Efter en god middag

Nu har vi ätit en god middag, ska snart vidare till Jesper. Där kommer det vara lite folk, blir trevligt! Nu håller vi på att fixa oss så jag måste fortsätta nu, på mig har jag chinos och den söta toppen på bilden. Den lånar jag jag av Lina. Langar en bild på nuet!

image86 Erika, Lisa och Lina för fem minuter sen.

Solig dag

Lina och Lisa här. Erika har precis gått hem, snart ska vi mötas igen. Vi ska ner till ica för att handla lite till kvällen. Kvällen kommer bestå av god mat och underbart umgänge. Uppdaterar senare! Bye

image85
Bilden tagen för ca 3 timmar sen. Erika, Lisa och Lina.

Godnatt

Godnatt!

Goddagens

image84
FY tusan vad varmt det är.. man vet inte vad man ska sätta på sig.. Har inte investerat så mycket sommarclothes yet, men det kommer. Har nyss varit och kollat på balen för alla som går ut tredje ring. Alla var så himla fina så det var kul och se. Kvällen blir antagligen bara chill med luschen och förhoppningsvis några fler. Men vi får se. Ska laga lite mat nu.


Se you' puss Lina

Pitcure on me


Sola

Nu har solen kommit fram, jag ska lägga mig ute och sola. Skiter i att följa med och kolla på studentbalen, har ingen garderob för det just nu! Bye* Lisa

Soldis

Kom hem för ca två timmar sen. Åt en grekisksallad på finkan innan jag cyklade hem. Filip höll mig sällskap!
Soldis ute, vilket är lite tråkigt. Tror nog att solen tittar fram snart. Ska ut i solen i alla fall, läsa, lyssna ljud-bok och bli lite allmänbildad! Bye/ Lisa
image83 jag bar en kjol ifrån zoul ett linne köpt i thailand och så var jag barbent idag. Härligt!



Nu är min sammanfattining om..

..morgondagens prov avklarat. Nu ska vi bara trycka in allt i huvudet. Brukar väl gå ganska så bra på soproven!
Jag ska fira med att sitta ute med ramlösa blåbär medans jag ska trycka in sammanfattningen i huvudet.

Detta blir också dagens sista inlägg så jag önskar alla en trevlig kväll. Bye / Lisa

image82
Jag vill ha det här halsbandet!

Pizza

Pizza fick det bli idag med tanke på att mamma inte orkade laga mat i denna värmen. Men det var gott, länge sen jag åt det. Egentligen är jag inte så jätteförtjust i pizza men idag så satt det fint faktiskt!

Nu ska jag åka hem till pappa igen efter att ha hämtat min kamera, min laddare och min tandkräm (måste ha den för rälsen).

Sen sen, Puss rälsLina HÖ


Lisa som skriver

image81
Jag älskar dig

Värmebölja

image80
Ledsen över inget inlägg igår men jag hann verkligen inte + att pappa hade datorn all the time och som sagt, min dator är sååå seg..
Menmen, nu uppdaterar jag så vi får se det från den sidan istället! Varmtvarmtvarmt idag, helt sjukt vad man svettas ute. Speciellt jag som satte på mig ett par jeans när jag åkte till mamma. Så direkt när jag kom fram så tog jag av mig jeansen och satte på mig shorts, vilken lättnad! I alla fall så hade jag matte prov idag i skolan, och efter som att jag suger på matte så gick det väl inte min väg, men svarade på det mesta så jag får se hur det gick.
Åt även på MAE THAI idag med Jesper i min klass. Efter det gick vi in på 2hand butiken i bålsta och där såg jag Lisas så gulliga skor, nådigt sugen man är på dom? Jaja, maten var god i alla fall!

Vill även berätta en drutt om gårdagen som jag för det mesta spenderade med Lisa. Efter skolan träffade jag henne vid centrum där vi tog en glass och en ramlösa tillsammans i solen. Efter det åkte vi till Barkaby med Johan, Jocke och pappan min och åt på max även Johan och Jocke kollade på skor. Efter det skjutsade vi hem Lisa och sen åkte vi hem till oss. När jag kom hem bytte jag om och hade sedan fys med Vangen (ett innebandy lag min broder och hans kompis har startat). Egentligen vart det inte mycket till fys med tanke på att det var så några där, men vi spelade fotboll istället och dom som släppte in mål fick göra armhävningar upphopp osv.
Sen var det LOST och det var faktiskt det mest spännande avsnitt på länge, längtar tills nästa onsdag om hopp att det kommer ett lika spännande avsnitt som gårdagens.

Fredag i morgon, det ska bli skönt! Något som också ska bli skönt äv värmeböljan som ska komme i helgen, då blir det sola utan tvekan. Känner mig blek som en ja? som vintern..
Nåja nu ska jag inte srkiva mer men jag kanske, bara kanske uppdaterar senaere. Om jag kan, pappa är datanörD lätt!


DAGENS KLÄDSEL
Randig t-shirt, kjol, strumpisbyxor, hårklämma, sjal, solbrills och skärp.

BIld: Söt klännig ?
Love Lina


Inte direkt taggad på plugg i det här vädret, 24+

Måste egentligen plugga, men jag tänker inte sitta inne i det här vädret. Måste ha datorn, har ju iofs en laptop men man ser knappt nåt i solen. Så jag får vara ute ett tag och sen gå in senare. Och skylla mig själv imorgon på provet!

Så här kommer min eftermiddag se ut, bara 21 grader i vattnet. Men det funkar! Poolen är i alla fall igång. BIlden tagen för ca 5 minuter sen på min baksida. Puss på er, vi hörs! /Lisa
image79

Host family

Jag har fått min värdfamilj tills jag åker till malta. Spännande! Mr och Mrs Muscat, låter bra.

Och vet ni, jag har faktiskt satt igång med religion, duktig jag känner mig. Ett helt A4 har jag skrivit, ännu bättre!
Nej, blir mitt sista inlägg för kvällen så jag önskar er en trevlig kväll och natt. Puss och Kram, Lisa

image78
Linnea och jag i Danmark sommaren 2007

Elin Kling!

image77
Vad lycklig man skulle vara om man hade Elin Klings garderob. Eller hur? Hon är ju så snygg!

/ Au revoir, Lisa

Onsdag

Nu har halva skoltiden gått, nu är det bara två dagar kvar på denna vecka. Skönt det! Det som känns skönast är att jag skrev engelskaprov idag, så nu är det avklarat. Gick bra på alla delar!
Solen har varit på topp idag, riktigt varmt och skönt. Under håltimmen satt jag med min kära klasskompis Filip ute på fotbollsplanen i solen och åt tom&jerry-kex. Så gott och så skönt!
Träffade Lina idag också, först tog vi en glass och drack ramlösa i solen, sen åkte vi med hennes pappa och brosor till barkarby osv. Lina kommer säkert också skriva om det så ja..

Nu ska mamma ha ett litet homeparty där det kommer någon och ska visa upp massor av saker. Blir väl trevligt! Bara att jag är grymt trött.
Har inte pluggat nåt idag heller, vilket jag borde gjort. Fan också, Islam prov på fredag. Jises! / Lisa


jag bar ett par chinos ifrån H&M, ett linne från Filippa K, sjal från MQ tror jag och skorna är ifrån ECCO.
image75


godnatt

Dh var lika bra som alltid. Spännande! Nu ska jag plocka ihop lite kläder tills imorgon, sen ska jag snabbkolla genom engelskan och sen sova så gott jag bara kan. Imorgon ska jag snabbt efter skolan träffa Lina för en glass och lite prat innan hon åker till sin mamma ute i skogen. Och jag måste plugga, islamprov på fredag. Jag är inget bra på att planera, i alla fall inte bra på att planera 5 prov + små läxor på knappt två veckor. Skulle börjat tidigare, men då är ju risken att man glömmer det man pluggat in, jag har i alla fall oturen att alltid göra det. Nej nu måste jag säga hejdå!

Au revoir, Lisa
Jag bjuder på min favoritbild på Lina och Luschen..

image74

Lisa

Det var nyss gossip gir, snart börjar desperate housewives, kan det bli bättre? Har pluggat hela dagen, nere på bcjf. Om jag pluggat hemma skulle jag knappt fått nåt gjort så det var bra. Engelskaprov i morgon, kommer nog gå bra. Känns som så i alla fall!

Idag hade jag på mig en naturvit/ljusrosa klänning från vila och naturvita armband från hm
image73

XoXo Lisa

Nedrans fåglar!

Det här måste jag berätta!

Idag, när jag satt utanför på balkongen och läste min bok och bara hade det bra kände jag plötsligt något på min fot. Så jag kollar på foten, jag tänkte att det förmodligen var en liten insekt men det var det inte. Det var något gråvittsvart, det var fågelskit. Jag började typ gråta samtidigt som jag asgarvade.. Nu vet ni haha.
Åh en sak till. Det brann i skogen vid oss idag, det var nog allt x.x

Nu ska jag baka en kaka.. Pöss Lina


Hittade en söt gammal bild på mig och min vän Lisa

image72

Sommaren 07! Om jag inte minns hel fel.. Jag älskar dig


I love you more today than yesterday, but not as much as i gonna love you tomorrow

En ny solig dag är kommen och det får mig bara på bättre humör när jag kan gå ut i t-shirt och shorts utan at frysa, underbart..
Idag har vi inte gjort något speciellt i skolan. Det har bara vart en vanlig dag. Efter skolan åkte jag till mamma och har ändå från 17:00 väntat på att få datorn som min bror har suttit framför. Har inte så mycket mer att berätta för tillfället.

Men ger er dagnens utseende i alla fall.

Här
 
Stor t-shirt ginan, linne, strumpisar, väska, hårspänne H&M, kofta Zara, klocka D&G.

Ha en bra dag. Pussis* Lina

Att göra sista två veckorna..

Nu är det två veckor plugg kvar, sista två dagarna är ju bara skit dagar. Schemabrytning båda dagarna kommer att kännas i kroppen, man känner när man bara går där i skolan och chillar att man snart ska få lov och fan vad jag älskar känslan! Längtar som en tok..

Men jag har ju lite prov och läxor kvar:

Musikläxa(korsord): Klart.
Engelskaprov, onsdag:
Franska(läsläxa), torsdag:
Islamprov, fredag:
Musikprov, tisdag 3/6:
Fysikprov, onsdag 4/6:
Matteprov, torsdag 5/6:

Godnatt på er.. (imorgon kommer nog dålig uppdatering ifrån min sida, plugg hela dagen)! / Lisa

Gud vad jag älskar när Linnéa skickar gamla bilder..

Folkmusik

Jises, jag tycker verkligen inte om ämnet jag pluggar nu. Musikhistoria, trodde det skulle vara lite intressant men när man får ett korsord om folkmusik så tappar jag verkligen suget, folkmusik liksom..
Nej, jag ska byta av till biologi, ett definitivt mycket roligare ämne. Vi håller på med ett grupparbete där min grupp har valt att jobba med att försöka få folk att resa med tåg istället för flyg och bil som är mycket miljöfarligare. Vi ska förbättra komforten på tågen, och det kommer också då förhoppningsvis locka folk.
Hittills är jag riktigt nöjd med vårat arbete, så många idéer. Blir perfekt ju!
Kanske hörs senare, annars får ni ha en bra kväll.

* Lisa

Langar en dagens jag också

Efter som att jag inte har något bättre för mig så fotade jag dagens och här är den

image67


Tråkig klädsel.. Jotack jag vet!

Lina


Dagens

image66
Idag bar jag jeans cheap monday, tunika Thailand, armband+örhängen+väskan hm.

come on over, come on over baby!

image65

Hej alla galda.

Bara så alla vet så har jag max sovit 4 timmar i natt. Somnade runt 03:00 och gick upp 06:45 ungefär. Så idag i skolan vad jag jätte trött men har ändå jobbat på bra och är faktiskt över det imponerad av mig själv. Slutade klockan 15:00 och träffde då Erika och vi tillsammans gick och köpte glass, jag hyrde tre böcker av Liza Marklund samt Maria Erkisson (Asyl, Mias hemlighet, och Mias systar). Har redan läst gömda så ska läsa fortsättningarna. Gömda är en bok jag verkligen rekomenderar, säkert fortsättningarna också. I alla fall så efter att jag och Erika hade köpt glass och hyrt böcker så gick vi in på arken zoo och har bestämt oss för att köpa en liten fisk tillsammans. En billig en.

Nu är jag hos mamma efter att ha tagit bussen dit. Jag sitter och mumsar på pancakes med sylt, socker, glass och mjölk!

Dagens utseende var inget speciellt. Orkade inte i morse så jag drog på mig. en stor t-shirt från ginan som jag knöt på sidan, vanliga jenas från weekday, klocka ur&pen, halsband pilgrim, håret uppsatt i en knut och lite smink.. Det fick duga!

Uppdaterar senare. Puss/Lina.

På bilden är det jag i vintras.

Varmt

image63
Gammal bild på mig och Lina, september 2007.

Idag har det faktiskt varit riktigt varmt. Måste vart över 20 grader idag, nere i karlstad där mamma är var det 22 tror jag. Så ja, det är väl över 20 igen, skönt! Sommaren är ju på ingång..
På söndag är det redan juni, hur snabbt har inte tiden gått det här halvåret, skit snabbt verkligen.
Något jag ser framemot är sommarlovet. Först så ska jag ju ut och sega i en vecka, första veckan på sommarlovet. Sen när jag kommer hem så konfirmeras jag och åker direkt till pappa. Blir där i någon vecka sen så drar jag till Malta i tre veckor på spårkresa. Och sen i augusti blir det jobba! Skönt att hela sommaren är planerad? Nej inte direkt.. Men ändå, det är mycket roligt att se fram emot.
Och efter lovet så börjar jag bara i årskurs nio, det ska bli skönt. Med sista året i grundis. Nian blir väl fullspäckad med plugg, val osv. Kanske går snabbt det året med. Får man hoppas i alla fall.

Nu måste jag sova i någon halvtimme, jag har verkligen grus i ögonen. Är så himla trött!

Förresten, idag var det första dagen jag misslyckades med en kladdkaka.

Au revoir, Lisa

Sängdags

Nu är det sängdags. Sov gott / Lina


Ut och röra på fläsket..

Nu ska jag möta Martin för att ses en liten snabbis. Jag gör det nog mest för att försöka röra på mig, innebandyträningarna är slut, är för ung för gym osv. Det är så tråkigt.
Hatar också att gå och ut gå, det är ju så tråkigt. Men jag är klart medveten om att jag verkligen måste.

Har ni några bra tips på rolig träning, säg gärna till!

Au revoir, Lisa


image62
Eva, jag och Linnea i Cannes, Palm Beach 2007. Där är det förmodligen fullspäckat med folk nu. Filmfestivalen.

Bikini

Åh vad jag måste ha en bikini. Sommaren närmar sig ju.
Hittade den här från topshop som jag tycker är fin förutom att det är sååå tråkig. Med lite färgklickar skulle den bli så mycket finare.


image58

Säg gärna vad ni tycker / Lina

280 gram

Jag kikade runt på aftonbladet.se och såg en artikel om en liten bebis eller foster kanske man ska säga som endast föddes i vecka 21. Vid födseln vägde lilla flickan bara 280 gram. Visst är det sjukt?
Jag är i chock typ..

Det här är bilder ifrån lilla flickans födsel.
image56 image57
/ Lisa

Sockerkaka

Jag har uppdaterart jättemycket och bra idag tycker jag. Men är ju hos mamma och har inte så mycket att göra förutom att umgås med henne, så det blir ju lätt så.
I alla fall så är sockerkakan i ugnen nu och jag väntar på att den ska bli klar så man kan mumsa i sig.
Kollade nyss på ett och annat plock från H&M och hitade lite som jag faktiskt har beställt.

Visar bild på det, inte mycket men lite.. Lite kul! Pappa betalar.. Tack!



BIld
1 - Fin sjal 79:50 H&M
2 - Chillarfloppsen 45:50 H&M
3 - hårklämmor 19:90 H&M
4 - Armband 59:50 H&M 

Billigt och bra..
Pussen* Lina

Mobilbilder

Jag lägger nästan aldrig in bilder jag tagit med mobilen men det gjorde jag alledes nyss! Här får ni några:


1. Jag och Lina förra lördagen i våra regndräkter..
2. Erika och Lina på grillningen i fredags.
3. Min bror Emil idag.
4. Jag och min bror emil idag.
5. Jag och Min bror Anton idag.
6. Mina nya marinblåa skor.


On the days I can't se your eyes, I don't even want to open mine

image43
Har nyss kommit in från en skön tupplur ute i solen. Vart lite rosig om kinderna men inte sådär jätte mycket. Låg ju bara i solen i ca en halv timma.
Nu ska jag baka något mer. Blir antagligen sockerkaka. 
 
Puss så länge! Lina

Bild: Lina och Lisa sommar 07 i stockholm! Jag to the left och Lisa to the right. (Jag har en sked i munnen)


25 Maj

Idag är det morsdag, ska alledes strax kila ner och ge min lilla present till mamma. Kan därför inte avslöja vad det är ännu! Haha..

Idag har jag varit på en konfirmation, mina halvbröders kusin konfirmerade sig. Efter kyrktiden åkte vi hem till dom, åt mat och fikade osv. Sen åkte vi hem. Och är nu hemma, skönt som tusan!

Får se hur jag gör med min kväll men ska i alla fall försöka plugga lite. Kommer väl säkert inte bli så, jag är alltid inne i sista minuten.

Uppdaterar senare, au revoir.. Lisa

I'll be there for you

image42

Never gonna let you down, always gonna be around
We'll stick together no matter what, no matter what
You know, whatever life puts you through I'll be there for you

Jag älskar dig Erika.
U n I säkert 1,5 år sedan utanför innebandyhallen. I remeber!

..*Lina

Sunny day

image41

Någonting som jag verkligen vill ha nu är en jättefin blommig kjol. Letade överallt igår i stan med hittade nästan ingen alls. Dom jag hittade var bara stora storlekar. Attans..
Jag hittade faktiskt en kjol från fornarina i bakaby för några veckor sendan. Men den kostade 799 svenska riksdaler och det ville inte pappa lägga ut så .. Den fick jag inte!
Men jag ska fortsätta leta och är den någon som hittar en så säg gärna till vart.

Muffinsen vart goda men inte särskilt fina. Menmen, det är ju insidan som räknas.. right ?
Ses sen. Puss* Lina

Ashley Olsen på bilden. Visst är hon snygg ? Lätt min idol!


Mors dag

image40

Hallå ja.

Mors dag i dag och jag har faktiskt redan givit min mor presenten jag köpte till henne.
Jag köpte tre små kökshanddukar med mönster på, en trasa som det står lite kul på, smörknivar och ett rivjärn. Lite behövliga saker mamma vill ha. Jag ska även baka chokladmuffins och bjuda henne på nu. Ska bara ta ut et recept på
ica om dom har något. Annars får jag kolla vidare!

Gick i alla fall upp runt 12 idag, åt frukost och åkte sedan förbi farmor och farfar en snabbis med pappa. Där var mina kusiner Martin och Matilda så jag spelade lite bollspel med dom innan pappa skulle skjutsa mig till mamma...
 
Jaja, ha en bra dag. Skrvier antagligen lite senare. Puss&kram* Lina

På bilden är det min storebror Fredrik, jag, kusinen Martin och storebror Johan. Long time ago!


Lördagskväll

Min lördagskväll har varit ganska så mysig, tyckte bara att det var lite synd att Sverige bara kom på plats 21. Men men..

Imorgon ska en kusin konfirmeras, och jag och ingen lust alls. Är inte min kusin, utan det är min halbvrors kusin.
Måste i alla fall sussa nu, godnatt. Au revoir Lisa

image39
Oj vad jag älskar gamla bilder. Sommaren 2006, på mig och min älskade Frida.

Song contest

image38
Nu är det meloditjosan! Ska kika på det och bara ta det lugnt hemma ikväll med en godispåse.

Pussen Lina

Lina

Hejhej!

Fin dag idag. Varmt och skönt förutom nu på kvällen då det har blivit lite molnigt sådär.

Var i stan idag med J. Hittade lite fint. Bla en klänning från Zara för 299 kr, ett linne från H&M för 98 kr, en t-shirt från gina tricot för 129 kr, bh H&M, och lite annat småplock.
Jag och Daniel hade det jättetrevligt  i stan. Vi åt på donken och bara chillade runt. 
  
Kvällen skulle jag spendera med Diana, Sofie och Karolin men det blev inte så. Så jag vet inte vad jag ska göra. Vi får se helt enkelt!
Visar bild på köpen och andra från idag och även dagens utseende.




Bild 1 och 2 - Dagens klädsel, Kjol H&M, T-shirt Lindex, Strumpisar H&M, Skärp ? Klocka Ur&pen, håret i en knut. 
Bild 3 - Dagens köp. 
Bild 4 - En fin klänning jag hittde i min garderob. Från cypern tror jag.
  
bild 5 - Lina och J i town

Vi ses. Ha en bra kväll. *Lina

mv

Idag har jag otrolig mensvärk, synd om mig faktiskt. Men jag tog mig upp ur sängen imorse ändå, åkte till barkarby med mamma och handlade lite. Fick två par skor, ett par rödvit rutiga och ett par marinblåa. Perfekta till sommaren och allt. Och idag är det ju runt 20 grader, kanske dags för det fina vädret att titta fram nu.

Igår somnade jag runt 12, var helt slut. Och skönt var det också, sov så gott inatt.
Ikväll ska jag bara mysa med Martin, titta på esc, äta godis och dricka saft. Jag är faktiskt inne på min femte vecka utan läsk!
Första colan ska jag ta på malta, och dit åker jag den 7 juli!

XoXo /Lisa
image32
Jag har verkligen brist på nya bilder. Här får ni se en på mig och Linnea när vi var i Trysil..

Fredagskväll i Bålsta

Fredagar brukar jag tycka är den skönaste dagen på hela veckan, förutom när man är i Bålsta. Visst jag hade en trevligkväll nu, ute på en brygga med lite grillad korv, ramlösa och godis men när det börjar bli så tråkigt att folk börjar kasta korv på alla för att bli varma känns det lite lamt. Speciellt när man har mensvärk också, ännu värre!

I alla fall så kom jag nyss hemifrån bryggan, Victor och Kenny följde med mig en bit på vägen hem. Dom skulle också dra hemåt. Skönt att jag i alla fall slapp cykla ensam. Tack för det!
Träffade lite trevligt folk på hemvägen jag stannade och sa hej till. Trevligt va?

Nu ska jag lägga mig och titta på sex and the city i min underbara säng, äta lite chips. Fy!
Imorgon ska jag och mamma åka runt lite och kika. Hon fick någon inbjudan till något place, ska dit bland annat!
Hoppas eran fredag var bättre än min i alla fall.
Au revoir Lisa

image31
Världens bästa dricka!

Fredag

Nu har vi haft orientering hela dagen och det gick faktiskt bra för mig och mimmi. Ett tag! Tack för dagen mimmi..

Nu ska jag snart möta Lina, vi ska fixa oss lite hemma hos mig sen åka ner och fika förmodligen och senare dra till aborreberget med några och mysa. Blir väl en härlig kväll får man hoppas.
Men är faktiskt lite avundsjuk på min kära pojkvän Martin som är på någon inspelning av parlamentet. Lyckost!

Nej nu ska jag kila.. Ikväll åker kameran med förhoppningsvis! Slänger väl in en dagens innan vi drar också. Bye Lisa
Slänger in en bild på pappa och lillasyster Hilma för att göra allt lite bättre!
image30

Godnatt

Jag håller på att planera min kväll med Lina på sms. Och jag som hatar sms har nu sagt att jag inte pallar, att jag ringer henne imorgon. Vi kommer förmodligen dra ihop lite folk för att grilla och umgås. Får se hur långt det kommer!
Annars får vi se..

Grattis till Charlotte som gick vidare till storfinalen på lördag. Tack gud för det! Trodde det inte ett tag, men jodå..
Nu ska jag sova och tagga till orienteringen...not!


Bye, godnatt. / Lisa

image29
Sandviken den 5 juni, den här gången följer till och med Martin med.

Skapa

Hejhej.

Tränade till halv nio och har nyss kommit ur en skön dusch!
Tidigare idag lekte jag med Erika, vi köpte glass och bara chillade. Jusste, vi lagade mat hemma hos mig också.
Tumbrödrulle! Det var smaskigt.
Nu gör jag inget speciellt. Ska kolla på Medium om det är något i dag.

Prov på multiplikationstabellen i morgon haha, den ska sitta!

Sovgott. Lina
image28

På bilden är det jag i vintras med Lisas gamla tröja och omålade naglar.

Familjekväll

Jag övervägde en familjekväll före allt annat idag. Och skönt ska det bli! Mysa framför tv:n, esc. Andra kvalet är idag och våran svenska Charlotte kvalar om final plats på lördag. Ska hålla tummarna för henne med munnen full med chips! Och gott ska det bli. Nu ska jag skriva lite till fysik..

Imorgon har vi orienteringsdag i vibyspåret, usch vad otaggat! Au revoir Lisa

image27
Jag och min underbara mamma!

Vädret gör mig och alla andra så glada

Dagen har varit underbar på något vis! Härligt väder osv. Det ända negativa var orienteringen på idrotten, men det funkade ändå.
Efter skolan cyklade jag till centrum för att köpa en morsdag present, så jag har det gjort. Kan tyvärr inte avslöja innehållet eftersom att min mamma läser min blogg! Kan avslöja på söndag.
När jag kom hem hade mamma köpt ett par chinos till mig, och jag som har letat överallt efter ett par men allt är ju slutsålt. Men mamma hittade ett par och det var ju perfekt! Tack mamma..

Nu ska jag städa rummet, plugga fysik och sedan umgås med min familj.
Uppdaterar senare

image26
Detta bar jag idag.
Kjol - Zoul
Linne - Filippa K
Väska - Thailand
Jacka - Rock n' blue
Skor - Ecco

Au revoir Lisa


Headace

Jag har världens huvudvärk men ska ta en alvedon och dricka lite så blir det nog bättre.
Erika frågade om jag ville hitta på något. Jag tror att jag ska träffa henne OM mitt huvud blir bättre.
Skolan gick bra, jag känner själv att jag blir mer och mer aktiv. Fick reda på att jag har ett starkt VG i bild och om jag gör den här sista bilden bra nu så får jag MVG! Det kändes skönt att höra.

Jaja, nu ska jag väl chilla vidare till köket dricka lite och ta en alvedon och inte sitta framför datorn så mycket. Inte bra när man har huvudvärk..

Hejdå så länge!


godnatt-inlägget

Haha, innebandyn känns lite smått oseriös. Ingen träning idag heller, 5 personer.
Jag gick ut och sprang, gjorde mina övningar + armhävningar och lite så. Duktig jag är va?
När jag kom åt jag middag och tog en lång varm dusch, när jag klev ut ur duschen hade mamma kommit hem. Trevligt att hon är tillbaka ifrån varberg. Jag målade också mina naglar rosa idag, köpte nämligen ett rosa nagellack i Frankrike i somras. Men tror inte att kvalitén är super, köpte det för ca 15 kr så. Tror nog jag mest köpte dom för att formen på flaskan var så cool! Linnéa köpte också, hennes färger var faktiskt finare.
Men jag tyckte att rosa skulle passa nu till det fina vädret som ska komma i helgen, imorgon ska det bli sol och 17 grader. Nästa vecka ska det bli över 20 grader igen, tack vädergudarna!

Nu ska jag titta på sex and the city, och sen sova. Au revoir Lisa

image25

Godnatten

image24

Jag har inte kunnat blogga någonting idag med tanke på att jag har vart hos min gammelfarmor som fyller 87 år hela dagen. Där har det bjudits på massa gott och vi var där (jag och pappa) från klockan 17:00-21:00. Och 21:00 var det ju Lost. Menmen, jag skriver ett litet godnatt-inlägg nu i alla fall.
Så..
Sov gott allesammans! *Lina

Bild: Moi!  Några månader sen. Ser ut som jag har stor näsa, men jag bjuder på den hihi!

Puss


Skor

Ett par nya skor nu skulle sitta så perfekt nu! Är skoltrött och usch, sommar vill vi ha..



Jag har egentligen hittat tre par skor som jag inte skulle tacka nej till, men fick inte in de tredje paret. Attans!
Den första skon är ifrån Wedins, det tråkiga är att det är väldigt mångas som har denna sko.
Det andra paret var bara några skor som alltid är bra att ha på sommarn, dessa är i från Levi's

Later * LIsa

Innebandy

Idag hoppas jag på en lite mer seriösare träning än den förra. Det kom 4 personer för att träna förra veckan. Tråkigt..
Jag som inte har tränat innebandy på över en månad känner suget!

Nu sitter jag och äter lite mackor, ska plugga franska och sen åka iväg för att träna. Uppdaterar senare!

Au revoir Lisa

Redan onsdag imorgon

Våran uppdatering under dagen har kanske inte vart så super men man kan inte vara på topp alla dagar.
Jag har umgåts med Martin hela hela dagen. Nu på kvällen åt vi kakor och tittade på tv, gossip och dh på tisdagar. Underbart!

Måste bara säga det att, man blir lurad av vädret. På morgonen skiner solen, man skiter i halsdukar klär sig lite lättare och så helt plötsligt kan det komma världens regnmoln och förstöra allt. Exakt en sån dag var det idag, usch! Men helgen ser fin ut, men kall. Upp till 15 grader bara, men sol. Sol gillar vi alla!

Nu ska jag sova sova sova, det behöver jag. Imorgon är det redan onsdag, härligt!image21
Haha ingen kommentar om bilden, men checka mitt hår. Åh vad jag vill ha det nu!

Grattis Sofie

Hoppas alla har haft en bra dag, min dag har varit bra. Chokladmuffins och mjölk! Även redovisningen gick bra trots att jag glömde bort lite av vad jag skulle säga!  

Grattis Sofie. Puss Lina


Lista

Jag har lite tråkigt så ni får en liten lista om mig:

Namn - Lisa
Födelsedag - 6 augusti
Ögonfärg - brun
Hårfärg - blond
Längd - 165 cm
Högerhänt/vänster - höger
Stjärntecken - lejon
Skostorlek - 38-39
Är dina föräldrar skilda - ja
Sport - innebandy
Helgdag - fredag
Årstid - sommar/vinter

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - ja
Blivit dissad - jarå
Skolkat - nej
Sovit utomhus - ja,
Sett en död människa - nej
Använt droger - nej

THIS OR THAT
Cider/Öl - cider
Pepsi/cola - cola
Kärlek/sex - båda antagligen
Jordgubbar/blåbär - jordgubbar
Kött/veg - kött
Tv/film - tv
Gitarr/trummor - gitarr
Adidas/nike - nike
Kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt

SENASTE DU
Skrattade - typ nyss
Grät - lördags
Filmen du såg - Christine F.
Tuggade tuggummi - tidigare idag
Drog ett skämt - nyss ha
Sjöng en sång - ..idag

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - ja
Tagit droger - nope
Kysst någon - ja
Sovigt tillsammans med någon av det motsatta könet - ja
Sovigt bredvid någon av samma kön - ja
Bakat - japp

Nu vet ni lite, godnatt!

Gör det baraIMonday

Chill måndag!

Var i skolan till 15:00 idag där bland annat en lektipon var slöjd och jag är nu steget närmare klar med min blommiga väska!
Efter skolan gick jag hem och satte på mig miss sixty jeans, tröja och en annan sjal, orkade inte ha på mig kjol. (Jeansen ser ni på bild 4 men inte det andra). Sen drog jag och Erika en fika på Valhall. Efter det strosade vi lite i centrum och gick sedan hem till mig och blåste såpbubblor. Det var mysigt.

Sofie i min klass fyller år i morgon vill jag även till tillägga och att jag har engelska-redovisning i morgon, jag vill var sjuk.. Menmen, det är bara att redovisa så är det över haha! Wish me good luck!

Showar lite foton från idag, bland annat dagens utseende och såpbubblebilder, inte så många men några..



Bild:
1och2: Dagens utseende. Hög kjol H&M Strumpbyxor H&M sjal H&M skärp H&M kofta Zara armband Lindex tygskor H&M divided väska H&M skinjacka H&M. nästan hela klädseln från H&M idag.
Fortsätter:Är det någon som undrar så ja, det är en pulka i bakgrunden, hö! 
3: Luschen blåser bubblor at my house!
4: Jag och lusch bubblar.
3: Lusch bubblar påväg hem från centrum.


Nu ska jag kila! Pusshej* Lina

(Sjalen och armbandet är samma färg haha!)


Måndag

Jag är så seg så jag kan verkligen inte minnas jag var så här seg. Förutom igår då, hehe.
Idag har jag umgåts med Jessica, vi kikade på någon knarkarfilm som var hemsk, men lite komiskt ibland.. Sen gick hon hem för att äta middag, vi bestämde en promenad senare. Så hon ska bara ringa sen ska vi ut och gå, skönt! Måste pigga upp mig ordentligt!

Igår kom det bara in två nya andra avenyn avsnitt, det sista för säsongen kommer in imorgon. Och OM jag ser framemot det. Så grymt spännande!

image13
Gammal bild på mig. På den tiden gled man runt i lugg. Saknar det lite grand.

Pussar * LIsa

Jag önskar att jag var gjord av pengar

image12
Den här fina väskan vill jag ha! 
Lina
 

Kall söndag

image11
Hej!

Det blev inge åk till mamma idag inte heller något *städa rummet*. Eller i alla fall inte mitt rum. Städade min brors rum för typ 60 kr, lättförtjänta pengar! Ehm, mamma mådde inte så bra så jag tänkte att det var lika bra att åka till henne en annan dag när hon mår lite bättre så krya på dig mom.
Nyss kollade jag på fotbollsmatch där bålsta förlorade mot knarrbacken med, ja .. Jag vet inte med hur mycket. 5-0 kanske ? Bättre lycka nästa gång!

Nu ska jag äta lite rostade mackor och dricka te, det ska bli gott det.


Ha det bra, ses. *Lina

På bilden är det jag och Lisa för ett tag sen!

jag orkar inte med detta väder

Det är så tråkigt och man blir så deprimerad i det här vädret. Så otroligt trist!!
Ska sätta igång satc, vill egentligen ha en fet chokladkaka också men det har jag ingen så det blir det inget av det. Kanske är bra egentligen, jag äter alledes för mycket godis!

Lite senare ska jag och min kära familj ut och gå tillsammans. Jag, mamma, Roger, Emil och Anton. Och ännu senare ändå ska jag träffa Martin en snabbis.

Bye, Lisa
image10
Här är min underbara familj, mamma fotar..

Ångestdagen

Natten var inte som alla andra direkt. Sömnsvårigheter något så otroligt! Men jag somnade till slut i alla fall.
Jag och Martin vaknade runt 11, inte bra eftersom att det är skola imorgon och man måste somna tidigt ikväll. Men men, jag får skylla mig själv.
Ikväll klockan 21.00 på tv3 så visar dom filmen Bodyguard, med Whitney Houston och Kevin Costner. Den är så bra! Måste ses, efter det ska jag kika på alla tre andra avenyn avsnitt. Efter det är jag förhoppningsvis trött så jag kan somna gott!

Veckan ser ut att bli lugn i alla fall, prov på onsdag förmodligen. Annars lugnt! Nu ska jag kila..

Bye, Lisa

If I could turn back time, if I could find a way

Idag ska jag åka till mamma och mysa. Innan det ska jag nog städa lite på mitt rum och ta en dusch om jag inte tar den duschen hos mamma.
I alla fall så gick jag upp runt 12 idag. Ganska sent men det blev ganska sent igår också.
Gjorde inget speciellt
med någon vän eller så utan jag satt bara hemma och mös med täcke och film, skönt det också.

Som det står i Lisas inlägg så kommer jag inte kunna uppdatera så mycket som hon kan. Den enda anledningen till det är att jag inte har någon data, eller jag har en data men den är hur seg som helst så det är inge vidare att sitta framför den! Men jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan.

Nu blir det lite städning.

image9

Jag på bilden några månader sen. Hejdå! *Lina


Dagens låt:Chester See - Beautiful

Nu sitter jag här ensam, har precis följt med Lina en bit på vägen hem till henne. Hon sa till mig också att hon har lite problem med sin dator hemma och att hon inte kommer uppdatera lika ofta som under helgen men ska försöka så gott hon kan. Så det blir väl jag som blir storbloggaren!
Jag tycker att vi har uppdaterat bra nu under helgen, vi har redan fått en del besökare. Känns härligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kika runt lite på bloggar och vänta på Martin som kommer och sover med mig. Mysigt!
Hoppas ni haft en bra helg. Imorgon kommer ångesten för en ny vecka!

image8


Lina och Lisa

image7
Nu har vi ätit en god middag, tryckt i oss massa godis, spelat sällskapsspel och ett skjutlaserspel och för övrigt bara haft en jätte mysig kväll.

Angående den planerade kvällen hos lushen, den ser mörk ut! Ser inte ut att bli något alls, menmen.. Så blir det ibland. Nu ska vi kolla lite tv, spela lite kort, mysa bara. Sen ska väl jag (Lina) börja trava hemmåt!

Ha en bra kväll. Hejdå**Lina och Lisa

På bilden Lina och Lisa sommaren 07

Hejhej

Jag och Lina har startat ett litet projekt, ett hemligt sådant! Men bara förtillfället..
Vi har hållt på att fixa och trixa hela förmiddagen och vi tycker  nu att vi förtjänar lite godis. Ska åka till smultronstället livs och köpa oss lite gott. Hoppas ni har haft en bra dag!

Puss från Lisa

Goodmorning beautiful

Hoppas att alla har sovit gott. Det har i alla fall jag gjort förutom att det har vart lite knivit med täcket!

Nu är jag hemma hos Lisa och chillar lite framför tv:n (hockeyn) suck! Så tråkigt att kolla på.
Vi somnade i skaplig tid igår. Runt halv 2 skulle jag chansa på. Vaknade runt 11 idag så det var inte en allt för sen morgon heller. Vi underar på att baka men vi får se hur det blir med det.
Tyvärr så förlorade Sverige mot Canada med 5-4 menmen, dom gjorde en bra match i alla fall!

Kvällen tillbringas antaglgen hemma hos luschen är det bestämt än så länge. Vet inte vad som händer där men mys antagligen! Kanske langar fler inlägg senare, om inte så önskar jag er alla en trevlig kväll..

Pussen från Lina!

image3

Godnatt-inlägg

Okay! Nu har vi spöat min(Lisas) bror och hans flickvän i badminton två matcher, av två st.
Jag och Lina sitter och kikar lite på hockeyn samtidigt som vi mumsar på chips med dipp! Sverige gjorde precis mål!!!!!!!
Nu ska vi fortsätta kika, hörs imorgon babes!

Godnattpussen

image2
Bild tagen för någon timme sedan. Taggade på badminton!

Vi gör det tillsammans

Hejhej..
Lina Alveus
och Lisa Enholm här. Vi har gått ifrån varsin blogg till att ha gjort en blogg tillsammans. Och här är den och kommer vara en tid fram över.

Vi kommer försöka att hålla uppdateringen så bra som möjligt. Hoppas den är läsvärd!

Langar två bilder på oss.

image1
Lisa Lina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0