Tjejkväll

Fixar lite i huset, fixar lite dricka, fixar lite allt möjligt för ikväll blir det tjejkväll.. Klockan tre ska vi mötas i centrum för att handla mat och middag. Efter det drar jag hem och fixar mig och vid fem kommer mina söta små tjejer.

Nu ska jag i alla fall städa mitt rum och plocka fram en outfit för kvällen, blir nog kjolen.. Skriver sen. / Lisa

Karolinsåfin


En underbar vän. Jag och Lisa för två år sedan(?)

Hejhej. Karolin gick hem för en liten liten stund sen. Hon sovde hos mig igår för att det var så långt hem till henne.
Nu ska jag och pappa äta frukost och sen börja måla. Lite senare möter jag upp Li
sa och Erika i centrum för att handla mat m tillbehör för tjejkvällen hos Lisa. Jag känner på mig att det kommer bli en bra dag i dag. I morse när jag vaknade så klickade det lixom. Nej nu blir det frukost. Och jusste, det blir rött och nougat i rummet istället för vitt och nougat. Det blir nog bra.
Se you later.
/Lina

Sängen lockar..

Jag är äntligen hemma i lägenheten där jag ska bo. Inga ord om kvällen, är bara glad att jag är hemma och ser fram emot imorgon, faaaaaaan vad niiiiiice!

Jag har i alla fall inte tagit bild på kjolen men jag ska ha den imorgon så jag slänger in en outfit imorgon och förmodligen kommer ni få en del bilder på söndag. På söndag är det också andra avenyn som gäller, och så ringer förmodligen Martin. Hur underbar låter inte en sådan söndag?

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen, gud så skönt. Puss/ Lisa

Godissugen

Hola! Jag ligger i min säng med lite plugg, på en lovdag.. Lite deppat men vad ska man göra.. Ska möta Erika snart, hon har varit i stan och med sig har hon min kjol! Den är så fiiiiin.. Visar bild sen. Vi ska också laga lite mat hemma hos mig, så jag ska snart åka ner och hämta på henne på röda flamman nera på ica..

Skriver senare. / Lisa


Spanien nästa sommar!!!!

Den roliga nyheten Lisa skulle berätta var att jag ska åka till spanien med dom nästa sommar. FATTA VAD KUL! Jag längtar verkligen. Längtar även till i morgon då det är tjejkväll hos Lisa. Jag och Lisa var nyss på sats och tränade lite. Lisa solade även solarium och jag kröp in där emellan. I alla fall så ska jag ta en dusch nu och sen åka till Jula och Ikea med pappa. De tblir rödd och nougat i rummet har jag bestämt mig för. Vi hörs senare, puss/Lina

Sover så sött

Lina följde med mig hem igår och sov lite. Nu ligger hon fortfarande och sover så sött att jag inte vill väcka henne. Vi ska nämligen dra till sats och träna och sola. Blev inget sol för mig igår så det blir idag istället. Behövs verkligen!

Nu har i alla fall mamma och Roger åkt iväg, de kom in vid 5 imorse och sa hejdå. Jag fick bestämma mig för en parfym också, jag funderade länge på Warm cotton(finns inte att köpa i butik), den luktar såååå gott, men mamma skulle också beställa den så då tänkte jag att jag kunde låna hennes någon dag och köra på en annan. Så jag tog en ifrån Diesel, den luktar också gott..

Idag ska jag bland annat köpa kort och present till Hilma. Sen åker jag nog till stan en snabbis och köper en kjol jag verkligen vill ha och den är hur fin som helst. Fick pengar till den av Eva nämligen. Så det ska jag väl göra.

Hörs senare/ Lisa


Svarta!!!!

Jag har fått uggs, jag fick dem när jag kom hem. Super sköna, tycker liksom att uggs är lite halvfula men dessa är underbara för fötterna! Thank you mami.. För 3-4 årsen var de ju också modernt med uggs, jag hade då ett par bruna. Det var något billigt märke så hela sulan blev helt sne, denna gång är det inte något billigt, så de håller nog under vinterkylan. Nu har jag tre par vinterskor, ett par fina, ett par varma, ett par mellanvarma och fina!

På den här bilden ser de så ljusa ut men de är så svarta som de bara kan bli.
Svart ska det vara!



Nu ska jag ta min röda älskling till Lina snart och hälsa på henne, krama om henne, och berätta den extremt roliga saken!
/ Lisa

Bilder

Vi har inte kommit iväg än så jag slänger in lite bilder ifrån Sandviken/storvik.







Nu drar vi.. Puss/ Lisa

Hemma

När vi skulle sätta oss i bilen i Storvik började Hilma storböla, snacka om att det var jobbigt. Jaja, jag kommer ju tillbaka till dem snart.

Kom i alla fall hem för någon timme sen, har ätit middag och packat upp och packat i en ny väska. Jag ska ju nämligen bo hos mina halvbröders mamma för att min mamma och Roger ska åka till turkiet så det var bara att packa om!

Nu ska vi åka ner med packningen dit jag ska bo, sen till gymmet för att sola och sen ska jag ta moppen till Lina för att krama om henne. Saknar henne så! Jag har också en MYCKET rolig sak att säga henne. Men jag kan inte ta det här för hon läser, tar det senare. Men jag ger er en bild som en ledtråd!





// Lisa

Haha

Vaknade alldeles precis och är faktiskt lite trött. Men det brukar man ju vara när man är nyvaken. Hur som helst har jag bestämt mig för nougat i hela rummet och vit i det lilla rummet man kommer in i. Svårt för er att förstå men jag visar bilder på det sen. Promise. Nu blir det lite frukost sen har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Kanske en fika med någon? Solarium? Äsch, jag får se. 

Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs senare. Pussss/Lina 


Okej, Lina, vad bra!

Hallå.. Godmorgon! Lisa här.. Uppe tidigt idag igen, men idag var det Hilmas fel, hon satt och skrek på nedervåningen så jag vaknade till och naturligtvis inte kunde somna om.
Nu ska jag äta frukost och sen göra mig klar för avfärd. Vi åker vid klockan ett mot Uppsala, där jag tar bussen till Bålsta. Är i Bålsta 16.15. När jag kommer hem ska jag bland annat umgås med mamma och Roger eftersom att de åker till Turkey i morgon. Och sen jag har några ärenden jag måste göra!

Uppdaterar senare. Puss/ Lisa



Lisa, här är jag

Riktigt tråkigt med Evas farfar. Jag beklagar verkligen..

Hur som helst har jag inte gjort något speciellt ikväll. Blev hembjuden till Max där det vad lite folk men jag orkade inte riktigt så jag skippade det. Kollade på film med min bror och hans kompis istället. Nu känner jag mig helt död så jag ska gå och knoppa och så hörs vi i morgon. Längtar tills fredag då det är tjejkväll hos Lisa. Saknar dig gumman.
Men som sagt så hörs vi i morgon. God natt sömn önskar jag er alla. Love from Lina.


Jag hittade en blomma, i oktober nästan november. Ganska chockerande..


Lina, vart är du?

Lina har inte haft den bästa uppdateringen idag och jag har inte hört något från henne. Hm.. Vart har hon tagit vägen tro?
I alla fall så är det inte bara hon som försvinner ifrån en idag, även Evas farfar. Evas farfar försvann tyvärr för gott idag, nu på kvällen så vi har precis ätit lite mackor och haft ett tänt ljus för Hans. Alla försvinner någon dag, men jag är riktigt rädd för att dö. Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid.

Eva har också laddat hem Mamma mia - soundtrack idag. Så på fredag när det bli lite tjejkväll hemma hos mig blir det allt gammalt som nyss, gud så jag älskar ABBA. Och den filmen, Mamma mia, hur underbar är den inte då? Ååååh...

Sista inlägget för idag.

Dagens upp: Allt har varit upp idag. Men nu på eftermiddagen, att se Eva ledsen var såklart jobbigt.
Dagens ner: Tanken med att vi har rätt mycket plugg när vi kommer tillbaka till skolan.

/ Lisa


lalalalala

Tror ni att jag har börjat packa än? Nja, jag tänker och säger rätt mycket sen kommer det grejer i vägen och så skjuter jag upp på det. Så nu SKA jag i alla fall upp och packa, har lite godis som ska hålla mig sällskap för det är rätt mycket som ligger överallt och det kommer ta tid.

Efter packningen ska jag ta mig en kopp té och julskinka-smörgås. Jag och Eva har nämligen köpt julskinka, hur gott och längesen är inte det? Mums..


Hörs senare/ Lisa

Hemma hos Sofie

Hallå där. Dålig uppdatering igår men det berodde på att jag lekte med Sofie hela dagen. Vi kollade klart på första säsongen samt första avsnittet av andra säsongen av Gossip girl. Hon har inga mer avsnitt så nu kommer jag fortsätta följa det på tv. Söndagar klockan 19:00 på kanal 5. Jag är faktiskt hemma hos Sofie nu också, hon står i duschen och jag ska väl snart palla mig hemåt. Gårdagen vad i alla fall jätte trevlig. Massage, ansiktsmask, och godis för 71 kr. Och vet vi vad, allt godis är slut, helt otroligt.. 

Här är jag och Sofie med Zach och Chace på röda mattan.


Lite mer seriöst nu.. Ser ni likheterna mellan Zach Efron och Chace Crawford? Jag tycker dom är sjukt lika. Bortsett från att Chace ser en aning äldre ut så.. Men som sagt sjukt lika.
Later
Lina


lajnalajsa..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja packa. Som vanligt så har jag inte ens använt hälften av vad jag packade, och jag som hade såna problem när jag åkte hemifrån. Och väskan ska ni veta, den är tung som bara den!!
Men men..

Längtar hem lite faktiskt, speciellt efter mamma. Men det kommer bli jobbigt att säga hejdå till min kära lillasyster, jag kommer förmodligen inte ha tid till att komma upp först en månad eller så. Blää på det! / Lisa


Jag och Lina sommaren 2007. Det är så där jag vill må! Det är dit jag vill.

Abba

Är redan uppe, klockan är 10. Jag har vaknat vid tio alla dagar på lovet nu, lite konstigt för att vara mig men men..
Nu sitter jag i alla fall ensam hemma, pappa jobbar och Eva är ute och åker. Så jag sitter och sjunger till abba med frukost i munnen, yeah!!!


Mormor kommer förbi senare hit och fikar lite, efter det åker jag till valbo och handlar med Eva.

Skriver senare. / Lisa


Honey honey, touch me, baby, ah-hah, honey honey
Honey honey, hold me, baby, ah-hah, honey honey


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer det nya

Har precis tittat på alla avsnitt av Andra avenyn, just det sista avsnittet var ju så spännande. Längtar tills söndag haha!
På måndag börjar min prao också, jag ska praoa på en bokhandel i Bålsta centrum, lite lamt men de som praoat där har fått lätt juljobb, och jag är ju driven och trevlig så det ska nog gå!

Måste dra en dagens hiss! Dagens hiss var att Blondinbella ha börjat igen. Ja, jag vet att hon började igår men som sagt så hade jag ingen dator. Yes, jag tycker verkligen att hon har en bra blogg och det är nog fler än jag som önskar att man var lika driven som henne! Vi är bara avundsjuka, det är nog därför "ingen tycker om henne"! I like her.



Skriver lite senare. / Lisa

Lisa här..

..för en gångs skull kanske? Haha, nejdå. Jag sov hos min mormor inatt, och hon har ingen dator så jag bad Linnéa blogga lite. Tack sötis, ha det bäst i Norge.

Idag har jag träffat Frida, riktigt mysigt. Vi fikade, gick runt i Sandvikens "city" och kikade lite. Gick sedan till konsum och köpte ost och kex och la oss i soffan hemma hos henne och åt! Gott..

Nu ska jag kika på andra avenyn, puss/ Lisa


I

Den här månaden för ett år sedan vart jag tillsammans med den första killen jag verkligen har tyckt om. Tyvärr höll inte förhålandet pga olika orsaker. Men vi är vänner idag och det är huvudsaken!! Nu vet ni haha.
Later/Lina


Gossip-girl med Sofie 2day


Idag blir det Gossip girl med Sofie hela dagen förhoppningsvis. Lite godis till det kanske? Det är ju faktiskt helg höll jag på å säga. Måndag, lov, kan det bli bättre? I don't thin so! Måste bara påpeka att jag sover grymt bra i mitt nya rum. På onsdag/torsdag blir det ommålning. Nice. Vi hörs senare/Lina

Linnéa gästbloggar

Jaha, då har man fått order om att skriva ett inlägg här. Lisa hade inte tid att skriva själv så hon sa åt mig att göra det, gästblogga. Lisa är här ja, i Sandviken. Det är inte ofta så man får ta tillfället i akt och försöka träffa henne så mycket som möjligt trots att hon är lite ''upptagen'' ;) ne, driver. Jag och Lisa hade det jätteroligt i Fredags, det blev jensas ( en pizzeria i sandviken) och massa godis hos Anna med henne och Therese. Får se när nästa gång blir som man får träffa LisaFisa igen. Det blir väl så när man har sin bästa kompis i en annan stad 2 timmar från en själv. Ja, tyvär så är jag grymt oinsperarad och trött så jag orkar inte skriva ett roligt och intressant inlägg just nu. Sorry Lisa men du, en hälsning sådär.. till dig Lisa. Jag ringer dig när jag kommer hem från Norge, vid Halloween där!

ciao

Ikea och gammelfarmor


Vad gör jag?
Har shoppat massa på Ikea idag. Eller massa, det mesta. Sängbord, hyllor, sängöverkast, kuddar, lampa, målafärg mm. Det vart gräddvit och nougat trots allt. Pappa trodde det skulle bli bäst så jag löd hans råd även fast de flesta har brunt och vitt i sitt rum, skitsamma. Kul var det att handla lite också, trots att kalaset var dyrt så är jag ytterst glad och tacksam.
På vägen hem hälsade vi på min gammelfarmor. Hon ligger på sjukhuset i Jakobsberg. Det var kul att få träffa henne men tråkigt att se att hon faktiskt inte mår så bra. Svårt att hålla in tårarna, speciellt när man hör henne säga att hon bara vill dö ibland, att hon inte riktigt orkar. Usch vad hemskt. En dag kommer man själv vara i hennes situation, bara ligga där, tidsfördrivet. Jag vill inte att den dagen ska komma. Men det är så, man föds man dör. Så har det alltid vart och kommer alltid att vara. Nog om det.

Antagligen kommer före och efter bilder på rummet. Trots att jag inte har införskaffat allt jag ska ha, vill ha så fylls det väl på tids nog. Men vi hörs senare. Puss/Lina

Outfit/Lina


Mitt nya fina band är på!
Nu blir det ikea. Ciao/Lina


skor


Lite sugen man blev på den här sko-hyllan när man såg den då? Det är Elin Klings hylla, fan vad man blir avundsjuk!

Nu ska jag slita mig ifrån datorn, haha! / Lisa

Daniela Söresen


Daniela till höger och Mickis till vänster. Fyfan vad sygga!
I morse vaknade jag av ett sms av Daniela. Förstår ni hur glad jag blev? Självklart svarade jag så snabbt som ögat. För er som inte vet så har hon flyttat till USA i ett år. Jag saknar dig Daniela.
Vi ses nästa sommar.  Hoppas att allt är grymt bra i USA bäst, för det förtjänar du. Massa pussar/Lina
Läs hennes blogg.

Ny tid

Klockan är 10.12 men igår skulle den vart 11.12. Så, jag är rätt pigg ändå. Nu har kusinerna i alla fall satt sig i bilen och åkt iväg. Jag ska snart börja packa lite inför kvällen och för imorgon, ska sova hos mormor i kväll. Och kan därför inte titta på AA  ikväll, för mormor ska titta på "ensam mamma söker" haha.. Imorgon ska jag i alla fall träffa Frida, saknar henne så och på tisdag träffa Anna, nice!

Nu skajag kika lite bloggar osv. Hörs senare/ Lisa


Lite bilder från kvällen

Jag och Erika kollade på film och sminkade oss snyggt. Jag sminkade Erika och Erika sminkade mig. Make-up stylist nästa? Här har ni bilder.


Före

Efter

Efter

Efter

Man kan tussingen se läskig ut?
Godnattkisses/Lina

Erika citat/Lina

Jag och Erika ska göra om mitt gossedjur till en Emo. Mitt gossedjur har mårrhår och då sa Erika såhär.

Erika: Han sa nyss att han ville bli emo och att han ville bli av med morrhåren, ta fram rakbladen....... heheheheh!!

Självklart kommer före och efter bilder på detta fina gossedjur.

Filmkväll


Ett spöööööööööööööke

Jag och Erika i stan

Erika tyckte jag såg ut som en pippi/hippi med en touch av Lina.  
Fick faktiskt med mig två par pannband hem och toffsar, en hårborste och tandkräm :)
 
Nu kommer Erika. Vi ska bara kolla på film och ta det lugnt. Det är ju ändå lov hela nästa vecka. Sköönt.
Bigggg-g-g puss/Lina

Bilder

Tänkte bjuda på ett inlägg med bilder som finns på datorn här uppe. / Lisa



Den här bilden är faktiskt tagen idag.


Jobb

Outfit/Fråga.



Min fråga till er är vilken färg jag ska ha på mitt rum. Hjälphjälp...
Vitt och mörkmörk rött, eller gräddvit och nougat?
/Lina


Hejhej

Jag har inte uppdaterat något alls men jag har inte riktigt haft tid. Igår var jag hos mormor på dagen, på kvällen satt vi hemma hos Anna och åt godis och pratade. Mysigt!
Idag ska jag bara vara hemma tänkte jag, fabror, hans fru och min ena kusin är här så det är trevligt!
Uppdaterar senare, lovar! Puss/ Lisa

Nya sjalen är på ha-ha...


Detta var skönt och rörligt för dagen. Outfit/Lina
Jag vill ha min jacka nuuuuuuuuu...

Ibland blir det bättre

Hejhej. En bra dag har jag haft. Jobbade som sagt med Erika och det gick snabbt plus bra. Vi ska jobba i morgon också sen vet jag inte om det blir på söndagen också men jag tror inte det. Kanske kommer jag handla målafärg med pappa till mitt rum i morgon, jag hoppas verkligen det men jag får se hur det blir. 
Nu under kvällen har jag i alla fall umgåts med Elin och Erika. Vi gick runt lite i bålsta och träffade massa olikt folk. Kul och träffa Elin lite, det var ju ett tag sen sist. Här kommer lite bilder från dagen/kvällen.


Erika och jag, söttttttttt.

Erika och jag, söta på tåget.

Elin leker topmodel.

Elin och Erika.

Elin, Erika och jag.

Fick med mig ett nytt puder, en tröja, hårspännen med ros på, och en jättebra handsalva, är nöjd men köpen. Plus att det var bra pris. 
Puss/Lina
 

 

Storvik

Japp, jag är hemma hos pappa och familjen nu. Hilma bara växer och växer, så söt så.
Vill inte sitta vid datorn nu men uppdaterar mer imorgon.

Imorgon kväll ska jag umgås med Linnéa, Anna och Therese. Mys! 100 årsen jag träffade Anna också.

Njaaa, hejdå/ Lisa

Gossip girl

Hej godkväll. Ännu halva dagen spenderd med Sofie, skolan och Gossip Girl. Så sjukt bra att jag dör och med trevligt sällskap blir det ju bara ännu bättre. Blir ett bad nu och sen tv med mamma. I morgon blir det jobb med Erika. Jag ska dela ut reklamblad för Brio i Solna, det blir nog bra.


+ kängorna. Min garderob slutar aldrig bli fylld med svart. Svarta jackan kommer ju till och med snart, skönt men ändå tråkigt med en svart. Men hallå, kan ju inte gå runt med den här skinjackan nå mer inte. Svart är jag, färglös nu på hösten, kul..

XoXo Gossip girl. Nej drvier, men XoXo Lina

Erikas ord till mig idag...

Erika skrev ett sms till mig idag. Hon skrev: Lisa... Jag ser upp till dig, du är verkligen duktig!! Hon sa också senare att jag var en så motiverad person och vill jag någonting så gör jag det.
En vän har aldrig sagt något så ärligt till mig, om mig alltså. Jag blev verkligen rörd!

Så hörni, jag är en motiverad person!




/ Lisa


TJABBA

Haha.. John gick precis och jag kände mig lite pigg så jag tänkte att: äh vafan, jag slänger in ett godnatt-inlägg.
Nästa gång vi hörs är jag nog i storvik, förmodligen och förhoppningsvis har jag min älskade lillasyster i famnen. Ni anar inte hur mycket jag saknar henne och hur jobbigt det är att aldrig få se henne. Även fast hon är så liten, snart ett år, så är det så speciellt..

Nu ska jag snabbstäda mitt rum för kvällen, packa ihop det sista och sätta min kamera på laddning..

Dagens upp: Erikas ord
Dagens ner: Mitt rum


/ Lisa


Svettig träning

//Lina
m nyss hem från en svettig men rolig träning. Vill passa på och gratta Elin som kom med i upplandslaget, fyfan vad kul men fan att inte jag kom med hahah.. Men som sagt glad för Elins skull, Elin säg till när ni har matcher för tusan!!

För övrigt har min dag varit jättebra. Gick hem med Sofie efter skolan helt oplanerat och bakade kladdkaka och kollade på Gossip girl. Fyfan vad bra det är, seriöst. Mer Gossip girl i morgon säger jag bara. Jag hade det i alla fall jätte kul med Sofie, kul med lite umgängesomväxling också. Nu blir det en shower och sen så blir det väl kanske till att somna till Kejsarens nya stil idag igen? Älskar filmen alltså, den tröttnar man aldrig på. Måste se tvåan också.. Kronks nya stil!!

Nåväl, om vi inte hörs nå mer så får ni ha det bra och sova gott.
Dagens upp: Sofie garanterat, härlig dag
Dagens ner: Bilden alltså, ni som vet..


APU HAHA

Jag har inte ens börjat packa än... FY! Nu ska jag börja i alla fall och sen dra till John med lite choklad, det är jag kanske inte värd men endå! Kanske uppdaterar sen, kanske inte.. Puss och kram/ Lisa


Lax

Fasen vad gott det ska vara med lax och pressad potatis..Mums!
Efter middagen satt vi kvar och pratade lite, vi pratade bland annat om årtal. 50,60,70,80,90-tal. Vad vi kom fram till var att 90-talet var så tråkigt. 90-tal, det låter så tråkigt. Inget mode alls. Jag skulle vilja uppleva en typisk 70-tals dag. Hippie! Yeah! 80-tals dag också. Lite disco, lite rock, lite... yeah på den med..



Måste packa nu. Städar gör jag imorgon efter skolan innan vi drar till tåget. Hörs senare/ Lisa

Gästrikland

Imorgon drar jag upp till familjen Johnzon Perpåls. Till pappsen alltså. Ska bli så skönt att få komma bort lite här ifrån.
På fredag, ska jag träffa Linnéa också, mys. Sen jag jag bara ta det lugnt resten utav tiden. Ska bland annat träffa Frida som ska till sin mamma i Sandviken. Frida bor nämligen hos sin pappa på Öland. Jag har också lovat mormor att jag ska åka till henne och sova där. Ska i alla fall bli skönt! Sen när jag kommer hem är det halloween, party förmodligen..

Puss på er / Lisa


Haha, jag och Frida när vi var 9.

Outfit

Jeans från filippa k, klänning ifrån indiska, sjal ifrån bikbok och väskan är köpt på Malta.

// Lisa

Fullt upp

Förlåt för min...konstiga lilla inlägg tidigare men jag behövde få ut mina..känslor. Detta är ju trots allt en blogg!

Idag har jag..pluggat, tränat, pluggat lite till och umgåtts med John som faktiskt hjälpte mig att..PLUGGA!
Nu är jag riktigt trött så vi hörs imorgon stället.

Imorgon blir det packning, för på torsdag eftermiddag anländer jag till Gävle C och fan vad det ska bli skönt att komma bort lite. Blir borta till onsdagen på höstlovet, skönt med lov också förresten! Eyyyyy, nu måste jag slagga. Puss/ Lisa


Godnatt kära vänner


I love you the most
Har nyss kollat på kejsarens nya stil, finns det en tvåa tro? Det och mackor i alla fall. Är sjukt trött så ska nog gå och sova nu.
Nattinatti/Lina

Kan man aldrig ha en bra dag rakt igenom? Måste det alltid dyka upp något tråkigt? Tydligen..

/Lina
Rubriken säger det ena, texten säger det andra.


Vissa i min klass tror att jag röker på bara för att jag skrattar så mycket. Men jag menar man ska ju skratta och vara glad.
Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga, right?

SecondHand och H&M


Igår när jag var hos tandläkaren i Enköping gick jag in på en Secondhand affär där. Brödet och fiskarna. Hittade massa roliga saker för billigt pris. Med mig hem följe bara en färgglad sjal/halsduk och en sammetströja. Sammetströjan är lite stor så ska bara sy in den lite så blir det nog great! Kan visa bild på det sen men det ligger för tillfället i tvätten så, senare som sagt. Svängde även in på H&M och köpte fyra olika ansiktsmasker. Tycker faktiskt att dom jag använt tidigare var en aning bra. H&M gillar vi, billigt och bra.
//Lina


Nytt rum nya möjlighter

Nu har jag flyttat in allt i det nya rummet. Bara lete renovering och kläder mm som ska flyttas in. renoveringen tar nog ett tag med tanke på att jag inte får göra om själv.. Menmen, det löser sig nog för hoppningsvis.

En riktigt bra dag har jag haft. Kom nyss hem från Erika där vi åt pannkakor, honm, jag och Kenny, trevligttrevligt.
Vill så gärna åka till mamma men... Min bror kan inte köra mig och jag orkar inte åka buss. Men kanske gör det ändå.
Och föresten, igår fick jag en lila skjorta av Lee, sjukt snygg, man tackar Viktor!
Aja, hoppas att er dag har varit lika bra som min så hörs vi senare.
Puss och kram
Lina

JAG HATAR TOR

Yes.... Nu ska jag gå på lunch! Puss/ Lisa


Ingen träning för mig inte



Blev ingen träning med tanke på all plugg, så jag MÅSTE träna imorgon och på onsdag i stället. Jag vill verkligen få en fit kropp! Man ser så sund och fräsch ut. Tyvärr har man ju ett litet sockerberoende men det går framåt med att sluta med allt sånt.

Nu blir det goooodnatt.

Dagens upp: Att ha tanken i huvudet att jag har sovmorgon imorgon. Dock bara till 10!
Dagens ner: Trötthet


// LISA


Outfits m.m

Har liksom inte orkat men nu när jag känner att jag är klar med plugget för dagen fick jag lite tid till att lägga in några outfits jag haft under tiden jag inte lagt ut några och lite sånt..


Detta bar jag idag till ett par mörka cheap monday-jeans.

Mysig tjocktröja och ett par jeans bar jag för.. en till två veckor sedan.

En spets och ett par jeans bar jag när det var lite fest för en vecka sen ungefär.

/ Lisa

Emil Eriksson

Hahaha, jag ligger och asgarvar...  Min bror Emil kom precis hem, han skreeeeek när han sprang upp för trappen: ÅÅÅÅÅH FAAAAN, nuuu skiiiter jag pååå mig. Och nu hör jag honom när han sitter på toaletten: Åh.. fy.. åh.. fan, jävla rennskita... fyfan..

Ibland är min bror väldigt ..speciell, riktigt elak, men ibland är han ju bara för underbar...  Ska fortsätta nu.. / Lisa


Emil är till vänster. Anton är den andra, den yngre..

Innan plugg blir det en lista.../ Lisa

10 favoriter:
Färg:
Svart eller röd
Mat: Ingen aning
Band: ABBA
Film: Titanic
Bok: Gömda
Sport: All
Årstid: Vår
Veckodag: Söndag
Glassmak: Päron
Tid på dygnet: När det är sovdags, för jag är alltid så trött.

9 för tillfället:
Humör: Trött, less
Smak: Köttfärssås
Kläder: Mys
Bakgrund: ? Svart
Nagellack: Lite lila, allt ska bort!
Tid: 17.32
Omgivning: Mitt rum.. brunt, vitt, tv, plugg..
Irritationsobjekt: tröttheten tränger in

8 första:
Bästa vän:
Linnea Mårtensson
Screen name: Va?
Husdjur: Vovve
Piercing: Öronen
Förälskelse: Martin
Musik: ehm....
Bil: Har aldrig ägt någon
Kyss: .. ingen aning

7 senaste:
Snus:
Never
Mat: Köttfärssås och pasta
Dryck: Vatten
Biltur: .............har ingen aning haha
Kyss: ....
Spelad låt: ABBA - The winner takes it all
TV-program: Gossip girl

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Japp
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder:
Tunna skor, tygskor.
Mat: Skolans
Musik: Hård rock
Dryck: Eldorado juice, inte gott..
Personlighetsdrag: Negativ

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Pluggade, kollade andra avenyn, pratade med Martin, umgick med Sellis.
Du kan höra just nu: Datorn, tv, tangentbordet, familjens prat
Du inte kan leva utan: Vänner, familj, musik, datorn
Du gör när du har tråkigt: listor i bloggen, smsar, äter, ringer runt

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Linnéa, Frida, Lina
Du tycker om: Erika, Jessica, Sellis
Du inte gillar: Det vill jag hålla för mig själv

2 val:
Kaffe eller te:

Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att M kommer hem.




/ LIIIISA


Det är pinsamt hur du ens försöker göra mig avundsjuk..

Jag har en rätt så bra dag. Förutom att jag är skit trött och verkligen behöver plugga! Vi fick tillbaka läxförhör idag, 22/22, så pluggandet visar framsteg på prov/läxor. Fick även svar ifrån vårdcentralen om min lever som dom trodde det skulle vara något fel på men icke.. Mina värden var perfekta.

Hinner inte skriva nu, om jag ska hinna träna ikväll. Puss/ Lisa



Enköping (tandläkaren), solarium och träning

Nu kommer snart farmor och farfar och hämtar mig för att skjutsa mig till Enköping. Dags för att spänna rälsen! Efter det drar jag till simhallen och möter upp Emilia, vi ska sola solarium. och tro mig, det här är en av de sista gångerna jag gör det, inte bra alltså. Efter solariet är det träning som gäller. I helgen ska jag även jobba på brio med världens bästa Erika.

Nästa vecka är lika med lov. Lisa åker bort hela lovet typ..  Kul? Nej inte alls. Men jag hoppas på att du får det bra i sandiviken i alla fall. 

Tråkiga kläder idag. Passar ju bra in på en tråkig dag. Men roligare med roligare kläder en tråkig dag så det hela känns lite roligare. Mycket roligt här hahaha!
  
Kanske inte rätta färgen på chinos just nu men skit samma! Känns som ett skämt idag.

Andra avenyn

Förra säsongen tycker jag var klart bättre, det var mer spännande. Denna säsong ska jag absolut inte klaga på men, njaaa. Det är ju i alla fall så jäkla bra!

Nu ska jag faktiskt ta och slääänga mig i säng direkt, trötter som jag är. Imorgon väntar en vanlig skoldag, plugg efter skolan och senare på kvällen blir det spinning och core! Hörs imorgon. Puss/ Lisa


Helgenhelgen


Har inte blivit så mycket bloggandes för mig under helgen. Kan bero på att jag inte har varit hemma och har därfor inte haft tillgång till datorn. Så berättar lite om helgen nu.

Lördagen: Kollade på Vangens match som jag nämde tidigare. Träffade Lisa och Linnéa på kvällen. Jättetrevligt att träffa dom båda verkligen. VI åkte till  häggeby som Lisa skrev tidigare och det sög. När vi väl var i bålsta sovde jag hemma hos Emilia istället för hos Lisa. Dom var lite trötta och skulle upp tidigt så, det kändes bäst så. På vägen hem från stationen fick jag och Emilia så satans ont i fötterna för vi båda hade sjukt höga klackar så vi tog av oss dom, i regnet och sprang hem. Nästan hemma hos henne kommer det en vit skåpbil, som svänger in där vi gick, vi blir skiträdda och börjar kuta.. Det var inget mer med det så men det var verkligen läskigt alltså. 

Söndagen: Jag och Emilia gick upp vid 11:00. Åt frukost, spelade lite kort och åkte sedan till hennes häst. Seriöst, fyfan vad söt. Jag red den till och med, trodde aldrig jag skulle hoppa upp på en häst igen, men tusan var kul det var. Plus att jag träffade min favorit häst Moby dick, jag red när jag var yngre i typ 4 år på det stallet Emilia har sin häst snappe. I alla fall så var det verkligen kärlek att få träffa pärlan igen haha. Efter häst-omskötandet så åkte vi hem, bakade kladdkaka, badade, och hade ansiktsmask osv. Jätteskön har söndagen varit verkligen.

Lisa har gjort om bloggdesignen som ni ser och jag vill därföra passa på och poängtera att jag tycker den är skitsnygg!
I morgon har jag tandläkaren. Sen blir det nog Erika, eller Emilia och solarium, kanske..
Och jusste, papap och Merja har hållt på nästan hela dagen med stora rummet tror jag, så nu i veckan har jag förmodligen ett stort rum, underbart.

Dagens upp: Emilia, hästen, kladdkakan och badet.
Dagens ner: Ingenting fan, underbar söndag

Godnattgodnatt//Lina

Ny design

Jag hade inte mycket för mig och har faktiskt pluggat en hel del i dag, så jag tog en lång paus och tog tag i vår bloggdesign. Lite nytt och fräscht!

Nu ska jag göra en liten miniläxa och sen åka på Angelica mot Sellis. Puss och kram.. / Lisa

ha ha ha

Satt precis nere i soffan med mamma och tittade på minst 100 bilder på när jag var liten. Himla roligt! Det blev definitivt mycket skratt. Jag var en riktigt posare!

Nu snart, ska jag väl hämta upp Sellis och så. Först ska jag bara skriva lite på sammanfattningen. Usch, den är lååååång!

/ Lisa


Bild från förra helgen.


Hinduism

Tog en liten pluggpaus nu. Håller på med en hinduism sammanfattning så jag får in det ordenligt till provet som är på onsdag. Men jag har också hunnit med en svenskagrej, vi skulle skriva en reklamation och jag har också hunnit med att skriva en bokrecension. Duktig jag känner mig.

Tänkte berätta lite om igår.. Vi tog bussen till ett litet ställe utanför Bålsta som kallas Häggeby där det skulle vara lite party. Det var rätt mycket folk där men efter tio minuters mingel kommer polisen och avslutar allt. Och när vi kollar på klockan så märker vi att nästa buss gick två timmar senare. Nice? Nja.. Vi tog oss i alla fall hem med en taxi.
Jag och Linnea var hemma vid 1 och somnade vid halv 3.

Ikväll hörni, då ska jag och Sellis kika på andra avenyn som vanligt.. Hörs senare/ Lisa


Linnéa har försvunnit

Har inte gjort ett skit under helgen, och när jag säger det  menar jag plugg. Två prov och en inlämning denna vecka. Det klarar jag!
Nu har i alla fall Linnéa dragit, tråkigt som bara den. Saknar henne redan!

Nu måste jag plugga. Puss/ Lisa


Love


Det finns inga bättre flickor än dessa två. / Lisa

Tråkig lördag i vanlig ordning

Jag och Emilia var och kollade på Vangens match med min familj i Uppsala. Vangen fölorade stort i dag tyvärr! Menmen, bättre lycka nästa gång.

Jag känner på mig att det blir en tråkig lördags kväll som dom senaste har blivit. Shit vad Bålsta suger, helt ofattbart.
Aja, hör av er ni som vill, jag uppskattar det bara. 
Puss/Lina
 

Party?

Nu står Linnéa i duschen så då passade jag på att slänga in ett inlägg. Nu på förmiddagen har vi åkt till SATS och tränat lite, igår var vi runt hela bålsta kändes det som. Vi åkte runt och runt med lite olika människor.
Ikväll kanske det blir party, ska ringa runt lite, eller så blir det chill. Imorgon åker Linnéa hem och vi återgår till de vanliga rutinerna, booooring.

Puss/ Lisa


I'm lost in you

Emilia följde med till kista. Vi åt pannkakor direkt när vi kom dig och började sen kika. Jag hittade inte så mycket. Men en vanlig vit t-shirt, någon annan vit tröja med dragkedja där bak som jag ska färga svart och sen ett par mystrosor man kan chilla runt i hemma. Jag och Emilia har bara tagit det lugnt framför tv'n denna kväll! Men nu är jag så sjukt trött att jag verkligen måste lägga mig. Godnattgodnatt/Lina


Fredag

Linnéa är här och allt är så myyyyyysigt. Nej, jag driver. Hon är hatad här hemma!

Tänkte bara säga hej sådär men vi hörs imorgon säkert. Puss




LIIIIIISA

Kanske Sveriges tråkigaste blogg? Eller roligaste? Stringbet..........Bloggpappa, Omode.. NI är roliga ni.


Kista nästa


Bjuder på ett riktigt vackert pic på okänd person.

Snart beger sig jag och min bror till kista för att kika lite. Måste verkligen ha en ny tröja så kanske hittar någon där? Plus att jag verkligen vill ha en där kjolen jag berättade om förut från Åhléns, dom har väl inte Åhléns i Kista?. Aja, jag får hopps på att jag hittar någon tröja i alla fall. För övrigt har skolan idag varit jättekul. Osa neger Sofie.. Hahaha, jag säger då det.
Ikväll ska jag i alla fall hitta på något med Emilia. Trevligt blir det, det är alltid trevligt med den humoristen.  Nej nu ska jag väl fräscha till mig lite så hörs vi senare.
Pussen/Lina

fyfan...

Fick våra skolfoton idag. Fyfan säger jag bara. Jag ser så äcklig ut att det inte är sant åt det. Ville bara gå och ta självmord när jag såg det haha! Menmen, äsch.. Skitsamma.
/Lina

Erika

Det blir en promenad med Erika istället. Skönt det, lite frisk luft.
Ni måste se Lisas moppe, så coool! ;)
Vill passa på att berättaatt jag fick 3 poäng ifrån MVG idag på Sv-provet, attans! Men det är fan bra jobbat.
Och jusste, jag somnar jättelätt till min nya klockradio, men vaknar inte lika lätt av den. Aja, puss så länge/Lina

Städning avklarad...... haha

Japp, vart nyss klar med städningen. Vart mer än bara damsuga vill jag lova!! Plus att jag gjorde en toalett. Men nu är det snyggt för det mesta. Hoppas pappa tycker det han med. Nu ikväll funderar jag på en joggingtur förbi Erika, hämta mina chinos och fära dom, kavajen, och en blå tröja svart. I morgon ska jag leka med Emilia och åka till Kista tror jag.
PUSS/LINA


Städning på gång

Nu blir det städning för min del. Nästan hela huset, inte riktigt men nästan. Dock för en slant! 
Hörs senare. /Lina 

Godnatt/Lina

Ny väckarklocka som kanske hjälper mig att komma upp lättare på morgorna? Det återstår och se.
I morgon har jag Sv-prov. Jag kan det inte... Inte lätt hurruni. Så nu måste jag plugga, USCH vad tråkigt!
Menmen. Hoppas ni drömmer något härligt så ni vaknar upp med ett leende!
Nattinatti..

Upptagen

Är rätt upptagen hela dagarna så jag hinner inte blogga. Jag har inte ens tid nu men jag kände att jag hade lite dåligt samvete.

Idag fick vi en moppe, jag och Emil. Som vi ska ha till skolan och träningar(ENDAST) haha.. Den är så röd och fin!

Imorgon kommer min baby Linnéa Mårtensson från s-viken och hälsar på under helgen. Hon är nämligen ledig på fredag så vi/hon tänkte att hon kunde komma imorgon redan. Så vi 19-20 imorgon kväll hämtar jag henne i stan och så går vi och äter en mysig middag!

Nu måste jag städa rummet fan! Puss och kram/ Lisa




/Liiina

10 favoriter:
Färg:
Svart
Mat: Lax med potatis och svampsås
Band: -
Film: The green mile
Bok: Gömda med Liza Marklund
Sport: Innebandy
Årstid: Summer
Veckodag: Måndagar
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Mitt på dagen

9 för tillfället:
Humör: Trött
Smak: Vatten
Kläder: Leggins och stor t-shirt
Bakgrund: ?...
Nagellack: Inget
Tid: 16:02
Omgivning: kläder, familj och gardrober
Irritationsobjekt: typ tix, ögongen...

8 första:
Bästa vän:
Erika ruotsalainen, Lisa Enholm
Screen name: ?...
Husdjur: Inget
Piercing: Öronen
Förälskelse:
Musik: The worlds greatest.. ?
Bil: Äger ingen
Kyss:

7 senaste:
Cigarett
: -
Mat: Hamburgare
Dryck: Vatten
Biltur: Till träningen
Kyss:
Spelad låt: So sick
TV-program: Serie, HOUSE!

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Cyklat utan hjälm? hahaha
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Bålsta lokaltv, det räknas va?
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder:

Mat: Ärtsoppa
Musik: Hårdrock
Dryck: Glögg
Personlighetsdrag: Öppen

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
  Lekte med Lisafisa och åt hambrurgare
Du kan höra just nu: Musik och tangentbordet
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna, mat och luft
Du gör när du har tråkigt: Spelar crazy taxi på facebook

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Lisa och Erika
Du tycker om: Joakim, Johan och Fredrik
Du inte gillar: Inte så öppen kanske

2 val:
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att mamma flyttar till bålsta

Lina, Sofie och Lisa.

Igår var ju som sagt jag och Lisa hos mamma. Så här får ni lite onödiga söta bilder.



Skulle göra inbakad fläta på Lisa. Här har ni resultatet.. Jag suger!

Skolan idag var skön. Gick snabbt gjorde den också. Pus att gymnastiken var jätterolig. Innebandy, toppsboll, fotboll och basket, det gillar vi. Jag och Sofie på bilderna i skolan idag.



Puss/Lina


Dagens outfit/Lina


Slickhår plus att jag ser liten ut!

Godnatt/Lina och Lisa

Efter ett skönt bad, gurka, dipp och lite cheeeeze doodles samt en film är det sovdags. Så godnatt säger vi för kvällen.
Hörs i morgon. Godnatt på er.


MÖTET!!!

Jag är rätt så nervös hörni.. Mötet med Linas mamma kommer nog gå bra men.. jag har känt Lina i.. två och ett halv år nu och aldrig träffat hennes mamma. SKANDAL!!!!

Men vi kommer säkert uppdatera där..  / Lisa


Min nya favorit låt/Lina


Första mötet mellan Lisa och mamma

För er som inte vet det så bor min mamma en bit ifrån Bålsta. Pga det har Lisa aldrig träffat min mamma men hon ska följa med till henne idag, vi sover där också. Trevligttrevligt. Dagen har varit bra. Gick ganska fort så det var skönt. Fick även höra resultatet jag fick på min svenska sammanfattning om språk historia. VG/MVG, stolt Lina!

Nu måste jag skriva klart laborationsrapporten i No'n. Ska vara inne i morgon så det blir snabba bullar nu.

Coolingar!
/Lina


Lite bilder från dagen.


Jag och Emilia skulle cykla med min innabandybag (så som ni ser på bilden) hela vägen från centrum till henne. Det gick faktiskt riktigt bra tillslut.

Shake that ass for me, shake that ass for me COME ON GIRL!!!

Tja sötnos!

Helt underbar nyfunnen vänn är vad du är!

Jag och Emilia var ute och gick en lång lång promenad med deras hundar. Jag hade bilder på alla tre men.. dom försvann så, håll tillgodo med en söt liten hund vid namn kola.

Tillslut lekte jag och Emilia?.. Ja, ni får ta det som ni vill. Innan träningen i alla fall.

Nu ska jag skriva en laborationsrapport och sen sova.
Pöss/Lina

Dagens tråkiga outfit..

Så blir det ibland när man inte riktigt orkar klä sig. Man bara drar på sig något och det är vad  jag har gjort. ingen bryr sig ändå i våran skola.


Håret ät katastrofalt.. Menmen, ibland har man faktiskt dåliga hårdagar!!

Berättar strax om dagen men först en dusch//Lina

Plugg och lalalala

Håller på med en liten musikprovs sammanfattning. Snart kommer John och då blir det kanske en movie och sen slagg för hela bunten! Är död efter ett träningspass så pass sent på kvällen. Körde kondition och mage, och en ryggövning.
Nu ska jag kila. Puss / Lisa


Man blir bara så glad

Idag har jag varit riktigt sugen på godis men har inte köpt något alls. Ligger nu och äter hårdbröd i min säng. Tittade bara på det första avsnittet av andra avenyn igår och varje söndag kommer det ju in tre nya så nu har jag två kvar att titta på. Hur underbart är inte det? Haha..

Senare blir det träning, mage hade jag tänkt mig! Skippar spinning och core, så tråkigt ensam. Nästa vecka kör jag det med mammsen men hon är borta idag och kommer hem imorgon..

/ Lisa


Tillbaka igen med ett godare humör.

VIsa ditt intresse innan jag tappar mitt.
Jag tänkte att jag måste avsluta kvällen med ett roligt inlägg. Helgan har vart jätte rolig. Både jag och Emilia har verkligen garvat sönder oss. Somnat sent har vi också gjort. Så inatt blir det en *taigensömnennatt*. Idag träffade vi även Lisa, kollade på film och bakade. Trevligt. I morgon blir det till att träffa Emilia igen. Vi äter väl hos henne och drar sen på träning. Den kommande veckan kommer även pappa hem. Trevligttrevligt. Jag vet faktiskt inte vad som fick mig på godare humör men.. Efter en ansiktsmask och ett fotbad kanske det bara inträffar sådär? Vem vet..?
Måste även påpeka att jag tycker det är jätte tråkigt att blondinbella tar bloggpaus, älskar hennes blogg! Menmen, vi alla behöver en paus någon gång. Men jag känner inte för en paus än på ett tag. Men vem vet, det kan ju komma bara sådär lika snabbt som man kan övergå från dåligt till bra humör.

Sov gott bloggen och bloggläsare/Lina

Så jävla trött på livet ibland alltså!

För 10 år sedan bodde min mamma i bålsta. Jag hade ett stort rum, bästaste föräldrarna (som jag har nu med), träffade dom varje dag. Jag hade helt enkelt ett så bra liv som varje flicka vill ha.

Nu? Världens minsta rum som plus är rosa. Vilken 15-åring vill ta hem kompisar till ett rum där man max får plats fyra personer i om man sitter i sängen eller står staplade mot väggen, som det inte finns någonting att göra i? Som varken har en tv en data eller utrymme? Vilken 15-åring vill det? Inte jag i alla fall.. Och mamma, flytta till bålsta.. Inte för guds skull utan för min.

Förlåt för bara klagomål men det är så jag känner just nu.
För övrigt har helgen varit bra. Har spenderat mycket tid med Emilia och även lite tid med Lisafisa idag.
//Lina


All this time with you



Thought I couldn't live without you,
It's going to hurt when it heals too,
It'll all get better in time.

Nu sitter jag och väntar på 4 saker, Andra avenyn, Alexander, John och ett mycket glatt telefonsamtal. / Lisa

Sex and the city the movie

Jag, Lina och Emilia ligger i min säng och kikar på satc-the movie. Mysigt ska ni veta att det är.
Vi har för någon timme sen tryckt i oss lite kladdkaka. Imorgon börjar det nyttiga igen! Spinning och core again. SVETT SVETT SVETT!!!


Bilden tagen för ca en timme sedan.
Puss/ Lisa

brist på bilder på datorn

Ska iväg till furuhäll om ca en timme eller så. Lite fest där. Tar på mig ett par jeans och en spetströja, det får bli bra.
Nu måste jag i alla fall bli lite fräschare, sitter liksom här i mjukisar utan smink och håret i en bulle hehe.

Hörs imorgon. PUSS / Lisa



Hemma hos Emila

Sorry för dålig uppdatering från min sida men har inte riktigt haft tid och har inte det nu heller. Men hoppas att ni får en dunder dag så hörs vi i morgon.
Puss
Lina

no candy!

Jag borde få lite godis alltså. Jag ska nog ta mig till pia och köpa mig en jordnötsrings påse!
Senare ikväll kanske jag hänkar på Jossan på något, hon skulle höra av sig. Nu ska jag i alla fall klä på mig varmt och möta Jessica vid pia för lite snack osv. / Lisa


Honey honey

Det blev inget bakande hemma hos Alexander. Vi möts utanför sporthallen och kikar på lite innebandy istället. Lina spelar!

Just nu sitter jag och gör det som gör mig lyckligast, lyssnar på abba-låtar. Jag är riktigt sugen på filmen Mamma mia, den är så braaaaa!

Jaja, hörs / Lisa



Det är faktiskt lördag...

Jag har varit nyttig nu i en veckas tid. På lördagar ska jag fasiken få äta lite gott. Så snart ska jag iväg till Alexander och baka en kladdkaka. Gott!

Senare ikväll får jag se vad som händer. Hörs senare i alla fall/ Lisa



Gammal bild på mig.


Skitfredag

Jag hade det jätte mysigt med Erika, hos henne. Men när vi vandrade vidare till Josefine och Amandas lilla partaj blev det genast mycket sämre. Inget illa mot Amanda och Josefine men det var verkligen inte roligt.
Nu ligger jag i min säng och datar medans jag väntar på John som kanske skulle titta förbi om han fick iväg några alledes för fulla grabbar från sitt hem. De hade förstört en massa så han var inte speciellt glad. Tur att vi är två då.
Lisa


chinafood

Jag är hungrig. Vi ska äta kinamat idag ligger och mamma sover middag för hon festade lite igår med jobbet vilket ledde till att hon är bakis idag.
Jag är i alla fall skit hungrig nu men jag vågar inte gå ner och väcka henne. Hon blir så sur när hon är bakfull! Förlåt Mamma.
Jag vill ha mat nuuuuu, så jag kommer iväg någon gång.  Hörs ´/ Lisa


Hejhej..

I går kväll hade jag det faktiskt rätt så trevligt med John och Tobias. Ångrar mig inte att de kom.
Nu kom jag i alla fall precis hem och ska snart hoppa in i duschen och rulla mot Erika. Ikväll får vi se vad vi hittar på, kanske lite party eller så blir det chill. Hörs senare/ Lisa



Två små bilder ifrån igår kväll.


Vagabond

Okejokej, jag har kikat runt lite och har hittat två par så sjuktsnygga skor! To die for säger jag bara! Båda två från Vagabond. 

                        900kr                                                             1200kr
Just nu önskar jag att jag kunde skita ut pengar..
//Lina

Ångestångest

Vinter närmar sig. Jag har ett par vinterskor. Vad ska jag ta mig till?
Jag kan inte leva på ett enda par skor nu i vinter, det går bara inte. Dessutom är mina enda skor för vintern ett par kängor som jag inte trivs så värst i. Jag vill köpa nya skor men jag vet inte vad för skor.

Uggs: Vardaglig sko, som jag personligen tycker är ful, ser ut som en innetoffla. Skulle använda uggs om jag fick ett par, men köpa ett par själv.. Det är nog sruket på listan. Uggsen kör jag nog inte på.
Kängan: Sjukt snygg tycker jag. Vagabond har exremt många snygga. Desverre dyra. 
Ridstöveln: Ja, jag funderar på den. Riktigt stilig.
Vanliga stöveln: Hade det förra året. Känner för något nytt.

Där har ni mina tankar. Jag vet inte vad jag vill ha för skor alltså..  Det känns omöjligt att hitta den perfekta skon.
Nu tycker jag att ni delar med er av era tankar. Vad kommer ni köra på för skor? Varför? Kom gärna med tips! 


Godnatt/Lina

Har nyss kollat på The day after tomorrow som gick på kanal 6. Den var riktigt bra tycker jag. Spännande filmen igenom.


Sov gott/Lina


Godnatt

Dagens upp: Tobias och John
Dagens ner: sjuklig

/ Lisa

58 58 58 58!

Jag har gått ner 2 kilo så nu ligger vikten på gränsen till hatvikten. Jag är överlycklig!


Nu ska jag fixa mitt rum, är precis klar med mig själv. Hur ska jag hinna på....2 minuter? / Lisa


Hemma hos mamma

På bussen till skokloster var det en fylle gubbe. Först går han från bussens bakre del till bussens främre del och frågar varenda person om någon har en cigg. Men icke sa nicke. Sen kommer han fram igen och säger "Är det någon som vill suga min penis?". Efter ett tag känner man hur det börjar lukta rök på bussen, då ser man han sitta där och röka. Alltså, vilka jävla jon det finns i samhället. Jag säger då det, stackars människa.

Allt jag hade och säga.
//Lina

jag orkar inte..

Jag vill verkligen bara ligga i min säng och bara mysa med mig själv hela dagen. Men som vanligt krånglar jag till det och har nu bjudit hem Tobias, John och Alexander till mitt tomma hem. Mamma är nämligen borta, Roger också. Emil och Anton är hos sin mamma så jag är heeeeelt ensam. Det är ju så skönt. Hur orkar jag bjuda in folk i förhand?
De är så mysiga att umgås med, men inte en sådan här dag. Har haft huvudvärk all day och gick hem ifrån skolan lite tidigare, mådde piss. Nu efter 3 alvedon är jag bättre, även fast jag är så trött att jag bara inte orkar något alls.

Måste fixa till mig nu i alla fall. Puss

/ Lisa




Sure


För jävla snygg!
Solarium, ansiktsmask, varm dusch, mm vart det. Känner mig en aning fräsch just nu. Funderar på att åka till mamma. Men har inte riktigt bestämt mig. I alla fall så har jag fått en förfrågan om att spela match med p94 i morgon.. Och en tid fram över. Men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Jag menar, jag går i nian, vilket betyder att jag måste ligga i en aning i alla fall, sen kör jag med damerna, plus att det snart kommer bli joggning en dag i veckan, simning varannan vecka och kanske kommer jag börja på dans. Street ofc. Men som sagt, inget är bestämt så jag får se.

Ha en fortsatt bra dag, vi hörs senare. Puss/Lina

Things will newer be the same

Okej, det blir solarium ändå. Nästa vecka har jag även två fika-fika dagar på schemat. En med Amanda och en med Emelie, feel sorry for them both. Vi hörs senare. //Lina

Träningsvärk, fyfan..


I morse vaknade jag upp men huvudvärk, täpp näsa och världens träningsvärk. Dette ledde självklart till att jag var hemma idag. Men jag mår för övrigt bra bortsätt från träningsvärken då.


En hel del kommentarer har det blivit på sistonde, även besökare då så klart. Men i alla fall så är det jättekul för oss båda med mycke kommentarer, det får en liksom.. Att vilja blogga, något i den stilen. Nej, nu blir det frukost och film för min del. Kanske solarium senare, dumt av mig! Menmen, vi hörs senare underbara.
Kisses
Lina

Hello!

Sitter i skolan. idag, torsdag är det jobbigaste skoldagen av alla dagar. Lunch klockan 11.55, är skit hungrig. Åt ingen frukost, som vanligt.
Nu har jag so och ska skriva en liten sammanfattning om hinduismen. Puss och kram/ Lisa


/Lina

Godnatt bloggen, och bloggens läsare!
Kisses

Pappa Rolf..

Dagens upp: Träningen
Dagens ner: HUVUDVÄRK



Tanken var att jag kanske skulle åkt till min "andra" familj(hos pappa) i helgen med brist på planer här i Bålsta. Mina kusiner skulle komma dit till Sandviken ifrån Mariestad och de träffar jag så sällan så det hade varit mysigt att få träffa dom. Igår kväll pratade jag med pappa och då sa han till mig att han skulle ringa mig idag och berätta om kusinerna kommer eller inte. Han har inte ringt ännu och om jag känner min pappa rätt så har han inte haft en tanke på att göra det heller. Så jag bestämmer mig för att stanna hemma. Men kom ihåg på pappsen att inte bli sur när jag kommer så sällan.
Pappa är inte den bästa på att höra av sig, men vilka killar är det egentligen?

Godnatt / Lisa



En liten lista.. / Lisa

Namn: Lisa Enholm Johnzon
Piercingar: Öronen
Tatueringar: No
Längd: 165 cm
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Blond
Är du kär i någon: Ja tyvärr..
Önskar du att du bodde någon annanstans: Yes
Tänker du på självmord: Nej?
Tycker andra att du är attraktiv: Lina brukar säga det. Hehe
Dricker du alkohol: Haha, ja.
Använder du droger: Nej
Vilket shampoo använder du: Loreal
Vilken parfym använder du: Stella Mcartney för det mesta
Vad är du rädd för: Mörkrädd
Gillar du att tvätta: Jag kan inte tvätta. (a)
Gillar du Berg-och-Dalbana: Jarå

SENASTE..
Film du hyrde:
Två bröder och en skuld. Rekomenderar!
Film du köpte: Ingen aning
Låten du lyssnade på: ABBA - The winner takes it all
Låten du hade på hjärnan: Mamma mia -  ABBA
Låten du laddade ner: 1st lady - Missing you
Personen du ringde: .. mamma
Tv program du tittade på: DH
Personen du tänkte på: Dum fråga

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Självklart. Vem har inte?
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Yes
Varit i slagsmål: haha, ja.
Blivit arresterad: Nej

ANTAL..
Gånger du varit kär:
Once
Gånger ditt hjärta brustit: Once
Hjärtan brustit på grund av dig: Ingen aning
Tjejer du kysst: ... vet inte hehe
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte.
Ärr du har på kroppen: 2

SENASTE..
Bok du läste:
Som jag senast läste ut var Gömda.
Personen du fick mail av: Facebook eller något sånt
Personen du fick brev av: Ingen aning
Personen du fick sms av: John
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ingen aning
Saken du köpte: Mandarin

Vad har du gjort idag:
Skolan sedan umgåtts med Jessica
Var det kul: Jarå
Hur tidigt stiger du upp: kvart i 7 på de dagar då jag börjar klockan kvart över 8.
Gillar du att slåss: Nej?
Är du seriös: Sometimes
Vad är du allergisk mot: Fisk, citrus, känslig mot ägg och kyckling.
Var har du ont: Huvudet
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Yes
Favorit serie: DH eller SATC

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Ibland
Är du glad nu:: Nej
Var du glad igår: hm, njaa. Inte mer än vanligt.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Japp
Stockholm är: Härligt
Göteborg är: Har bara vart på liseberg en gång så jag har inte riktigt sett staden.
Kan du sjunga: Verkligen inte!
Mer värt än guld: Hilma, eller all familj.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Canada

Trääääning!!



Hittad een skön bild på Camilla och Camilla haha.. Ja, sköna dom!
Okej, om en timme är det träning. Känns som att det blir sjukt stressigt varje måndag + onsdag. Menmen, det går bra! Lekt med Erika idag, alltid lika kul, man bara älskar henne! Men hörrni, vi hörs senare. Massa pussar/Lina

Gym

Lalalalala.. Kom precis hemfrån gymmet, körde ben och rumpa. Skönt det! Nu blir det middag, sedan dusch och sedan hem till Jessica för att kika på en movie. Inget plugg har jag heller, eller jo franskaläxa men det är nog ingen fara att jag misslyckas med den.

Nu ropar mamma. Ciao/ Lisa


Där vill jag vara nu.

natti natti

Nu blir det läsa lite sen slagg. Har ett läxförhör i svenska imorgon då man får ha anteckningarna med sig, har inte kikat mina anteckningar är därför lite orolig om jag har allt. Men det ska jag ha.

Dagens upp: Solsken på eftermiddagen
Dagens ner: Min vikt

/ Lisa


Okej.. Ett inlägg till men......

Fick ett sms av pappa där det stod.
Hej barn! Det står om daddy i tidningen.... pappa är kändis, nu måste jag skaffa en blogg. Kramar från pappa.

http://www.expressen.se/1.1324942

/Lina


Bad och en kopp te, underbart.


De lilla man ser av det dåliga bilderna så är det mysigt.. Erkänn!?

Kom nyss ut ur ett varmt skönt bad med ljus en kopp te och badsalt. Blir nog inge mer inlägg idag så.. Vi hörs senare hjärtans.

Dagens upp: Fika med Lajsa
Dagens ner: Lång dag i skolan

Natti/Lina


93:a

Om man tänker efter så är jag väldigt ung. Många ser mig inte som att jag skulle vara född 93(tack för det) men ändå, jag umgås för det mesta med folk som minst är två år äldre än mig. Förutom Lina typ. Kom i alla fall och tänka på det nu.
 
Ja, i alla fall så kom jag precis hemifrån gymmet, skönt var det. Blev biceps, lite mage och lite rygg. Om en halvtimme blir det DH, fruktsallad och té med mamma. Drar till med en litet godnatt inlägg senare / Lisa

Jag avskyr dig på heltid!!

Att du orkar försöka få uppmärksamhet hela tiden är för mig obegripligt. Skaffa dig ett liv för guds skull!


Gammalmodig när det gäller musik?/Lina

Now it took time for me to know
What you tried so not to show
Something in my soul just cried
I see the want in your blue eyes


hatsträcket, fan också!

Efter middagen idag vägde jag mig. Jag har gått över mitt hatsräck, min hatvikt. Så nu, ska jag byta om till träningskläder och dra ner till gymmet och köra armar. BYE/ Lisa


I'm that star up in the sky

Skönste låten för tilfället - The worlds greates - R. Kelly

Var och tog en fika med Lisa i centrum idag, det var mysigt det. Nu är jag hos mamma ska precis till och äta mat. Hörs senare.


Bootsen var på idag, även så nya klockan + linnet.
/Lina

Jag älskar dig med Lina.

Shit alltså. Spinningen var så jobbig att jag var helt yr när tempor saktades ner, jag såg vita fläckar framför ögonen. Skit läskigt men fan vad man känner mig fräsch nu efter två träningspass och några mackor och té efteråt!
Nu blir det verkligen duschen, sen ligga i sängen och skriva lite fysik och kika lite bloggar.

Dagens upp: Träningen verkligen!
Dagens ner: Mensen


/ Lisa


I know what I am and I know what I'm not


Jag älskar dig du vet..

Träningen gick sådär.. Nu ska jag dusha och sen sova, blir även kvällsprat med Erika.
Dagens upp: Erika
Dagens ner: Ontont i magen

//Lina

Outfit today


Detta bar jag idag, även en grå kofta till och mina skor som jag köpte förra veckan. Långa strumpor var skönt en sådan här kall dag..
Nu ska jag i alla fall byta om till tighta träningsbrallor och en fräsch träningstischa så hörs vi sen. / Lisa

Pappa..



Att se djur plågas gör ont, att se folk hjälpa dom gör en glad. Min pappa gör mig glad på den här bilden :) haha..
/Lina

Gårdagen = 8-5, fastnat rådjur och bilpunka. Idagdagen = Skola, Erika och Sibylla.

Gårdagen hade sitt drama haha.. Nej men, först var vi på match i Uppsala. Vagen van med 8-5 mor nyby. Efter matchen åkte vi hem, och när det avr 15 min kvar tills vi var framme i bålsta ringer min bror Joakim och säger att dom har fått punka i däcket på bilen. Så vi får åka tillbaka för att hjälpa dom och på tillbakavägen så kommer det massa rådjur, och det ena rådjuret fastnade med bakbenen i staketet så pappa ska hjälpa rådjuret. Så han börjar rota i bagageluckan efter verktyg och hittar en tång för att hjälpa rådjuret att komma låss med som det gjorde. Väl framme i Uppsala igen behöve vi nå punkteringssparay för att kunna laga hålet. Så vi åkte runt till massa mackar och hittade sen spray. Men självklart funkade inte det så vi fick möta farfar vid någon kyrka så att han fick komma med verktyg. Men det funkade inte heller så vid typ.. två på natten ringde dom bärgare och.. Ja det blev sent i säng.

Idag har jag först vart i skolan ett tag, sen lekt med Erika. Vi åt bla på Sibylla och bara tog dagen chill. Lite bilder från dagen här nedan.


Smygfotade Erika på Sibylla.

Jag och Erika.

Moi.

Later
Lina


Måndagar alltså..

Ingen bra måndag idag. Var till doktorn imorse och fick reda på att det kan vara något fel på min lever, kul? Nej..
Skolan var lugn och jag hade även gymnasiesnack med våran syo idag. Har kommit fram till lite saker som jag behövde få svar på, skönt.

Nu ska jag iväg till Tobias ett tag och sen blir det plugg och träning. / Lisa

träning, bokat och klart!

Har precis bokat in träning för imorgon. Cykel 20.00-20.30, core 20.30-21.00! Härligt. Har inte tränat något denna vecka, bara tryckt i mig en massa godis men nu jäklar!

Nu ikväll har jag umgåtts med Alexander här hos mig, tittat på AA och bara chillat. Ska faktiskt ta och krypa i säng direkt, det behöver jag. Hörs imorgon / Lisa


Det tråkiga med dig är att du säger det som faller in för stunden utan att tänka..

..man kan inte riktigt lita på vad som sägs.

Nu ska jag nog ut i stormen som är utanför, ska ner till ICA och köpa lite gott. Kanske inte blir godis, kanske..något annat haha! Äh, jag ska i alla fall ta mig ner till ICA på ett eller annat sätt. Sen ska jag sätta på en bra film och sen kommer jag nog somna.
Jag låg uppe till halv 4 och chattade med några spanjorer vi träffade på Malta. Det var definitivt inte spanjorskor, de är så sura och haggiga. Usch! Grabbarna är trevliga allt, även fast dom är sliskon hela högen!

Bye/ Lisa

Lina - Erika

Jag och Erika hittar en ballong på marken från donken..
Lina - Erika, kan vi inte ta den där ballongen och suga in luften så man pratar sådär konstigt?
Erika - Men Lina, det är ingen sån luft i den för att då skulle den flyga..
Lina - Men vadå, tror du dom har suttit och blåst upp ballongerna en för en?
Erika - Nej dom har väl en blåsmaskin!
Lina - Vadå, typ en damsugare?
Erika - Lina.. En damsugare blåser inåt inte utåt........
Lina - Eh.. Ja jusste!!

Ibland undrar jag vad jag tänker med. Den ända blåsmaskinen som finns är väl inte en själv? och en damsugare.. Jag säger då det, tänk innan du talar haha!


I've hugred for your touch


Jessisa Alba, alltför snygg!


Godmorgon goddag. Jag gillar vädret på något vis. Blåsigt och mysigt! Ännu mysigare blir det när jag och Emilia åker till min mamma, vi sover där vi.. Först skulle Lisa följa med men hon orkade inte så vi åker förmodligen till min mamma på torsdag. Det blir bra det med. Gårdagen var helt okej, vi gjorde inget speciellt förutom att kolla på hockey-match på tv och prata. Skönt det med. Jag hade ändå inte orkat göra någonting med tanke på att jag var så sjukt trött. 
Idag har Vangen match i Allianshallen i Uppsala. Jag kommer tyvärr inte kunna kolla delvis för att jag och Emilia ska till mamma och delvis för att dom har ställt in bussarna till Skokloster på kvällarna för att några snorungar har kastat sten på bussarna, roliga grabbar, flickor.

Nej nu måste jag kolla upp när bussarna går sen blir det frukost, mums! Ha en bra dag.
Puss
Lina
 

Skönt

Den här veckan har vi inte alls mycket plugg. Ett svenska läxförhör som vi får ha våra anteckningar med oss på, fysikinlämning och några små läxor. Skönt. Det betyder att denna söndag kan jag göra vad skjutton jag vill med. Det blir inte att åka till Linas mamma idag, har ingen ork att röra mig utåt men jag vill ändå så gärna åka dit.

Jag ska spendera min dag på choklad, filmer, mamma, andra avenyn osv. Härlig mens-söndag!

Hörs senare. / Lisa


I wont stop looking for you

Kvällen var trevlig. Trött med trevlig. Nu ska jag sova. I morgon åker antagligen jag och Lisa till min mamma och myser/sover där. Vi hörs i morgon raringar!
Nattinatii/Lina 

Mandariner...

Jag är allergisk mot mandariner. Och just nu ligger jag och tuggar på en, så förbaskat gott ju! Jag får skylla mig själv helt enkelt..
Jag är inte så nöjd med min lördagskväll, ingenting ont med de jag umgåtts med men som sagt så är jag menshagga denna helg och har ingen lust med något. Bara ligga och titta på bra filmer och äta mandariner, just nu gör jag det med min lillebror Anton. Min dvd spelar Hot chick, så BYE! / Lisa


Slapp outfit.

Kvällen kommer spenderas med mina klasskamrater. Hörs sen.

Nya skorna är på.. Borde jag spara dom?
Puss
Lina

Herregud

Vilken underbar dag jag har haft med min käraste vän Linnéa. Även jag fick med mig lite hem, tjocktröja, en annan tröja, strumpbyxor och en ny plånbok. Härligt!

Nu ska jag fixa mig lite sen träffa Lina tror jag. Jag hoppas att hon är taggad på en lugn kväll för det är verkligen jag. Vandrat runt i klackar i hela 8 timmar är inte jag van vid + mensvärk på det. Nej, lugnt blir det! Hörs / Lisa


Här är hon.. Hennes skönaste kommentar denna vecka var nog: "När det går neråt, mot magen". Troligen ingen som fattar men ändå.


Jag kan omöjligt vara den enda som gråter år det här..

Inlägget döpt till: Madeleine har somnat in

Min lilla sångfågel Madeleine somnade in 02.15 den 15.e september 2008.
13 september 2007 fick hon sin diagnos Desmoplastic Small Round Cell Tumor.

Vi har haft en fantastisk helg!
Fredag kväll kom hela familjen med alla mina syskon, föräldrar, kusiner,
 Maddes syskon Christine och Johan och Laila.
och framför allt Maddes fantastiska pojkvän David.

Väldigt många människor har funnits här just denna helg, för att jag har känt
att detta nog är sista chansen att fira Madeleine och hela hennes underbara väsen.
Jag sammankallade hela den stora familjen som hade ordnat mycket mat , vin och ALLT
det fina för att vi ska ha det mysigt tillsammans.
Vi umgicks nästan dygnet runt fredag-söndag med småkusiner och hela tjocka släkten.

Lördag kväll ville Madde att alla skulle komma in och vara hos henne, och alla hade
mysiga stunder tillsammans.
Det finns inga ord att beskriva vår underbara helg.

På söndag åkte Christine, Kristina, Raed, Leo, Timo, Sara, Noah hem till Sthlm.
Alla hade på känn att Madde inte skulle orka så länge till, men hon behövde
lite lugn innan hon flög iväg.

Söndag natt efter en kamp att få stanna kvar bad vi Madde att flyga till ljuset.
Maddes pojkvän David, pappa Jörgen storebror Johan, Laila och jag fanns hos henne
hela tiden. en underbar sjuksköterska fanns med hela tiden och gav smärtstillande.

Vi tände ljus, lyssnade på Jack Johnssson och gav henne lite tid.
När tiden var inne höll jag hennes hand, vi såg varandras ögon och hon kramade
min hand när det var slut.
Vi fanns runt henne allihop, även alla de som inte fanns hos henne i rummet.

Hon kände kärlek från alla i hela universum som släppte iväg henne till lycka
ljus och kärlek.

Sköterskorna och jag gjorde Madde iordning på natten och gjorde henne så vacker!
Idag kom henns vänner och min familj, mina vänner, grannar och bekanta
med blommor till henne och hela rummet fylldes av blommor, stearinljus
väme och kärlek.

Dagen har varit himmelskt vacker med blommor i hela sängen och fylld i hela rummet.
Det går inte att beskriva, men det är nog det vackraste jag varit med om.
Dörrana var öppna och det kom folk hela dagen för att vara med Madde.
Madde låg så vacker i sängen och rummet var fyllt med männsikor hela tiden..
Prästen Yvonne kom och vi samlades så många kring henne och hade en andakt för henne.
Alla grät under yvonnes fina tal och vi sjöng "Tryggare kan ingen vara" och mycket mer!
Vi fikade, åt, umgicks med så många männsikr och framför allt Madde vänner som satt med oss.
Allt var så naturligt och självklart och vackert.

Ikväll kom Peter Blixt från begravningsbyrån och hämtade henne och David och Jörgen hjälpte till.

Tiina och Maria var hos mig och det var ett svårt avsked men jag kände ändå trygghet i att veta
att färden med bilen blir fin.
Peter som äger byrån är så ödmjuk och fin så jag kan lita på honom till 100%.
Vi fick ett så underbart dygn med en lugn, vacker och fridfull Madde.

Hon har kämpat klart nu och hon finns hosalla oss i hela universum som kände henne
på olika sätt.

Jag kommer så smånigom att berätta var hon ska begravas om någon vill skicka blommor
eller kondoleanser på olika sätt.

Nu har vi sista resan kvar.
den kommer att vara svår, tung men även ljus precis som Madde vill ha den.

Älskar dig mest av allt i hela världen min underbara sångågel Madeleine.

All uneversums kärlek från din mor!
 Puss och kram !
Nu får du vila i frid min ängel!

Taget ur Madeleines mammas blogg. - http://levaidag.blogg.se/

...

Sitter just nu och läser en blogg som handlar om en tjej som fick cancer. Hon lever inte längre. Hennes mamma och  pojkvän ha skapat en varsin blogg där dom skriver om henne. Det är hemsk, jag är tårögd. 

/Lina
 

5-5

Hejhej! Dålig uppdatgering men var i stan hela dagen igår. Fick med mig en hel del hem faktiskt. Mest små-saker som behövs dvs inte så mycket tröjor osv. Idag har vi spelat match i Heby. Matchen slutade 5-5 och ja.. Vi gjorde en bra match tycker jag. Här har ni i alla fall köpen.


Bh + trosor, toffsar och hårspännen, vanligt vit t-shirt, plånbok, linne, klocka, sminkborttagningsmedel och så köpte jag dom där skorna igen ni vet? När jag och Lisa var i stan så handlade jag ett par kängor.. Svarta med snörning. Jag hittade inga andra skor så jag köpte dom igen för tillfället efter som att jag lämnade tillbaka dom sist jag köpte dom!

Erika inne på Monki, provade mössa.. Sött!

Elin idag i bilen på väg till matchen. Söt och saknad är hon!

Ha en bra lördag om vi inte hörs nå mer, och annars också givetvis. Puss/Lina

yes

Linnéa höjde mötestiden till 11. Så då kan jag ta 10 över 10 tåget in, skönt. Så nu ska jag plocka fram lite kläder, dra på satc och somna gott. Hörs imorgon / Lisa


Hur orkar jag med mig själv alltså?

Mensen har inte kommit men den spökar inom mig. Är en riktigt surishagga idag känner jag!
Ska nog ta det lugnt ikväll, antingen dra till åsen eller bara chilla med en bra film hos John. Imorgon kräver Linnéa att jag ska gå upp 9, för kl.10 ska jag möta henne i stan? SKÖÖÖÖÖNT. Nej.. Fasiken vad hon kräver hörni, på en lördag.

Nu måste jag vara lite social för vi har nämligen gäster, två små barn som springer runt och är så lyckliga. Tänk om man kunde bli så liten igen under mensveckan..

/ Lisa
 
Snacka om att man vill tillbaka hit när man ser bilder.. Detta är i Thailand.


Outfit/Lina


+ skinjacka. Provade mittenbena för första gången idag. Jag tycker att det vart ganska bra otroligt nog. vad tycker ni?
Puss så länge

Utvecklingssamtal avklarat.

Såja, då var mitt utvecklingssamtal avklarat. Det gick bra tycker jag. Kom hem för ett tag sen så jag och pappa ska äta lite frukost, sen hoppar väl jag i bingen igen och sussar lite. Sen är det bara upp, duscha kirra sig och in till stan. Och btw.. Fixade min anteckningsbok lite grand. Hittade även en sida med massa roliga smile-gubbar, Here...


Så här ser det ut i anteckningsboken på första sidan.

Smile-gubbarna.. Man kan faktiskt ha riktigt kul åt dom jag menar..
%-) = Jag har stirrat på en grön skärm 15 timmar i sträck!

Later
Lina

Dagen

Min dag har varit helt ok! Har flytit på som jag vill att alla dagar ska göra. Har bland annat umgåtts med Alexander och Tobias och som Lina skrev mötte hon oss en snabbis också. Kom hem för en halvtimme sen ungefär.

Imorgon är det den värsta dagen på hela månaden, mensdagen. Tyvärr.. Usch, kommer att vara sur och hängig hela helgen, ser inte framemot det alls.
Har knappt tränat något i veckan heller, funderar på om jag ska dra till gymmet imorgon direktöv efter skolan och köra lite. Kan jag behöva.

Nu ska jag i alla fall strax lägga mig i min säng och läsa. Började på en ny bok igår, Det fattas en tärning. Den ska vara bra, och början var helt okej så ja. Efter den boken ska jag direkt gå till biblioteket och hyra fortsättningen på Gömda, Asyl.

Dagens upp: Alexander
Dagens ner: Tröööög skoldag

Godnatt Lisa


Godnatt-inlägg/Lina

Blev klar med en hel svenskauppsats och hann även träffa Alexander, Lisa och Tobias en snabbis. Nu ska jag sova och i morgon har jag utveckligssamtal. Efter det blir det stan med Erika. Måste hitta ett par skor hurrni. Nej men puss och godatt.

5 månader i alla fall..

Idag har vi bloggat i ca 5 månader vilket motsvarar ca 150 dagar. Vi har uppdaterat 597 ggr, alltså 597 inlälgg. Vi har som högst haft 390 besökare på en dag. Ganska bra jobbat tycker jag. Trots att besöksnivån är lite låg kanske så, det är ju kul det här!

Underbar sång


Saknar varm varma sommaren men ser fram emot en kall kall vinter, om det nu blir någon?


Härlig sommar ofutfit men även en härlig vinter outfit. De har sina sidor. Pulka i vinter? lätt..
/Lina

/Lina

Sometimes it feels like I never knew you.
Sometimes it feels like you´re in my blood.

Shit happens..

Hello! Hade en så kallad incident i skolan idag. Adam kastade choklad i min mat, men jag trodde han kastade mat på mig, efter som att det skvätte upp av chokladbiten. Så jag tog min tallrik ställde mig framför honom och kastade all mat på honom.. Jag ångrade mig lite efteråt menmen.. Jag tänkte inte riktigt på vad jag gjorde, så förlåt som jag redan har sagt säger jag igen!

Här har ni dagens outfit.

Efter som att jag inte har några kläder så snodde jag brorsans skjorta i dag från Ralph Lauren. Till det hade jag vanliga jeans köpta på weekday, vita tygskor fårn H&M, Klocka Regal, Jacka H&M, väska köpt på Åhléns.

Imorgon har jag kvartsamtal 08:00-08:30. Och så är vi även lediga men har fått plugg hem så nu undrar jag.. 
Ska jag åka till mamma, äta bullar, sova i min nya sköna säng, och bara ha det bra tills på morgonen då jag måste gå upp tidigare för att ta bussen till skolan så att jag är där åtta. Eller ska jag stanna hos pappa och kanske träffa någon, gå upp lite senare typ 07:50 för att vara i tid till kvartsamtalet? Dilemma alltså.. Blir säkert mammsen! 
Later/Lina 

Hm..

Plugget fastnar inte riktigt. Har engelskaprov och franska läxförhör imorgon, segt. Men det kommer nog gå bra!
Imorgon ska jag först och främst storstäda rummet, en order från mamma som just nu är i Danmark (kom hem), och sen ska jag träffa Alexander som jag knappt träffar längre.

Hörs imorgon i alla fall. / Lisa

Dagens upp: Lillebror Anton. Rolig prick, IBLAND!
Dagens ner: Hunger hela dagen



Dusch, mat och godnatt.

Träffade som sagt Erika idag. Vi hade jättekul, som vanligt. Vi bakade, mös i hennes säng, sjöng och ja allt vad vi nu gjorde. Skola i morgon, fyfan.. Vädret måste jag också klaga på, usch!! Fast måste nog erkänna att jag har trots vädret haft en riktigt bra dag.

Dagens upp: Tummen upp för en bra dag, och träningen som vad super!
Dagens ner: Inget faktiskt.. Skolan om jag måste välja..

Första seriematchen på lördag, spännande!
Sleelp tight/Lina


Whitney

En kurvig vann för en gångs skull Top model! Jag är så glad att hon vann, hon har lite att ta i jämfört med de andra pinnarna i programmet. Nu ska jag plugga engelska / Lisa

Vivo..

Är feting godissugen! Men jag vet inte riktigt om jag är sugen på godis, glass eller chips. Det återstår att se när jag är nere på vivo. Nu först ska jag plugga lite engelska för att komma igång sen kan jag ligga i min säng med allt godis samtidigt som jag pluggar. Sitter även och skriver lite med en spanjor jag träffade på Malta. Nu vill man verkligen tillbaka, speciellt när man tittar ut genom fönstret, fyfan!
/ Lisa

Hem till Erika och sen träna


Nypermanentad Viktor haha, nypermanentad!!
Nu ska jag hem till Erika och mysa. Det vart ett tag sen så det ska bli jättekul verkligen. Vi ska baka lite, och bara ta det lugnt. Efter det är det träning och sen ska jag höppe i bingen. Men vi hörs nog senare. Hoppas ni har haft en bra dag?

Puss/Lina

Sitter i skolan..

..och trökar. Slutar runt 4 idag. Idrott sista lektionen så vi ska springa terränglöpning i spöregn. Fyfan!
Ikväll funderar jag på att gå på något pass, kanske yoga? Eller så tokpluggar jag, vilket jag måste göra ändå!

Hörs / Lisa

RSS 2.0