Give me you

Jusste, gled in på lite butiker i solna innan vi åkte hem. Köpte ett par skor, svart är dom, bara att jobba i nu under de kommande helgerna, sen så köpte jag en grå väst, vet inte om jag ska spara med det visar sig, och så köpte jag ett pa trosor. Känner att jag min införskaffa massa underkläder allts, in need!

Jaja, sovdags. Puss/Lina


M

Du hade lika gärna kunnat slagit mig rakt i ansiktet.. Ibland hatar man söndagar, idag är en sån dag. Ibland önskar jag att jag aldrig träffat dig. Förlåt.


Jaha.. Nu har vi bara en sak kvar på den här roliga söndagen, andra avenyn.. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, hörs imorgon. Om jag orkar skriva. Hejdå/ Lisa





Advent begins


Jajamen, första advent! Trevligt. Jag och mamma ska baka lussebullar, eller lusseballar som mamma brukar skoja och säga. Sen ska vi spela kort, och tända ljuset och såklart, Gossip girl. Jobbet i dag gick bra. Jobb nästa helg igen, nice..

Gårdagen med Lisa och Erika var jättre trevlig, länge sedan jag skrattade så mycket!
Började samla pengar idag, och ja lite småkronor för typ en månad sedan för spanien resan. Jag har redan samlat ihop 845kr, bra jobbat!
Hörs senare ikväll eller i morgon//Lina


Trötter!

När jag kom hemifrån gymmet och efter maten, då klockan var runt halv 4 belv jag så grymt trött så jag la mig på soffan och tänkte: äh, jag slappar väl en timme och kanske somnar i 10, inte en chans.. Slocknade direkt och sov tills nu! Inte bra.. Menmen.. Nu ska jag ta mig till ICA efter en dusch och sen är det gossip girl och annat smått och gott under kvällen.. Hörs senare/ Lisa


Första advent

Idag blir det en dag då jag ska ta hand lite om mig själv.. Jag ska träna, ha lite spa(fixa naglar och fötter), plugga(biologi och bokrecension).. Okej, det blev inte så mycket, men när jag tänkte så blev det mer. Senare ikväll så ringer ju M och sen så är det Andra avenyn, underbart! Det är det bästa med söndagar, ibland får man faktiskt också ha något gott att äta på söndagar men det får vi se senare i såna fall. Hörs senare/ Lisa


Nu behöver jag komma bort lite. 2 veckor i Juni med Lina väntar..


Oseriös kväll? Oja..

Myst med Lina och Erika. Som vanligt så var det hur mysigt som helst.. Nu här, alledes nyss blev jag irriterad så jag går och lägger mig för att kolla på satc och sova riktigt riktigt gott. Det behöver jag! // LIIIISAAA

Jobbjobb

Kom nyss hem från solna med Erika. Vi jobbar där varje år. Ett tag innan fram till jul. Gårdagen var jättetrevlig, idagdagen också givetvis. Vad jag ska göra ikväll vet jag inte riktigt. Blir nog chillkväll med Erika och Lisa, kanske... Jobb i morgon igen, och gossip girl!! Längtar! Vi hörs senare.
//Lina


Bilder fotograferade av Anna..

..och därmed snodda ifrån hennes facebook. (Ifrån igår kväll)









Här har vi Anna själv.. / Lisa

Jadu..

Det är lördag morgon och jag är trött som, ja jag vet inte vad.. Trött i alla fall! Vaknade av mig själv, och när jag skulle försöka somna om så börjar självklart barnen vi är barnvakter åt i helgen leva om. Men de är så söta så det gjorde inget.

Kvällen igår var rolig, med härligt folk och John fick sig nog en bra födelsedag.. Idag är det nya födelsedagar, Martin och Cecila fyller år. Grattis till dom!

Ikväll hoppas jag på en myskväll med Lina och Erika. Bye/ Lisa


Fredagskvällen i bilder..












Fler bilder kommer.. / Lisa

lyckat

Tjaa. Dålig uppdatering från min sida (har jag nog skrivit i varje inlägg nu på senaste) men jag lovar att bättra mig.
Igår så åkte jag till farmor och farfar som sagt, och jag slingade håret. Total katastrof, tro mig.. Jag är helt guuul! Fyfan.. Där rök min mittenbena jag färgade för att kunne ha. Menmen, skitsamma. Det blir bättre med tiden I hope. Tills dess får jag köra på sne bena. Nu ska jag äta, hoppa in i duschen fixa mig, äta, ta det lugnt och sen till John som har 18-års party! Grattisgrattisgrattis säger vi till honom. Hörs senare. //Lina


Där har ni håret.. Gult och fint. Tro mig, det är gulare i verkligheten!!


Tjalalala

Äntligen fredag imorgon. Helg, helg helg!! Nu har jag i alla fall solat, umgåtts med Erika, kollat lite på tv.. Nu ska jag ta mig en dusch, sova tills klockan 8 imorgon. Börjar klockan 9 med idrott!  / LISA


Här är mitt hår förresten, det ser väldigt mörkt ut på den här bilden, har blivigt ljusare nu men ändå..

Farmor och farfar

Igår var jag istan med Erika, Lisa kom lite senare. Dom skulle tilö Jensen och kolla så jag gick runt och strosade själv. Fick med mig en klänning hem plus att jag lyckades byta mina skor som jag köpte för ca 55 dagar sen. Hela sulan var trasig så.. Jag bytte till ett par liknande, men allt med dom om man jämför med dom andra är bara minus. Dom är fulare och så får jag skavsår. 

Idag har jag solat solarium, köpt strumpisar, hårfärg och present till John. Hittade inge passande smycken till min klänning där i bålsta centrum så jag får ta något till hemma. Har en jätte dålig bild på klänningen, en snabb bild.

Ginan 300.

Nu hämtar farfar upp mig vilken sekund som helst. Ska sova där för att i morgon så ska jag till tandis i Uppsala och limma fast en metallplupp som har lossnat, dom ska köra migf såklart. Förhoppningsvis kan farmor slinga mitt hår i kväll också. Måste kila /Lina

torsdag

Jaha.. Idag har jag först och främst varit i skolan, hände inte så mycket, fick reda på våra betyg vi kommer få i fysik bland annat.. Nu ikväll har jag dammsugit hela huset, gjort lite ärenden i centrum och nu blir det snart favorit maten, lax! Efter det åker jag över till Erika och chillar lite och sen iväg till gymmet för att sola. Mamma ska nog också med!

Vädret här hemma är inte nice just nu, tööööööööö! Jätte mysigt igår, inte allt för kallt och så snö på backen, under natten hade allt blivit till vattenpölar. Nice? Nej!!!

Hörs senare/ Lisa


Längtar tills jag får komma bort från det här råtthålet(skolan)..

Godnatt


Jag har varit en riktigt kass uppdaterare, och måste hålla i det tills i morgon. Så vi hörs då så berättar jag om gårdagen.
Puss/Lina


Onsdag

Känner mig stressad, har en otrolig beslutsångest, behöver någonting(Erika vet definitivt vad), nej fy.. Underbar dag men fasiken, ångesten tränger in i mitt huvud. Det konstiga är att jag vet inte vad det är. Eller jo, en sak men skit samma nu!

Har varit i stan hela dagen i alla fall, åt lite mat på tacobar, gick på öppet hus(vilket jag är glad över att jag gjorde), tog det lite lugnt, satte oss på tåget och åkte hem till kossorna(Bålsta)..

Nu ska jag lägga mig i min säng, först ska jag antingen bada eller duscha. Tror det blir duscha och sen lägga mig och läsa och handskriva en bokrecension. Skriver kanske kanske kanske senare. Puss / Lisa


Tradition?

Jadu.. Ännu en kväll har jag spelat lite kort med John, och som alltid så spelar vi 500. För första gången i hela mitt liv vann jag över honom idag. Riktigt stolt! I alla fall så måste jag gå och lägga mig nu, han håller mig uppe allt för sent..

Imorgon förresten ska jag in till stan direkt efter skolan vilket betyder ingen uppdatering först sent på kvällen. Ska bland annat på Jensen Norras öppet hus och sen äta middag med mina fina tjejer, Lina och Erika!

Natti natti.. / Lisa


Dagens upp: Shoppingen, och dagen med mammsen.
Dagens ner: Trötthet. Som alltid.


Shopping

Kom hem från Jakobsberg för ca en halv timme sen. Köpt lite smått och gott. Eller fått kanske jag ska säga. En vitnerjacka, en VIT, med pälsluva ifrån helly/hansen. En klänning från gina tricot också. Och annat som behövs som ex, raklödder, strumpbyxor, present till John, örhängen tills fredag och så. Nu om en halvtimme börjar ugly betty och sen DH! Till det ska jag faktiskt ta några godisar, och en kopp té. Bye/ Lisa


Pluggpluggplugg

Jag har plugg att göra så jag borde engentligen inte sitt framför datorn men, ett tag hinner jag allt. Idrottsläxan ska avra inlämnad och så måste jag lämna tillbaka en bok till biblioteket. Åh, jag orkar inte! Kanske tar en paus och åker lite pulkarna med klassisarna, eller åtminstånde en av dom.
Jajo, vi hörs senare. Puss/Lina

outfit

Jag vaknade lite för tidigt denna morgon, jag börjar klockan 10 och skulle tagit bussen som gick fem i halv 10 men mamma sa att hon kunde skjutsa mig. Så därför har jag all tid i världen att sätta mig här..

Efter skolan ska jag ta och åka till Jakan/barkarby och köpa mig en jacka, ska också se om jag hittar något att ha på mig på fredag då John har sitt birthday party.. Träffade förresten honom igår och han är måttligt stolt över att han på fredag fyller 18... Lyckost!

Allt jag bär är ifrån idag är ifrån H&M.


/ Lisa


I don't care anymore


Fett snygggggg!
Jajajaja. Träning nyss! Skit gick det, man kan ju fråga sig varför. På onsdag blir det stan med porrisluschen. Måste hitta en klänning och hon med.. Tror jag. Hoppas bara jag får pengar av pappa till att handla en om jag nu hittar någon, annars får jag vänta tills på fredag, men det blir bra det med. Nu är det sovdags. Men vi hörs i morgon.
Puss/Lina

Julpynt

När jag kom hem igår hade mamma julpyntat. Inte för att våran familj, eller min mamma kanske jag ska säga är så mycket för tomtar på gardiner och dukar, men julstjänor har kommit upp, till och med hade mamma köpt en röd julduk vilket vi inte haft på länge, till och med julgardiner(dessa var naturvita med borderade hjärtan på ungefär, super söta). Min mamma älskar inredning vilket alla märker som kommer hem till oss. De flesta säger: Måste ni ha stolar här, måste ni ha lampan så långt ner lalala, men då säger bara mamma att det kallas inredning.

Var precis och fotade lite julpynt här hemma.
   

Nu måste jag skynda mig in i duschen, snart kommer John förbi.. / Lisa


Frisörernas rutiner?

När man sitter där i stolen och har precis fått håret klippt, då håret också har färgats klart, varje gång händer det samma sak: De tar en borste medans de fönar håret, och så vrider dom liksom borsten in mot ansiktet. Hur tantig ser man inte ut efter det då? Fy så jag såg ut när jag gick därifrån. Nu har det lagt sig ner totalt, och mörkt är det också, nej fy, är inte alls nöjd. Men det blir förhoppningsvis bättre med tiden.

Nu drar jag till gymmet med mamma, Roger och faktiskt.... ERIKA! Bye/ Lisa



How does she know that you love her


Kom nyss in från lite snölek med Erika. Ja, det vart ändrade planer, min bror kunde inte köra så jag gick ut med Erika och lekte i snön istället, hon ringde och frågade så varför inte! Trevligt var det. Vi spionerade bland annat på  ålderdomshemmet haha, störda vi är!  Nej nu måse jag ta något att äta. Men vi hörs senare.
/Lina

So close but still so far... away

Diana och Sofie gick nyss. Vi har suttit och kollat på enchanted och ätit vofflor. Precis vad måndagen kändes för i det här vädret. Men mysigt är det! Nu ska jag åka till Emilia, om min bror kan köra. Äter där och förhoppninsvis leker vi i snöööön!! Man ska vara barn så länge det går, right?
Underbar sång från enchanted = förtrollad..
Älskar takten me de mörkhyade..
Hörs senare/Lina

If I were a boy - Beyonce

Sitter full påklädd, dock omsminkad och håret är inte ett dugg fixat men det brukar jag fixa på en kvart. Sminkar mig gör jag på 5 minuter och fixar håret gör jag kanske på 10. Men nu behöver jag inte fixa håret eftersom att jag ska till friösren. Efter det funderar jag på att åka till centrum och köpa en julklapp till mamma som jag bara vill ha klar. Kan inte avslöja det men men..

Tröjan ifrån redgreen och jeansen ifrån cheap monday.




/ Lisa

Måndag morgon

Ska göra i ordning lite varm choklad, goda mackor, och sätta mig framför mamma mia och bara njuta av dagen och frukosten. Sen ska jag ta mig ut i snöstormen ner mot frisören, kanske tar bussen om det blir allt för kallt. Har ju inte direkt en vinterjacka än, ska nämligen någonstans imorgon och köpa mig en. Har ingen aning vad som finns i butikerna så vi får väl se.

Efter frisören går jag förbi Erika och säger hej bara, och sen hem igen för att laga pannkakor till familjen. Skriver senare/ Lisa



Vilken helg..

Helgen har varit otroligt omtumlande. Bråk, nära "släkt" som bara försvinner, ja det kan hända mycket under en helg men fasiken, den här helgen har varit fylld utav grejer som man inte orkar med på två dagar, som man aldrig helst vill uppleva men som vi inte kommer undan ifrån. Jag blir ledig imorgon ifrån skolan, behöver sova ut och vara lite ensam. Ska bland annat klippa och färga håret. Ni kanske får se imorgon.. Nu ska jag ta och kika på andra avenyn. Sov så gott/ Lisa


Jag behöver fan det där..

XoXo Gossip girl

Heeej! kom nyss hem från Ikea. vilket jävla väder det är. Pappa sa att det inte finns några dåliga väder bara dåliga kläder, ganska klokt sagt. Från Ikea fick med mig en spegel, skynke, tavelram och ja. Det var väl det i stort sätt. Nu ska jag äta tacos och sedan ska jag hem till Sofie och kolla gossip girl. I morgon har vi skridskor på gympan, hur ska detta gå?
Hörs senare/Lina


Ikea

Nu ska jag och pappa åka till Ikea. Härligt. Kanske man får med sig lite nytt hem, förhoppningsvis. Idag kommer Lisa hem, miss her!

Gårdagen var i alla fall trevlig. Jag, Erika och Bea gick hem till Mickan och badade bubbelpool, ni vet sån där utomhus? Riktigt skönt var det. Mindre skönt var det när vi sprang i snön och rullade oss och hoppade i, satan var det stickte. 
Min helg har faktiskt varit en riktig mys-helg. Och ibland behöver man sådanna också.
Outfit i fredags.

+ Pälsmössa
+ Skinvantar
+ Kappa
+ Din sko-skorna

Nu snöar det ute, jag älskar det!
Later/Lina

Ta vara på tiden med varandra

Tiden kan gå så fort, vi måste ta vara på tiden mer. Vi är så stressade, bråkar med varandra om små små grejer som dagen efter inte kommer att påverka oss. Nu, idag, har det hänt något som fick mig en riktig tankeställare. Vi måste vara tacksamma och uppskatta varandra mer, vi bara struntar i allt. Rätt som det är försvinner människor, det kan vara släkt, vänner, alla försvinner en dag. Därör måste vi verkligen ta vara på tiden vi har med varandra.


Klockan 17.02 går mitt tåg hem till Bålsta igen. Den här helgen har varit årets skummaste helg. Så mycket som hänt. Hörs senare/ Lisa


Lite tillfälligt..

Den här designen slängde jag bara ihop för jag var så himla less på den andra tråkiga. Älskar vitt och valde därför mycket vitt nu men med även två härliga, varma färger.. Nu tidigare har jag spelat kort med pappsen och Eva. Förlorade som vanligt.. Otur i kortspel men tur i kärlek... Inte just nu dock.. Jaja..

Är trött som bara den så jag ska nog upp och sova, ringa Erika ska jag göra, och förmodligen somna till en film som pretty woman, monsters inc eller något annat trevligt att kika på innan man somnar in. Imorgon kommer det tre nya andra avenyn avsnitt, om mamma tagit bort mitt datorförbud hemma ska jag väl titta på det. Och så ringer älskade M.

Hörs imorgon, puss och kram/ Lisa


Miss you Linnéa.

Allt har gått så fort..

Yes, nu är det lördagskväll och redan i morgon vid lunch-tid åker jag hem.. Nu, idag, så har vi varit runt lite och åkt. Vi stannade till på IKEA och handlade lite grejer, bland annat en ram till en förstoring på en bild på mig och Hilma som definitvt ska upp på väggen direkt när jag kommer hem. Jises vad hon växer! Ungen går ju! Så söt så...

Nu har inte jag fått tillåtelse av Lina, men fan, jag ska sätta mig och fixa på en ny design. Nu när jag ändå sitter här vid pappas dator som har photoshop och lite allt möjligt. Hörs senare/ Lisa



Den bilden kommer upp på min vägg.

You think I'm blind, I've got eyes to see


Ja.. jag har tråkigt
Erika sov här och jag tycker vi hade det riktigt trevlig igår.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men jag ska väl i alla fall palla mig ner för att kolla på matchen i sporthallen lite senare. Nu en dusch sen mat. Hörs senare, puss/Lina

Hej på er igen!

Lisa här.. Har inte skrivit någonting i veckan pga utav datorförbud. Det har varit lite trassel hemma.. Men nu är jag tillbaka. Är just nu hemma hos pappa i storvik, mysigt. Igår var mitt tåg försenat i tre timmar vilket gjorde att vi stod stilla i ca 2 timmar, riktigt segt!


Har inget intressant att berätta så skriver senare, puss.. Lisa'




Puss


Nu ska jag kolla på mamma mia, sedan dusha, fixa mig äta och träffa Erika. Hon sover hos mig ikväll också, mysmys, det var ju allt för länge sedan! Aja, hörs senare. Pusspuss/Lina

Secondhand

Jag köpte pälsmössan, jag köpte skorna, jag köpte en grön slips (ska inte ha den som slips) och så köpte jag en tröja tillsammans med Sofie som jag tyvärr inte har foto på. Och jusste, jag har inte foto på den gröna slipsen heller men..


Lägg inte märke till finnen nu.. haha! Mössan, inte äkta päls, tror jag.. Hoppas jag! Jaja, jag älskar den i alla fall.

Skorna, kolla klacken, enormt fet. Men fan, jag betalade inte över 100lappen för dom så shit the same om jag nu inte skulle använda dom. Men dom är ju lite coola.

Idag i varje fall så kanske Sofie åker med mig till mamma. Om hon gör det vilket vore jättekul har vi redan planerat våran dag. Vi kommer gå ut och springa, vi kommer ha lite.. spa? Bad. Blir det inte mat hemma blir det på "grillen" och till sist blir det väl lite mys i soffan med film och godis.
Ha det bra så länge/Lina


Favoritfilm och favoritsånger!


Long time coming - Oliver James

Greatest story ever told - Oliver James

Filmen - What a girl want
/Lina

Secondhand


Hösten är allt fin den..
Okejokejokej, jag och Sofie gick in på secondhand-butiken idag i gamla Bålsta. Och vet ni, jag hittade masa fint. Så i morgon förhopningsvis har jag tiggt lite pengar av pappa och kan köpa det fint. Ett par grymt coola skor också, prefekt storlek och allt. Jag tror dom är menade för mig.
Nu blir det pancakes och sen Get smart, jag laddade nej igår.
Love from Lina


Fall asleep and never wake up

Valhall har match i hallen snart. Tror inte jag ska kolla efter som att jag var hemma från skolan idag men.. Jag har inte riktigt bestämt mig. Nu ska jag i alla fall äta någonting, är hungirghungrig så lika bra.
Saknar min mamma.
Hörs senare/Lina

Mean girls


Morgonbild, gulligt!
Har mått illa hela dagen så stannade hemma från skolan och kollade på Mean girls stört skön film tycker jag!
Nu ska jag plugga lite. Har en hel del att göra faktiskt. Sen blir det väl bara ta det lugnt, lite frisk luft skulle behövas. Ayä, hörs senare. Puss/Lina

you're way to beautiful

Tidigare idag åkte pappa och jag ner till lindex och jag fick en mössa och ett par skinhandskar. Det behövdes verkligen nu när det är svinkallt ute. Har nyss tryckt i mig en kladdkaka sådär efter träning, nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och somna till kejsarens nya stil, ma favourite!


Skinhandskarna gick på 200kr och mössan på 100kr. Så det var bra pris. Mössan känns bara tillfälligt, inte någon riktigt snygg mössa sådär men äsch, den får duga för för ett tag.

Hörs i morgon.
Ciaociao/Lina

Trötttttttt


I love you the most.
Gårdagen var mycket trevlig trots huvudvärk. Du är så mysig Sofie. Gossip girl var grymmt, riktigt spännande avsnitt verkligen. Längtar såså till nästa. Nu idag har jag träning. Kanske sätter på en film nu och bara tar det lite lugnt tills träningen. har så mycket plugg nu också att jag kanske borde plugga? Ja.. Usch på allt!
Ha en bra dag, vi hörs senare/Lina

Busskortet borta....

Nu här på kvällen har mitt busskort inte synts till. Har för mig att jag lagt det någon stans men tror mer på att jag har tappat det ur jackfickan när jag åkt moppe. Typiskt mig att tappa bort saker som behövs. Promenad till skolan imorgon?

Idag har vi varit i Uppsala för att äta middag med Rogers mamma och hans bror och hans barn. Riktigt tråkigt! Osocial som man är lägger man sig i soffan och slaggar, skönt det..  Fan jag är så irriterad att jag inte har någon lust att skriva. Hörs imorgon då jag bland annat har utvecklingsamtal, träning på kvällen och så blir det lite plugg kanske. Hörs / Lisa


3-2

Och hur kan jag glömma? Vi vann matchen med 3-2. YES!
Desvärre spelade vangen lika, motståndarna gjorde mål när det typ var 20 sekunder kvar av matchen. Onöding utvisnings fel!
/Lina

Gårdagen

Ja juste, hade ju några alternativ där. Träffade fröberg, vi drog till någon tattarfest, han ville gå in men inte jag så där satt vi i trapphuset och ringde runt men som vanligt var bålsta helt totalt dött så jag gick hem och kollade på The love guru med Jocke och William. Den var helt okej, lite smårolig i mellan åt, skön musik i alla fall!
Hörs senare/Lina

Sömntuta


Jag och sofilofie i skolan

Vaknade klockan 15 av huvudvärk, inte bra.. Tog en runda i huset, kolla ut och fan! Det är snö, jag vart sååå glad, trots att det håller på och töar bort. var tvungen att gå ut och känna på det, så det gjorde jag, och jag gjorde mig även en snöboll hihi. Nu ska jag ta mig en dusch, äta frukost och sen bär det antagligen av till Sofie. Jag ska sova där också. Vi ska mysa och kolla på gossip girl, mysmys.
Later/Lina

It's a little bit funny, this feeling inside.

Ja, jag har om sagt inte uppdaterat så mycket men det beror på att jag inte har orkat och inte har haft tid.

Igår träffade jag Emelie runt sju. Vi tog det lite lugnt, fixade oss och mötte sedan Alexander med folk för att gå hem till en kille som heter Marcus. Där var vi sen kom det lite mer folk. Jag hade det jättetrevligt verkligen, kul att umgås med Emelia också.

Nu ikväll ska jag antingen bowla med några familjemedlemmar plus kompisar eller så var det någon Filip som har fest men antar att det bara är folk jag inte känner så det skiter sig nog. Fick även en förfrågan av Sofie att komma med hem till Jonte men jag vet inte riktigt. Jag vet inte vad jag ska göra. Men det visar sig väl.


Fyra vilder på mig och Emelie från igår, söööta.
//Lina

Party!

Nu ska jag dra igång abba för att tagga till lite, är grymt taggad på något riktigt stort. Först ska vi väl hem till Amanda och tagga lite och om det händer något extremt roligt senare drar vi självklart dit. Nu måste jag kiiiila.. Puss/ Lisa'


Lördag

Det rent ut sagt suger att inte ha en dator. Hur ska jag klara mig tills jag får en? Haha, om jag får en ny dvs. Men men.. Ingen uppdatering igår då, dåligt av mig men utan dator kommer man inte långt. Jag var i stan hela dagen och kvällen lång igår, började med älvsjömässan, har två gymnasium som lockar, Jensen Norra och mediagymnasiet vid nacka strand. Efter lite lunch på donken, som jag inte har ätit på över två månader för jag känt mig äcklad så tog jag och Rebecca oss in på ett litet café för att låta tiden gå. Vid 6 kommer Erika in då vi går och äter på tacobar och sen iväg på bion. Saw 5 är inget jag kan rekomendera. Kvällen skulle fortsatt där inne men det blev ändrade planer så vi drog till Bålsta, drog till en liten fest som rent ut sagt SÖG och sen, hem och sov!

Hörs senare. Uppdaterar från mammas dator sen. Puss/ Lisa

Nu sitter dom på väggen. dom två bästa!


Erika och Lisa.
/Lina

Jag älskar dig gammelfarmor, vi ses snart igen <3


/Lina...

Sovgott mina vänner..

Haft en lite deppad night med John, men som alltid så skrattar vi hela tiden. Förutom när han leker seriös under ett kortspel.. Jaja.. Ikväll var det också första gången jag hörde från en kille som var så jävla rädd för en film att han vägrade. John är en liten fegis allt, han vägrade titta på The grudge, som jag också hatar men jaja.. Jag bara babblar nu, så jag lägger mig i min säng, tittar lite på satc the movie och käkar lite chips..

Hörs imorgon, då jag förresten är ledig, ska bland annat in till älvsjömässan och kika lite på gymnasium och sen blir det bio med Erika. Saw 5! Nice.. Hörs imorgon hjärtegull/ Lisa

Måste planera min helg lite nu..


Hilmis!! Världens bästa..

Tja.. Torsdag idag och jag är på skit bra humör. Skolan idag gick snabbt och efter det tog jag mig en promenad till banken för att möta upp mamma. Vi har nämligen öppnat ett aktiekonto, så ikväll ska jag och mamma investera i lite aktier. Nice! Men nu snart, om ca en timme ska jag möta upp John för att umgås lite. Hörs senare.

I skolan

Sitter i skolan och lyssnar lite på youtube-songs!! Försovde mig och kom till skolan vid 10. Vi hade ändå inte haft någon lärare sa Sofie så det gjorde inte så mycket. Nu ska jag kila.
PUSSSSS/LIN4


Godnatt


Saknar...
Ett kort ointressant inlägg.
Nyss träning, nu dusch. Mycket plugg liten verkstasd, jag orkar inte!! Har ingen lust alls att blogga heller så.. Aja, vi hörs senare.. 
BIG KISS//LINA

Ett inlägg på 2 minuter

YEAH!!! Jag har ingen dator och om två minuter kastar min lillebror ut mig, han gör det bara för att jävlas den lilla skiten!ÅÅÅÅÅÅÅH, ge mig en dator. / Hejdå. Lisa


Sex and the city-boken

När jag slutade min prao på bokhandeln fick jag med mig vilken bok jag ville. Jag tänkte bara för att jävlas med de som jobbade där ta den dyraste för typ 399.. Men jag tog en som var på rea istället. Valde sex and the city-boken. Tänkte börja på den idag, även fast jag är mitt inne i två andra böcker. Men den lockar ju så mycket..
Det ryktas om att det finns glass i frysen också, det kommer nog sitta fint.. Hörs senare..


/ Lisa

Förbränning!

Har precis haft ett litet träningspass med mamma, vi körde lite förbränning. Skönt! Innan det hade vi idrott, skridskor. Jag är ju så jäkla kass på det att det är pinsamt. Vinglar om kring lite lätt.. Men jag och en klasskompis Alexander körde lite stjänor på is ändå.. Rätt kul idrott! Snyggis vikarie också.. Yeah!!

Nej, nu blir det lax och pressad potatis med parmesanost och spenatblad. Min nya favorit mat! Så synd att jag inte tål laxen, förra gången blev jag lite rasslig i magen ska ni veta. Nej uppdaterar senare. / Lisa

Ingen dator!!!!

Jag hatar inte att inte ha en dator. Det är riktigt svårt ibland. Och dessutom har min dag varit full av saker att jag verkligen inte har haft tid till att sätta mig här. Så i sista sekund innan jag slocknar till satc så slänger jag in ett tråkigt inlägg och berättar om dagen. Jag gick i skolan, hade mitt prov som gick sådär, jag tog bussen hem till Erika vi åkte ner till bcjf för att kika lite på öppet hus men bcjf gymnasieskolan i bålsta alltså är inget för mig. Drog mig vidare till John, vi spelade bland annat kort och kikade lite på John Tucker must die. Jag älskar den filmen, bara för att han är så jäkla snyyyyyggg!!



Godnatt alla. Hörs imorgon, promise! / Lisa

hahahaha




Kommentarer för den här bilden på facebook. 
/Lina

Öppet hus

Öppet hus på frdegård idag, har inte riktigt bestämt om jag ska gå dit eller inte. Jag får se.
Var tvungen att mixtra lite med bilderna Lisa, förlåt.. Men fyfan vad jag ser hemsk ut, rent ut sagt förskräcklig!
Nu äter jag glass och ska plugga lite. Hörs senare/Lina

Bilder

Hade grymt många bilder på kameran som jag inte sådär tagit vid något speciellt tillfälle utan bara fotat lite.

Erika står och ser lite skum ut i min gamla gamla skidhjälm haha!
¨
Jag och Menea någon dag där på lovet..

Jag och Lina på tjejkvällen..

Emilia och Lina på tjejkvällen..

Mys hos Bea i fredags.. Erika, Amanda och jag..

Innan vi drog till Joel i fredags.. Erika och jag.

Yeah, hörs antingen senare eller imorgon. Au revoir. / Lisa

Outfits från förra veckan..

Har pluggat nu i snart två timmar så jag förtjänar en liten paus. Håller på att lägga in lite bilder ifrån tjejkvällen, några outfits från förra veckan, osv.




/ Lisa

Atomfysik och tro det eller ej, men ABBA!!!!

Abba i lurarna igen då. Sitter och pluggar och självklart är det ABBA jag spelar då, man får sådan energi och fan vad min artikel blev bra. Har precis skickat in den nu, har också börjar på atomfysiken. Måste hinna klart på två timmar så Roger kan förhöra mig sig.

På fredag ska jag vara ledig ifrån skolan för att vi i familjen ska åka iväg till älvsjömässan, och lärarna på min halvbrors skola hade sagt att självklart ska ni ta ledigt, det är eran framtid. Våra lärare kommer definivit inte säga så men ledigt ska jag fan ha! Även fast jag nästan har bestämt mig för vad jag ska läsa. Journalistik på Jensen Norra. Härligt att komma bort från Bålsta och gå inne i stan. 50 minuters resa till skolan varje dag, nice? Nja, men värt det.

Bonne journée! / Lisa

Justin Nozuka - Min nya idol/Lina


Sorry

After tonight


Oh momma

Så himlahimla bra, lyssna för guds skull!

Fint från forever21


Svartsvartsvart, alla jag kollar på nu för tiden, men det är fint. Lite tråkigt, men fint.
 /Lina


Pälsmössa och skinhandskar

Någonting jag verkligen vill ha är en pälsmössa och ett par skinhandskar. Inte riktigt päls utan fejk såklart. Jag tror inte att jag skulle klara av att gå runt och bära på riktigt päls, det skulle sätta sig i samvetet. Prova skulle jag kunne göra, men aldrig köpa och använda.
I alla fall så hittade jag en fin på ginan. Men jag vill helst att min pälsmössa ska vara lite rund och inte fyrkantig där uppe, och det var tyvärr den från ginan, jag passar inte riktigt i det. Men drömpälsmössan, ge mig!
Skinhandskar har jag letat länge efter, hittade för länge sedan ett par underbara från Hm, svarta med en fläta högst. Ska nog köpa ett par skinhandskar i veckan, måste hitta ett par bara..

Någon som vet vart dom säljer oäkta pälsmössar till inte så dyrt pris? Lämna gärna en kommentar i så fall.
/Lina   


Trött var namnet

Jag är så himlahimla trött. Det är helt ofattbart. Jag har vart trött nästan hela tiden nu på sistonde känns det som!
Lång och tråkig hemkunskapslektion har vi i haft idag i Gransäter. Tummen upp var ju att det var hur blåsigt och kallt som helst när vi skulle gå hem, som nu.
Träning har jag i hväll, hur jag nu ska orka det. Huvudvärken kanppar in!
Nu ska jag äta lite glass och kolla på Kejsarens nya stil som jag aldrig kommer tröttna på!
Later/Lina

Jag och en allt för söt tjej i skolan idag.

jag ogillar ungar i ålder 9-12

Dom som känner mig vet att jag är så himla lättskrämd. Så nu sitter jag på biologin och jobbar lite med ant, tror ni inte att det är några dryga jäkla ungar som knackar på rutan hur hårt som helst lite då och då.. Jorå.. Det är helt tyst i mitt rum men så fort dom knackar dunkar det i hela rummet. Usch, dryga jäklar!

Idag ska jag plugga, har ett stort prov imorgon. Atomfysik. Nice? Nej.. Jag har skrivit en ny artikel förresten, den är grym. / Lisa


Farsdag

Jag missade gossip girl, men jag har precis tittat klart på andra avenyn, jag kikade ensam idag istället, blev lite sent..


Vill i alla fall säga grattis till pappsen Rolf idag. Farsdag! Som vanligt svarar inte han när man ringer på hans mobil, menmen...

Godnatt alla..

Höst, vinter........

Allt är verkligen skit i skolan nu alltså. Jag har massa plugg och jag pluggar inte. Jag tänker, äsch skitsamma.. Jag orkar inte, jag skiter i vad jag får för betyg. Men så kan jag ju för bövlln inte tänka! Jag måste ta tag i mig själv, måste tusan förbättras alltså, kan inte gå runt och vara den där dåliga Lina'n. För det är jag faktiskt inte! Kanske låter en aning självgod men jag vet att jag kan om jag vill!

Snart ska jag och mamma kolla på någon film som kommer på kanal 4, med Sarah Jessica Parker. Hon är för jävla grym, och snygg också för den delen.



Massa gamla godingar från sommaren 2006.
Puss/Lina

Träningen klar, artikel klar!

Jag är så hungrig så jag mår illa. Har endast ätit frukost idag, precis innan träningen. Inte så bra men men.. Snart blir det riktig husmanskost, hemlagad mos med korv! Fan vad gott..

Nu är jag i alla fall klar med min artikel, är inte så nöjd men vill lägga ner mer tid på atomfysiken. Ikväll ska jag träffa Sellis, gossip girl och andra avenyn, självklart! Taggat..


/ Lisa

Nu jävlar!

Har inte tränat på två veckor, skoja om jag har ångest? För jag har inte tryckt i mig liiiiiite godis under dessa två veckor. Så om två timmar drar jag och mamma till sats och kör lite mage, rygg och förbränning.

Igår så satt vi hemma hos mig, som Lina skrev. Mysigt! Bålsta var helt dött, vi satt i tre timmar och ringde runt men alla satt hemma och trökade. Kul?

Ikväll så blir det andra avenyn med Alexander, som varje söndag. Härligt! Innan det ska plugga, plugga, plugga. Har atomfysik prov på tisdag, bild prov på fredag och tils imorgon har vi en artikel som ska in. Tror ni att jag ens har börjat?

Som tur är vet jag vad ska jag skriva om, ekologiska kläder.

Uppdaterar senare.
///// Lisa

Perfekt är bara ett ord, det existerar inte


Vaknade nyss. Vangen har match idag den missar jag. För att idag är det Gossip girl och det måste man ju bara se, fyfan vad jag längtar! Åker nog till mamma vid 4-5 också, mysigtmysigt!
Igår träffade jag Lisa och Erika först, vi åt på vinan och åkte sen hem till Lisa. Lite senare kom Amanda och Bea och vi gjorde inget speciellt, lekte mörkerkull mm.
Nu ska jag äta frukost och förhoppningsvis så köper Merja med sig glass hem till moa.

Peace out
Lina

If you never try, you'll never know

Vi förlorade med 4-3, attans också!

Vad händer ikväll? Ingen aning.. Har ett alternativ att umgås med Begonia och co annars kanske typ.. Erika? Jag har verkligen ingen aning. Men vill göra något så något måste det fan bli!
Ha en bra lördag/Lina

2 år sedan, fyfan!


Mysig fredag!

Hade en sådan mysig fredag igr som jag verkligen inte haft på länge. Den bara flöt på utan problem. Började med att jag hämtade upp Erika på Angelica, åker och tankar handlar lite candy och drar sen vidare mot hagviken till Bea. Mysigt vare så vi satt, det var jag, Erika, Amanda och Bea, och kikade på Idol och jag kan inte minnas en minut då jag inte skrattade. Fy satan.. I alla fall.. Sen drog jag och Erika till Joel där det var lite party, men för våran del var det lugna puckar.. Kom hem vid två och somnade vid tre, med smink på och godis i munnen. En typisk lat fredagsnatt för Lisa.

Nu på dagen har jag varit och fikat i centrum med mamma, trevligt.

Ikväll blir det kanske party, kanske chilla, får se vad Lisa tar och hittar på. Man har ju några alternativ. Yeah! Puss och kram/ Lisa

Bussfan

Crap! Jag missade bussfan.. Okej, det var inte bussens fel utan mitt. Bättre för tidigt än för sent. Nästa buss går lite över åtta så jag tar den. Efter skolan ska jag träffa Emilia så jag kan tänka mig att det inte blir så mycket uppdatering. På lördag är det match mot Enköping i Enköping, det ska bli kul.. Förhoppningsvis.

Tog nån/några bilder nu på morgonslutten. Har inget bättre för mig så... Jag bjuder på dom!

Jag försöker sluta med smink, eller med mascara kanske jag borde säga.. Sminkade mig nästan ingenting när  vi var lediga men nu är skolan i gång och man kommer väl in i sina vanliga runtiner skulle jag tro.
Later/Lina


tjenare grappar!

Är du hemma i huset, mamma och Roger har också kommit hem. Skönt att dom är hemma, skönt att vi är hemma i huset igen. Borta bra men hemma bäst. För dem som inte vet så har jag bott hos mina halvbröders mamma nere i en lägenhet nu under den här veckan då mamma och Roger vart borta och firat femårs förlovning.

De hade med sig lite saker hem till mig, bland annat en parfym ifrån Diesel, en foundation ifrån lancome, en träningströja ifrån g-star, en väska, trosor ifrån björn borg och lite träningsstrumpor. obs, allt är äkta! Thank you mamma och Ragge.

Nu måste jag radera allt ifrån mammas dator vi lånat ifrån ECCO för den ska skickas iväg imorgon. Utan dator.. i.. hur länge då? Hur skjutton ska jag klara mig. Jaja.

Hörs.. / Lisa


This is what I do, I sit on you.......


Today I'm the lady in black.


Det ser väl okej ut med kängor och kappa? Hiss/diss?

Nej jag ska inte på begravning och ja jag ser kort ut!
Senare ska ni få ta del av en video, jag tycker är kul. Hörs senare LAG/Lina

höstdepp..eller?

Alla verkar så nere.. Kan bero på kylan och hösten. Imorgon kommer mamma och Roger hem ifrån Turkiet, jag saknar mamma så. Jag kan inte vara utan henne i en vecka alltså, det går inte.. De kommer nog vara sura, fast egentligen har de ingen anledning till att bli arga, jag menar.. det var inte mitt fel att en jävla dörr skulle gå sönder fasiken..

Nu sitter jag i alla fall och har ångest inför min prao imorgon, har aldrig varit med om något tråkigare. Bygga hyllor och gå och kolla på klockan, jises alltså.. Ge mig skolan nuuu!

Hörs imorgon hjärtan. / Lisa

En dag med kakor, festis, Erika och Tarzan. Ska man träna också?

Jag är proppmätt men ändå hungrig.. Hur går proppmätt och hungrig ihop? Alltså, jag är mätt på kakor, inte så konstigt när man tryckte i sig ett bellerina-paket på nolltid. Inte bra. Men ändå så är jag hungrig. En fet köttbit med pommes och bea-sås hade vad helt underbart. Typiskt så är det färdigrätter som serveras hemma idag. Sibylla kanske?
Och så är jag  trött och våran nya träningstid är slut 22.. Hur ska jag orka detta? Jag som har en viktig engelska-redovisning i skolan i morgon.. Jag kommer typ somna. Träning eller skola? Måste nog nästan säga att skolan kommer före där trots att jag vill satsa allt på innebandyn!
 Anyways så var det jätetmysigt med Erika idag. Och min jacka, how lovely, bortsett från att jag ser kort ut i den, men med högklackat till så, det blir kanon! Nej nu så ska jag sätta lite fart i stugan, kolla upp om någon vill äta på Sibylla med mig också!! Vi hörs av senare. Kanske i morgon.
Peace out/Lina


Jag har gått och blivit en hundtok, men hur söta är dom inte?

My jacket has arrived!!


Äntligen efter tre månaders väntetid är den (dumma) jackan här! ska ner till centrum nu för att hämta den, överlycklig!
///L to the I to the N to the A!!

Hilma 1år!

Idag fyller världens bästa ett år. Nämligen min lillasyster.. Hörs i helgen eller något. / Lisa

Bloggpaus

Lisa tar bloggpaus, jag tar bloggpaus. Har ändå så mycket att fixa med rummet osv så. Vi hörs om 2-3 dagar, kanske tidigare. Vem vet?

Ha det så braaaaaaa/Lina

Det var ingen fyllefest!

Är jävligt deppad right now. Har mycket plugg, måste fixa dörren hemma, har jobbiga mensanfall och ja.. Så kan det vara.. Sitter nu hemma hos Elisabeth, ska snart äta mat och sen hem till Lina förmodligen.


Jag tar en bloggpaus i några dagar, kanske 2-3. Hörs sen/ Lisa


Mae thai


Kom nyss hem från en god middag på Mae thai. Gott sällskap också, Begonia åt jag med, länge sedan jag träffade henne så det var trevligt.
Gårdagen var kul, trots att det spårade ut lite så.. I alla fall så lutar det åt hemmakväll. Lite godis på det kanske? 
I alla fall så har ja ginte haft smink på flera dagar förutom i går. Det är ganska stark jobbat tycker jag. Jag som så gärna vill sluta med skiten alltså, finnar...

Aja, hoppas ni får en bra kväll. Nästa vecka lovar jag att vara tillbaka med bra uppdatering. Vi får se hur det går..
/Lina 

Tjejkvällen..? spårat..

Mysigt var det igår med tjejkvällen, tyvärr så spårar allt så det kommer in en massa folk och definitvt många oinbjudna. Det sluta med att en dörr i huset gick sönder och då kom min värsta sida fram, alla som känner mig vet att jag är överkänslig så istället för att kasta ut alla, som jag redan innan försökt med så börjar jag böla. Sen drar alla!
Hur fasen ska jag göra med dörren?

/ Lisa

RSS 2.0