är avundsjuk på mamma och Roger som ska upp till vemdalen över jul i en hel vecka och åka. Men jag kommer väl dra till trysil i påsk, det är ju nice! Med min käraste vän Linnea Mårtensson som jag förövrigt saknar jätte mycket.

Nu blir det dusch och mat/ Lisa


Här är jag och Linnea i trysil 2007.

MAVALA 1 ANKARA

Hej härmis! Nej men.. Jag har faktiskt också köpt ett nytt nagellack. Lite mer höstig färg sådär. Kände att det behövdes. 

Here

 
/Lina


-

Nu har mina skor kommit. Hämtar ut dom någon dag i veckan med tanke på att jag måste ha mammas id..


Puss på dom!
/Lina

Mavala 98 Marrakech

Mitt favorit nagellack(rödrosakorall) som jag letat efter i säkert 3 månader hittade jag i Tax freen på båten. Mavala 98 Marrakech pryder nu i alla fall mina naglar. / Lisa


But its time to face the truth, I will never be with you.

Ibland orkar man helt enkelt inte och slänger darför på sig första bästa.
Outfit idag.


Blåa jeans - QONIAK
Radnig tröja - koola anna
Svart kofta - H&M
Vit klocka - D&G
Svart skinjacka - H&M
Svarta skor - Din Sko
Brun väska - H&M

Ursäkt för dålig bild/Lina


Outfit today



Tröja - Thailand
Jeans - Vila
Armband - H&M
Skärp - ingen aning

/ Lisa

Ingen blogginspiration.

Hallå. Det är tisdag och jag vill bara att det ska vara fredag så jag får träffa familjen långt långt borta. Ha! Nej usch, jag är redan less på skolan och jag vet att det bara kommer bli värre och värre.

Imorgon ska vi börja med ett nytt tema: Kina. Det ser jag verkligen framemot, kommer lägga en hel del tid på det temat. Tyvärr så har jag ännu inte fått min dator, och tyvärr så kan jag nämligen behöva den under temat. Men jag får väl klara mig utan den, i alla fall ett tag till.

Senare ska jag träna. Hade tänkt att boka något nytt pass ex. Box men det fanns bara cykelpass och danspass. Inte riktigt mina grejer, maybe cykel men det var för tight inpå middagen.

Äh, uppdaterar senare. Puss/ Lisa


Rubrik


Den här bilden ska sitta på min vägg. Plus en bld på mig och Lisa, vet inte riktigt vilken en bara.

Goddagens! Jag stannade hemma ifrån skolan idag för att jag mådde inte så jätte bra i morse. Men nu får jag bra igen! Bortsett från det otroligt tråkiga vädret.. Jag vill bara ha sommar nu. Åka till stranden i klänning, ta av sig toill bikini och bada. Härligt. Menmen, dryga året kvar då. Om inte vädret förändrats vilket jag är ganska säker på att det inte gör.
Jag har absolut ingenting att se fram emot bortsett ifrån shopping någon dag och den 19:onde då jag kanske följer med till Lisas pappa! Det skulle vara något.
Nu i helgen kanske jag ska spela cup med f91-92? Jag får se hur jag gör med det. Kanske bara stannar hemma och chillar? Vi får se!  
Idag vet jag inte om jag och pappa ska åka och köpa målafärg till rummet mitt. Känns mest bara pinsamt att måla om mitt rum med tanke på storleken. Men som sagt, man får göra det bästa av det man har, eller hur?

Som Lisa säger är det sjukt tråkigt att bara läsa om vad man gör om dagarna..  Det är i stort sätt det hon och jag skriver. Men det är ändå lite annorlunda när vi skriver det än när kenza skriver det. Hon är ändå en proffbloggerska, hon borde ha mer att berätta om tycker man. Som Bellas blogg, den tycker jag är intressant. Hon skriver alltid om tips, vad hon tycker, (vad hon gör) som faktiskt är intressant med tanke på att hon alltid gör saker som man själv skulle vilja göra. Hon har möten med kända företag, hon har ett eget märke, hon är alltid på olika slags partyn. Hon har helt enkelt en intressant blogg.

Jaja, nog om det! I alla fall vad jag tycker. Men som sagt så kommer det bli en riktigt renovering i den här bloggen.
Hörs senare. Puss och kram/Lina


Mycket text

Jag hatar att läsa bloggar med mycket text om vad dom gjort under dagen. De tror jag de flesta gör! Ett exempel på en sådan blogg är Kenza. Förlåt mig för er som gillar Kenzas blogg, men ärligt talat: Den är kass för att vara en av Sveriges mest besökta. Men även fast man själv sitter och skriver exakt likadant som henne, alltså jag menar: bara text om vad man gjort under dagen så märker man det inte först man publicerat det.
En blogg borde innehålla så mycket mer. '

Nej, vad säger ni? Visst behöver vi en uppfräschning på den här bloggens design i alla fall? Vi har tänkt lila till hösten.


Godnatt på er/ Lisa

Sandviken i helgen.

Yes, jag ska till pappa i helgen. Till sandviken, 20 mil härifrån. Lite segt men skönt att komma ifrån Bålsta lite.
Jag ska bara mysa med familjen i helgen tänkte jag. Ska även till pappa den 19 september, och då följer förhoppningsvis även Lina med.

Riktigt dålig uppdatering idag. Men jag har för det första inte haft orken att sätta mig vid datorn och sen har Tobias varit här och klart som skjutton att man inte sätter sig och bloggar när man umgås. Nej men jag ska inte skylla på något, dåligt av mig i alla fall.

Har bara legat och slappat hela dagen, fått lite plugg gjort. Matte läxor osv.
Något jag verkligen längtar tills är gymnasiet, fan vad skönt! Våran syo kommer nog snart och informerar om gymnasievalet snart så det blir nice. Även fast det är ett helt år kvar. Mitt mål är att inte gå på bcjf(Bålstas gymnasium)!


Jaja, nu ska jag väl lägga mig i min säng och kika på satc. Tänkte jag skulle lägga mig med lite té och vaniljyogurt. Mums.

Dagens upp: Tobias
Dagens ner: TRÖTT

/ Lisa


Godnatt-inlägg

Gissa vem som är med på startsidan på citypix? En viss Lina kanske. Skrolla ner lite så finns jag där med den här bilden.

Dusch nu sen slagg!
Godnatt/Lina


Black'n white


Jag har visat den förut men jag visar den igen. Min efterlängtade jacka från H&M jag betsällde för 4 veckor sen. Kom hem nu..
Tröjan brevid är också en tröja från H&M som jag tycker är jättesöt.
Blir nog shopping någon dag i veckan. Kanske nappar man, kanske inte!


So long/Lina

I want you to want me


Hello! Dålig uppdateringen från oss båda enligt mig. Men man har ju sinna små anledningar.

Idag har vi haft hemkunskap i skolan där vi fick baka äppelpaj, mums! Efter skolan träffade jag Erika, vi åt godis hemma hos mig från båten och som vanligt vart det många skratt. Nu ikväll är det träning. Vet inte riktigt om jag ska träna med 92:orna.. Jag får se!
 
Men i alla fall så har jag realy good news! Jag kom med på uttagningen i Uppland! Bland dom 30 bästa. Så nu är det någon träning till sen är det sista uttagningen. Jag har så dålig inställning att jag inte tror jag kommer komma med. Men det måste jag, jag vill så gärna! Men inte blir det lätt inte.

Nu ska jag äta och träna, om jag inte hinner uppdatera mer så langar jag -

Dagens upp: Erika så klart
Dagens ner: Finns inget dagens idag förutom att jag saknar mamma och att min jacka jag beställde för typ.. en månad sen inte kommer förs än i november


Puss och kram/Lina


RSS 2.0