Chill in tha house


Tjobre.
Här sitter vi i Lisas säng och chillar med lite vänner. Julia, Pontus, Anthon.

Nu ska vi chilla vidare med grabbarna! Hejdå


Lina och Lisa
Galma headern kommer snart upp igen!

Gröna lund


Heej!
Idag var vi som sagt på gröna lund. Roligt var det där! Massa karuseller, mat och tävling på godishjulen! Inte vann vi något men det är ändå ganska lockande att bara köra haha!

Nu ska vi börja gå mot centrum och luffa lite, nej driver.. Möta upp folk och gitta vidare. Var vi gör med folket vet vi inte riktigt. Men något roligare än att bara sitta blir det nog i alla fall.
Langar bilder från grönan later.
Pussar&kramar / Lina&Lisa

Outfit..



Ett par jeans ifrån cheap monday, topp ifrån H&M, smycken från pilgrim och skor ifrån Bianco. Och röda naglar.
Min gaderob är förtillfället väldigt väldigt men imorgon blir det shopping. Då ska den piffas upp!
Förresten, jag drar till Malta om en vecka. / Lisa

Tired

Även fast jag är skit pigg på morgonen kan jag inte sova. Trött på det! Klockan 10 varje morgon vaknar jag av någonting men är skit trött och ska försöka somna om men då går det inte. Aja..

Idag drar vi ju till grönan, så ska väl börja fixa mig lite snart. Om jag har tur så sover Lina här och då blir det väl till att uppdatera då. Annars kommer det vara ganska så tomt på inlägg idag! Men jag slänger in en outfit innan vi drar!
Puss och Kram/ Lisa


Grattis Spain till em-guld.

Kvällarna bara går. Man hinner ingenting, när man planerat en sak så bara rinner tiden förbi och helt plötsligt är det läggdags.
Nu på kvällen har jag umgåtts med Vito och Pontus mest. Träffade Johan och Anton ett tag också, och Henke.
De senaste timmarna satt jag, Pontus och Vito hos Vito och drack varm choklad och pratade om allt. Mysigt!

Imorgon får jag äntligen träffa min babe och så menar jag såklart Lina.
Blir grönan med Lina, mamma, mammas kompis och hennes systerdotter. Blir mysigt!

Nu ska jag lägga mig och kolla på satc. Det är något jag verkligen har saknat här hemma!

Puss och Kram, Lisa


Ta mig tillbaka till den här dagen.

Det är bättre att älskat och förlorat än att inte älskat alls

 Erika älskling!
Good luch Chuck hyrde jag och Erika. Den vi hyrde sist fast fick Wilsons war (eller vad den hette) i istället. Min bedömmning på filmen är 3 av 5 stjärnor, helt okej, haha! Efter filmen åkte vi och lämnade tillbaka den och under samma vända bjöd Erika på annanas. Nådigt ont man har i munnen efter att ha ätit en halv var?  Det är som när man äter för mycket kiwi.. Illa!
I morgon åker Erika till Finnland och är där i en vecka.. Ja jag kommer sakna henne men hon är ju hemma nästa söndag igen. 

Nu är matchen mellan Spanien pch Tyskland avslutad. Spanien tog hem EMguld men Tyskland var ju också riktigt bra. Emsilver till dom! con gratz everyone!

Måste även tillägga att min bror Joakim är i Cypern just nu. Något avundsjuk man är ja.
Nepp..
Nu blir det nog chill ner i sängen, sjuukt trött! Det är ju en dag i morgon också.
Godnattpussen / Lina

Bålsta

Nu är jag hemma. Har precis ätit lite mat och ska nu ut och möta vito, har inte träffat honom på ett tag så det blir väl trevligt. Skriver mer ikväll. Love / Lisa

Film tonight?


Ikväll blir det förmodligen bara chill med film och Erika! Vi har ett sånt här tillgodo kvitto efter som att sist vi hyrde så fick vi med fel film, nådigt lack man vart då! I alla fall så ska jag duscha nu. Har haft fys så.. Jaja, vi höres senare.
Puss&kram / Lina


Packa

Godmorgon på er!

Sovit gott har jag inte gjort, vaknat hela tiden och drömt konstigt. Men det jobbigaste är nog att jag inte kan sova på morgonen, även fast jag är skit trött. Men jag kanske är utvilad eller nåt.
Martin sover fortfarande, lyckost! Det ser så skönt ut..

Jag tänkte i alla fall gå upp till bombnedslaget där uppe. Stökigt som attans. Tänkte jag skulle packa så jag har det gjort.
17.02 går vårat tåg hemåt.
När jag kommer hem ska jag först träffa Vito och sen får vi se vad vi gör.

Hörs senare. Puss och kram/ Lisa


day after day

Hej och godmorgon! Jag har nyss kommit ut ur en varm skön dusch efter att ha spelat amerikans fotboll (igår). Sovde över hos min vän så där duschade jag inte. Nu är jag i alla fall sjukt hungrig så jag måste äte lite frukost snart tror jag. Gårdagen var i alla fall jätte rolig. Amerikansk fotboll körde jag Erika och Daniela med Jesper, Filip, Victor, Nicklas, Kenny, och Jonathan. Jag var i lag med Filip, Kenny, Erika och Victor. Vi vann tror jag.. 
nu blir det frukost och sen? Kanske meeta Daniela! We will se.. 

Langar gårdagens outfit. Fortfarande synd att jag inte vet hur man video-bloggar för jag har en grym video på fotbollen igår! Jag får som sagt ta och lära mig det där.


Jag står lite knasigt med benen, menmen den får duga! CU/Lina

Japan?

Nu har vi ätit en god middag, suttit och lekt lite med Hilma och snart blir det väl någon film som visas på tv sen kommer vi nog somna tidigt. Det blev en rätt så tidig morgon!

Vi middagen pratade vi om att åka till tokyo i höst. Bara jag och pappa. Pappa vill nämligen åka och titta på formel 1 och då kom dom på idéen att jag också skulle kunna följa med och det vore ju hur kul som helst, snacka om shopping.

Nu ska jag slänga mig på soffan med Martin så hörs vi imorgon. Antingen här eller så skriver jag när jag kommer hem. Är hemma runt halv 8-8 på kvällen.

Puss och Kram / Lisa

Inlägg


Jag kommer inte på någon rubrik så det fick bli *inlägg*.


I alla fall så träffade jag jonte runt 14:00. Vi möttes vid vivo där han köpte en glass och jag en dricka. Efter det drog vi ner till centurm och mötte upp Jesper, Kenny, Filip, och Victor,  som vi spelade fotboll med (jag var med i typ 5 min).
 
Nyss kom jag hem från Jakobsberg med pappa. Vi var och skulle hämta min telefon som inte hade kommit och lyckades få bort dom 400kr det skulle kosta mig att hämta ut telefonen pga fel instruktioner av hjälparen. Så det var bra..
På vägen hem svängde jag och pappa förbi donken där jag köpte två hambrugare och en mcflury bilar. Smartis är godrare men bilar var helt okej. Nej usch, jag måste sluta äta skräpmat, känns som det har blivit lite väl mycket av det.. Jag kommer bli fet haha!
Kvällen blir förmodligen lek med Erika och Daniela. Vad vi ska göra visar sig, inga planer för tillfället. 

Men på månda grabbar då ni, då har jag blivit bjuden till gröna lund med Lisa Lisas mamma och några fler. Gud vad kul det ska bli, framförallt att få träffa Lisa som jag inte har träffat på ett tag. 
Nu är det dax för lite fixfix för kvällen. CUlater/Lina  


Lina

Jag saknar dig också Lina, jätte mycket! Men på måndag får jag äntligen träffa dig. Mysigt det ska bli!

Jag och martin vaknade ganska tidigt, eller jag vaknade och kunde inte somna om även fast jag var så trött.
Vi gick i alla fall upp och åt lite frukost, fixade oss och missade 12 bussen till sandviken.
Men då tänkte jag, det var nog meningen att vi skulle missa bussen för då kunde jag slänga in ett inlägg.
Jag och Lina har nämligen kommit på att allt som händer och allt man gör har en mening.

I alla fall så går nästa buss till sandviken om en halvtimme så vi tar den. Ska hälsa på mormor och lelle och lite så.
Måste kila nu. / Lisa


Hilma på Åland.

Lisa

Åh vad jag sankar Lisa. Men att ha sett att hon har langat ett blogg-inlägg känns kul, visst?
Idag vart det som sagt chill hos Pontus, sen vart jag hungrig så jag och luschen drog en vurre på shell, hon bjöd mig söt isen! Efter det ringde vi Jesper och Jonte och chillade lite med dom och andra ett tag tills det var dax att åka hem. Nu har jag nyss borstat tänderna och har gjort ett sista toalettbesök (förhoppninsvis) innan nattsömnen. Men langar ett inlägg i morgon då jag förmodligen ska köpa glass med jonte!


Min slappisoutfit idag. Jenas miss sixty, t-shirt (vit) lindex, t-shirt (blå) indiska, skor Wedins, armband och väska H&M.
CU/Lina

Hola!

Jag har haft det underbart dessa 2 dagar på Åland. Fint väder och bara slapp!
Martin kom hit idag också så vi åker tillsammans hem på söndag, ska bli skönt att komma hem till Bålsta igen. Saknar många! Men nu ska jag inte låta Martin sitta ensam i soffan, vi hörs! Byebye / Lisa


In my dreams you're still alive

Hola!
var och badade med Diana, Sofie, Karolin, och Erika för ett tag sen på abboreberget, ganska varmt i vattnet otroligt nog. Nu väntar jag på mat och ska under tiden duscha för kvällen som kommer äga rum hemma hos Pontus med lite folk. Där blir det bland annat bad i hans pool som jag ser fram emot!
Langar dagens chillaroutfit på abbore + lite andra bilder.





1-2: Jag idag, chillaroutfit abbore.
3: Jag och sofie hoppar i plurret hand i hand.
4: Erika och Karolin sötisar.
4: Jag och Anton yesterday.


Synd att jag inte visste hur man videoblogga, har lite kulklipp från igår.. Menmen, jag får lära mig det där!
Ses senare.
Puss&kram/Lina


Karolin


Just nu sitte jag hemma hos Karolin och chillar med lite people. Vi har bland annat hoppat studsmatta, spelat tv-spel och bara haft det kul!

Va hos tandläkaren idag som gick bra. Spände rälsen och det börjar nu kännas i munnen. Efter tandläkaren åkte jag, farmor och farfar runt lite och kollade. Då hittade jag ett par gula chinos och en jenasjacka som jag för tillfället är lite osäker på men det går nog över!
Nu ska jag fortsätta chilla med mina friends. Ha en bra kväll!

CUlater/Lina

Karolin sötnos på bilden.

If i could turn back time

Nu är muffinsen klara och dom var äckligare än vad dom ser ut på bilden. Dom var ganska torra men till ett glas mjölk gick dom faktiskt ner!  



Later Lina

lalala


Sen uppgång idag. Klockan 13.. Men jag har drömt en jäkla massa kul faktiskt. Brukar inte komma ihåg vad jag drömmer men jag gjorde faktiskt det den här gången. Jag drömde typ om att det var bal och jag hade ingen klänning och helt  plötsligt satt jag på en fyrhjuling och gasade som bara den och ja.. Det och mycket mer!
För övrigt har jag inte gjort någonting alls nu denna morgon förutom att duschat och bakat chokladmuffins som snart är klara.
Klockan 19:00 är det fysträning med damerna. Efter det ska jag förmodligen bada med lite folk, men vi får se hur det blir med det.
  

Jag på bilden i gårdagens chillar outfit.
CU/Lina

Idag

Idag var jag och routsi i uppsala och shoppade lite.
Här är mina köp


Kjol, linne, armband, bikinitrosor, hårband H&M, t-shirt Indiska.

Köpte verkligen inte mycket men lite, lite behövligt. Det bästa idag var nog bikinitrosorna. Jag köpte ju bikiniöverdelen igår men hittade inga trosor i min storlek till så jag tänkte köra på svarta bikinitrosor men det behövs ju inte nu när jag har hittat bikinitrosorna som hör till i min storlek. Lite invecklat men ja..
För övrigt har kvällen vart bra. Lekte lite med några små vänner tills det var time to go home.
Nu är det time to sleep!

Ha det bra på Åland Lisagull!
CU/Lina


Byebye!

Det här blir väl mitt hejdå-inlägg för två dagar framåt. Inte så farligt ändå. Vi hoppas på att Lina uppdaterar bra, men det kommer hon nog göra.
Jag kommer att ha mobilen med mig så där kan ni nå mig om det är något.
Själv ska jag bara ta det lugnt och umgås med familjen. Imorgon bitti ska jag upp kl.6 så det blir väl lite trögt, bäst att man slänger sig i sängen nu då. Startar nog en film och somnar förhoppningsvis till den!
Ha det bra så hörs vi på fredag! Puss och Kram // Lisa


The Sims

Herregud, man blir som beronde av det. Man spelar och spelar och klockan bara går, man tänker inte ens på att äta eller gå på toa när man spelar.
Ja, som ni kanske förstod funkar spelet nu som det ska men jag måste nu ta en paus för packning och lite så. Tänkte om jag skulle lägga mig framför tv:n med lite chips. Känns härligt!
Dagen har varit seg men skön, såna här dagar behöver man.


Skriver ett sista inlägg ikväll, kommer ju inte kunna uppdatera något på Åland. Bye // Lisa


Gammal bild på mig och Frida.

13 dagar


Natten igår var trevlig, vi somnade snabbt som attans. Eller jag i alla fall, Linnéa berättade hur hon legat och grubblat över sitt liv ha!
Jag kom hem till storvik igen för någon timme sen, satte mig direkt vid datorn för att installera The sims, men inte det nej. Så mycket som jag sett framemot att få spela så får jag bara skit tillbaka, självklart gick det inte att installera. Men får fixa det där sen, måste ju gå!

Lite senare ska jag börja packa så jag har det gjort. Imorgon drar vi till Åland i två nätter. Blir mysigt!
Ta det lugnt, bada, sola(ifall vi får sol), fiska och bara njuta. Kommer tillbaka till storvik på fredag.
På söndag åker jag hem till Bålsta igen.

// Lisa

...förresten så är det bara 13 dagar tills jag drar till Malta.

old pic

Sitter hemma hos Linnéa och har väl suttit här hela kvällen. Vi har nämligen skaffat The sims complete collection, man kan ju inte direkt slita sig ifrån det.

Idag vaknade jag i skaplig tid och åkte mot sandviken vid 3. Åkte hem till Linnéa och vi drog direkt till donken och åt, och därefter till ica maxi och köpte spelet. Nu sitter vi här och lökar och funderar över livet. Hörs imorgon!


Förresten drar jag till Åland i 2 dagar på onsdag. Godnatt, pussar från Lisa.


Lite bilder

Har vart i stan idag och handlat lite med Erika, Jonathan, och Ryan. Visar lite bilder på vad jag har köpt de två senaste dagarna (skorna jag fick av pappa igår och kjolen jag köpte igår) och en bild på mig och Erika på min konfirmation. I konfirmationspresent fick jag smycken, pengar, skor, presentkort och lite annat roligt plock, tack så mycket alla! Kanske langar bild på det också senare.



1: Mina köp. Jenas weekday (för tillfället) bikiniöverdel, solhatt, smink....borste? från H&M, kjol Ginan, Linne Zara,  mascara (maxfactor) från kicks, och skor från wedins.
2-3: Skorna jag köpte eller, pappa köpte dom åt mig igår.
4: Jag och Routsi på min konfirmation.


Har nyss tagit festingsprutan och har fys om 30 min plus att jag ska äta innan. Måste snabba mig.

CU/Lina

Konfirmation

Nu är jag konfirmerad, känns bra. Allt gick som det skulle och det var mysigt efteråt.
Nu är jag hemma med familjen Johnzon Perpåls i storvik. Ska vara här i en vecka.
På onsdag kanske vi drar till Åland i två dagar. Kan ju bli riktigt mysigt! Fiska, bada, ta det lugnt hela dagarna.
Ska väl uppdatera så mycket som möjligt här uppe.

Imorgon ska jag träffa Linnéa, får se vad vi hittar på. Uppdaterar väl mer imorgon. / Lisa

Några bilder ifrån idag.

     

17:00



Klockan 17:00 ídag konfirmeras jag. Jag känner mig faktiskt lite nervös inför det, men det går nog bra.
Nu ska jag och pappa åka till kista och kolla på skor. Har inga som passar till. Jag vill ha en par hyffsat högklackade skor, jag ser en aning längre ut då, men det gör ju alla!
I alla fall så är smörgåstårtan klar som vi ska bjuda på.
Nepp, nu hinner jag inte skriva mer. Men langar några sevärda bilder från balen.



Stora bilden: Pappas mästervärk, min smörgåstårta!
Miniatyr bilderna:
1: Mickis och Daniela
2: Erika
3: Simon
4: Erika och Josefine
5: Jessica, Mickis, Yasmine, Caroline, Daniela, och Erika

CU/LINA

Redo!

Nu är jag redo att åka till pappsen och stanna där i en vecka. Packart och klart! Ska bli så mysigt verkligen.. Hoppas bara på bra väder, blir väl antagligen inte så.
Jag är också redo för att konfirmeras, vita kläder är framtagna och allt är så gott som klart helt enkelt. Jag känner mig dessutom redo för sängen.

Dagen har inte varit så lam i alla fall, födelsedagskalas, ute och umgåts med vito och emil, liten prommis med Martin, kollat fotboll med Martin och nu sitter jag här. Ska kolla lite på SATC och somna till det.
Alarmet står på 9:15. Godnatt L i s a


Godnatt-inlägg



Nu ska jag sova, är helt slut plus att jag har ont i magen.
Innan, min midsommar var i alla fall med olika folk. Först Erika och Dannie. Sen gick vi hem till mig där det var fest som jag inte hade någon aning om. Så vi chillade lite där tills vi gittade hem till Erika och Dannie åkte hem. Efter det åkte vi och träffade Jonte och grabzen och chillade hemma hos Ryan ett tag med movie. Var hemma runt 02:00? I alla fall så var min midsommar jättemys. Tack alla!

nepp nu blir det sängen och en kopp te. CU / Lina

Bild: Jokkz, gubben i lådan hiho!

You don't know me, and you don't even care.

Snart ska jag möta min Martin. Uppdaterar senare. / Lisa



2 good 2 be true


Hola!

Luschen kommer snart så jag måste langa lite mascara. Gårdagen var ingen höjdare på dagen men på kvällen var den super. Hinner inte berätta nu, har så sjukt mycket att göra. Jag konfirmeras ju i morgon!

Ha en bra dag. Kyss / Lina

Bild: Jag, lajsa and luschen, lycka!


Sommarlov

Det är sommarlovet är planerat minut från minut nästan. Nästa sommarlov har jag bestämt ska bli ett lugnt sommarlov och jag ska försöka ta dagen som den kommer. Det ända jag vet om nästa sommar är att jag drar till Frankrike igen. Som alla andra somrar.

Det jag har framför mig denna sommar är:
Konfirmation 22/6
Åka till pappsen 22/6
Åka hem till bålsta igen 29/6
Vara hemma i en vecka, sista veckan innan jag åker till Malta och sista veckan jag kan träffa Martin 29/6-7/7
Malta 7/7-27/7
Jobba 4/8-15/8
Skolan börjar 19/8

Nu ska jag leta fram något ur den tråkiga gaderoben, hörs sen. / Lisa

Räddning



Morgonens räddning var den här lilla lappen över ögonen. Det är så äckligt ljust inne på mitt rum på morgonen och det är då denna underbara lapp är så underbar. Nej men, godmorgon på er! / Lisa


Hilma.

Kom precis hem ifrån en liten cykelfärd med Pontus. Vi hälsade bland annat på Vito som har besök från sin mormor från spanien.
Annars har min kväll varit ganska enformig med ramlösa och satc. Är fortfarande lite snurrig från allt som hänt. Men börjar komma från allt.

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen och kolla mer satc och bara njuta av livet.
Imorgon är det en ny dag, min morfar kommer hit från Gävle och stannar över natten med tanke på att jag konfirmeras på söndag. På kvällen blir det väl umgås med vänner och bara ta det lugnt.
Njuta av sommarlovet ska jag i alla fall göra till 100! XoXo Lisa


Man får aldrig nog av de finaste vännerna man har. / Lisa

If you wanna be my lover you gotta get with my friends.
Make it last forever, friendship never ends.






Hero


Den här killen räddade mitt liv onsdagen den 18 juni.
* Glad midsommar / Lisa

Glad midsommar

Har köpt två små tröjor idag. En vit som jag kommer ha under kåpan på konfirmationen och en blå med små vita blommor på.. Helt vanlig, slapp! Senare blir det grillat med lite småplock. Efter maten ska jag och Erik ahitta på något kul, jag vet inte vad men något blir det.

Idag säger vi grattis till Jonathan och till Martin som fyller år, puss på er och på er alla andra!
/ Lina

Midsommar

Om  någon halvtimme ska vi iväg till enköping för att fira midsommar. Det blir familjen + lite annat folk.
Kommer att fota, så lägger in senare. Chinosen åker på idag, vädret är ostadigt.
Bye bye, Lisa



Bilder ifrån sparreviken..

Enholm, Eriksson






/ Tack för att ni finns. Familjen betyder allt. Lisa

Tack för allt.

Veckan har varit underbar på alla sätt. Trevligt och nytt folk, rätt så bra sammanhållning, rolig segling så jag är nöjd till 100!
Den lilla händelsen igår minns jag ingenting av vad som hände alls. Vår kanot välte och sen minns jag inget mer tills jag ligger på en bår påväg in i ambulansen. Men fick komma hem ca 2 timmar efter.
Jag hade haft svårt att andas, okontakbar, himmlat med ögonen osv. Nu är det bara förkylning och fryssa som tar över kroppen.
Jobbigt när det är midsommar imorgon också. Händer alltid något med mig under dagar man ska ha kul! Typiskt..

Nej nu väntar jag på Martin och medans ska jag kolla lite bloggar osv. Lägger in lite små bilder senare.
/ Lisa

Ett tack till Lina som flöjde med mig till sjukhuset och som var till ett stöd under hela tiden.
 Men det var ni alla.


Borta bra men hemma bäst!


Nu är jag hemma i gamla bålsta igen vilket känns skönt men ändå tråkigt. Mest kommer jag nog sakna själva umgänget, massa mysiga prickar man kommer sakna menmen, det finns ju inget som säger att jag inte kommer träffa vissa av dom igen. Vad som var mest dåligt med lägret var maten, och duscharna! Seriöst, jag duschade en gång på 5 dagar för att duscharna var avstängda, hur skarrigt är inte det? Så nyss har jag kommit ur en varm skön dusch och känner mig fräsch för första gågen på 5 dagar, wonderful!

I alla fall så har jag lärt mig ett och annat, bland annat att segla vilket jag inte tycker var sådär jättekul, men det funkade! Sen har jag även paddlat kanot för första gången i mitt liv, det var kul! Apropå paddling, igårkväll hände en liten olycka med min käreste vän Lisa. Hon kom under vattnet och svalde en jävla massa som gjorde att hon var tvungen att åka in till sjukan som jag tror hette trollhettan! Jag följde med henne och hon frös och hade svårt att prata ett rejält tag men det blir bara bättre och bättre förutom att det gör ont i henne när hon börjar minnas vad som hände! Så ligger det till!
Jag ska kika lite på matchen nu så vi hörs senare! Grattis till Elin som fyller år idag!

Jag och Lisa på bilden för några veckor sedan på väg till ica. Min "fina" kamera är även med!

Seyou Lina


You took my breathe, but I survived..

Vi har ju varit på seglarläger under veckan här. Igår hände en liten olycka med mig, men jag mår bra nu. Berättar mer senare. Har ingen ork!


Jag vill tacka alla som varit till stöd, alla som hållt humöret uppe denna vecka i dåligt väder, jag vill tacka allt och alla! Jag är så tacksam. Går inte att förklara med ord!


/ Lisa

He-he

En ny header pryder vår blogg. Den här kommer vi ha tills vidare. Tills vi lessnar helt enkelt!
Den är enkel och fräsch, lite små grejer vi inte kan fixa på egen hand som vi vill få bort men äsch.

Nu på kvällen har vi tagit det lugnt. Skönt ibland! Imorgon blir det väl lite mer röj än idag i alla fall. Vi måste ändå ta det lugnt imorgon, vi åker ju på konfirmationsläger på lördag. I nästan en hel vecka. Inget bloggande då inte.

Nu ska vi hitta på något annat. Hörs imorgon! / Lisa och Lina


Babyn föddes med snopp på ryggen



/ Lina och Lisa

Lisa skriver..

Ska hoppa in i duschen nu, fixa mig och sen möta Lina nere i centrum. Hon skulle handla lite grejer och jag är så sugen på jordgubbar eller vindruvor så det ska jag köpa. Vi har inga direkta planer för kvällen, lutar nog åt lugnt i alla fall. Vi har pratat om att göra en ny header så vi kanske fixar det nu ikväll. Ska i alla fall hoppa in nu.


Lisa har tråkigt..

Jag hatar att sätta igång med städning, men har man börjat kan man knappt sluta. Inte jag i alla fall!
Jag ska nog lägga mig på något skönt ställe och lyssna klart på min cd-bok jag aldrig har tagit mig tid till att lyssna klart på. Lyssnar fortfarande på gömda. Snart slut och den är så bra. Men det hade vart lättare om det varit en bok.

Allt hade också varit lättare om vi hade haft fint väder. Ibland så lyser solen och ibland regnar det. Trist! /Lisa

Jag i Cannes i sommras.


Lina Kristina



Första sommarlovs dagen och jag vaknade 07:00 av att mina kusiner gick upp. Härligt va?

På lördag åker jjag på konfirmationsläger och kommer därför varken jag eller Lisa blogga tills torsdagen då vi kommer hem. Känner mig otroligt stressad inför konfirmationen. Man ska ha med sig hur mycket som helst och får bara ha med sig en väska. Jag åker hem från mamma runt 16-17:00 tiden och då måste jag gå via centrum och handla lite till konfan. Vi kommer åka till bohuslän och slå läger vid sparreviken. Det ligger mot västkusten tror jag.

Nu ska jag hjälpa min kusin med ett tv-spel så vi ses sen. ha det bra. Puss / Lina
 

Onsdags kväll

Filmen igår var fantastisk, svårt att hålla inne tårarna vissa stunder bara. Den måste ni se! Grymt bra..
Jag och Martin åkte i alla fall in i skaplig tid igår, för att äta lite mat och så. Sen gick vi mot biografen och precis då började regnet bara ösa ner. Jag hade ju självklart glömt paraply också. Så när vi kom fram var vi genomblöta och 1 timme tidiga. Hade helt glömt bort tiden. Så vi satte oss och fikade i någon halvtimme och sen  började vi köa.
Vi kom hem runt halv 2.

Nu ska jag göra saker jag måste som till exempel städa rummet, bränna skivor åt mamma, börja packa inför konfirmationslägret osv. Senare ikväll tänkte jag kolla med Lina vad hon ska göra.

Ha en bra torsdag / Lisa


Världens sötaste kusiner


Jag har världens absolut sötaste kusiner, helt underbara är dom.
Just nu ligger dom i sängen och sover tyst och sött brevid varandra som små änglar som dom alltid är. Själv sitter jag hos mamma. Har nyss ätit varma mackor med ost, det var dagens höjdarpunkt! Nu ska jag kika lite på fotbollen trots att jag inte är så jätteintresserad av att se det. Det är bara kul att spela inte att titta på. Menmen, med trevligt umgänge så. 
 
Seyou / Lina

Jag och Lisa på bilden sommaren 07 (jag har en sked i munnen, lucky me)


Sex and the city

Kan ju inte låta bli att ta på mig mina chinos. Det är ju så skönt att bara glida runt i dom, och då enkelt men snyggt! Får bli dom ikväll. Med en body, smycken och mina nya skor. Blir nog bra! Skriver imorgon eller kanske när jag kommer hem.
Ha en super avslutningskväll, för er som inte hade skolavslutning idag, ha en bra kväll! Bye Lisa


Sol vind och vatten höga berg och djupa hav

Då var det här läsåret slut och jag ser inte fram emot nästa.
Mina betyg var helt okej. Inget jag vart så där riktigt glad över.. Jag vet att jag kunnat göra det bättre om jag bara hade orken. Jag hade i alla fall ett MVG, sju VG, och tre G. Men nästa år grabbar då jädrar då ska jag inte fassna vid någon kurva utan jag jag ska göra vägen så rak som möjligt och bara köra. Men nu ska jag inte tänka på det! Nu ska jag bara roa mig och ha det bra heela sommarlovet. Lite finare väder än det nuvarande önskas även, men det kommer. Det sägs att juni ska bli varm, juli ska bli jättevarm och augusti ska bli het. Så det får vi hoppas på.

Så här såg i alla fall jag ut på skolavslutningen, inget speciellt. En klänning fårn Zara och vita skor, ett guld/silverarmband och håret utsläppt.


Jag kom och tänka på att jag har ganska mörka ögonbryn för att ha så ljust hår. Jag menar, senast jag gjorde slingor var förra vintern.. Men jag vet inte.

Många tycker säkert att min klänning ser ut som en gardin eller något men jag tycker personligen att klänningen är jätte söt och ångrar inte att jag köpte den. Det är storlek M på den och ändå så känns den inte stor. Har vanligtvis S eller XS.
Nepp nu ska jag kila vidare.

Ses senare. Puss&Kram / Lina 

Surt

Vädret måste bli bättre nu. Man blir så ledsen. Fan också, vilken otur.


/ L i s a



Sommarlov

Äntligen sommarlov. Något alla längtat efter och då var vi här igen. Om 365 dagar har jag förmodligen gått ut grundskolan, och det är något jag längtar till så jag dör.




             Lisa





Love ain't got no color


Valhalls IBK's hejjarklack. Ett tag sen!

Egentligen har jag inte tid att skriva men jag ska skriva kort om dagen.

Var i skolan mellan 09-14:00 där det bara var chill med bland annat brännboll, och raster. Efter skolan gick jag hem och klädde på mig lite kyligare kläder efter som att det vart varmare på dagen är var det var på morgonen. Efter det gick jag ner till centrum där jag unnade mig själv en chokladmuffins, jag köpte även en t-shirt till min bror som fyller 19 år idag.
runt 19:00 kom släktingar och vi fikade och hade det trevligt. Sen vidare till fysen som var ruskigt kämpig men, övning ger färdighet. I morgon är det skolavslutning och farmor och Kenny fyller år. Ska förmodligen träffa Lisa en snabbis efter avslutningen sen ska jag gratta farmor och efter det åker jag hem till mamma där kusinerna ska övernatta som jag har lovat att leka med.

Nu har jag kortfattat min dag och måste verkligen sova. Ses i morgon kanske. Förlåt för dålig uppdatering.
Puss / Lina

Fan vad bra Sverige!



Godnatt *L i s a

Monki



Tre saker jag vill ha till sommaren.
Snygga toppar och den snygga jeanskjolen.
/Lisa

Brosch

Vädret var ju inte på topp idag. Jag som hade tagit fram kjol och allt. Fick bli ljusa jeans ett linne och en stor brosch. / Lisa



Hello!

Sista dagen i skolan idag. Har varit på pissigt humör hela dagen nästan, inte först nu jag har lite livsglädje. Men även fast mitt humör börjar stiga ska jag dra mig mot sängen. Om en halvtimme börjar project runway, brukar titta på det. Även fast det är repris. Och efter det ska jag nog slagga en timme eller så.

Skriver mer senare. Bye L i s a

Bio på onsdag

Jag väljer att gå på bion på onsdag, det är en film man länge längtat efter så vafan.. Jag kan ha kul hela dagen ändå.
I alla fall så bjöd jag med Erika på bion, hon som inte hade sett ett enda avsnitt av satc blev riktigt glad ändå så det var ju kul. Min fråga är bara vad jag ska ha på mig, men hittar nog nåt! Blir trevligt..

Nyss var Martin, Sellis, Daniel och Fröberg här och hälsade på. Jag klev ut i nattlinnet och trött som attans! Trevligt att dom kikade förbi i alla fall. Dom är lediga imorgon, fuskisarna. Så dom kan ju roa sig hela natten medans jag måste få min skönhetsömn jag. Så därför säger jag godnatt nu.. Au revoir ** Lisaa


SJP eller Carrie Bradshaw..

The day after tomorrow


Hej igen.


Fysen jag nämde tidigare, jag stressade för den's skull. Jag skyndade mig ner till jan fridegård och så kom det typ inga och så tänkte jag.. Vart är alla? Sen så kollade jag på sms:et jag hade fått av Linda tidigare idag där det stog vart vi skule vara och vilken tid vi skulle samlas och så kom jag på. Det var tusan vid futurum vi skulle vara. Då var klockan 18:55 och ci skulle samlas 19:00 så jag började springa snabbt så snabbt, upp för dentrumbacken och hela vägen och var där typ 19:07 så det var ganska snabbt. Men i alla fall så när jag var där, jättetrött så säger min tränare att det inte blir någon fys för att vi är så några, så ja .. Stressat helt i onödan menmen, lite mortion är väl alltid bra.

Direkt när jag kom hem tog jag en dusch och kirrade mig lite. Träffade Emilia, Frida, och Jossan nere vid centrum, vi skulle nämligen kolla lite på *Tredjeringarna* som spelade brännboll. Trevligt var det tills det vart en aning drygt och jag åkte hem. Och jusstja, mamma ringde mig tidigare idag och har nu beställt ett par bruna gladiator-sandaler till mig, så det vart jag glad över! Tack mamma :) 

Nåja nu blir det jag som kryper ner i bingen. Skolavslutning om 2 dagar, spännande!
Puss så länge / Lina

Forever 21


Den blir din för 19.80 $. Den tackar man ju inte nej till! / Lisa

Fysträning


Brillorna jag fick av farfar igår, ascoola javisst!

Gårdagens fysträning har satt sig i rumpa, rygg, mage, ben och lite armar. Och vad som får en att inte "tänka" så mycket på det är ju att jag har fysträning i dag igen.. Vad drygt!

Skolan idag gick bra. Gick hem vid 13:00 då min broder körde mig och några klasskamrater till lastberget där vi badade och hade det bra. kom hem för en stund sen så jag ska väl äta lite och sen dra på fys 19:00.
Men vi hörs senare. Puss&kram I Lina


bio på onsdag?

Nu är det ju såhär att jag fick två förhandsvisningsbiljetter tills sex and the city-filmen och den är på onsdag. Är det någonting jag längtat efter är det ju denna film. Det ända kruxet är att på onsdag har vi skolavslutning. Frågan är den om jag vill stanna hemma och träffa folk och umgås så, eller om jag går på bion och helt enkelt har rikigt kul på fredagen istället. Då det bland annat är niornas bal. Vad tycker ni? Bio eller Bålsta?



/ Lisa

Måndag

Då var måndagens skola avklarat. Imorgon kvar bara. Hur trevligt är inte det?

Nu ska jag snart möta Erika, för att sen dra oss till vivo och köpa lite fika och sen sätta oss på en mysig liten gräsplätt och umgås. Så underbart!

När jag kommer hem ska jag äta middag och sen så ska jag storstäda mitt rum. Vilket behövs! * Lisaaaa


Skolavslutnings outfit.

Klänning

Så sööt klänning!

Godnatt* Lina

Godnatt

Jag kommer försöka uppdatera så mycket jag kan under sommarlovet men det kommer nog vara trögt.
Första veckan på sommarlovet drar jag på seglarläger, Lina också så då blir vi borta en vecka. Och sen drar jag till pappa någon vecka eller så, sen drar jag till malta nästan hela juli. Så uppdateringen kommer ligga nere på botten, men det kommer väl allas bloggar.. I bra väder i alla fall..

Lisaaaa*


Martin på bilden..

Hemma

Kom hem för 10 minuter sen. Skönt att vara hemma! Mamma och familjen hade varit och köpt skolavslutningskläder till mina bröder och det enda som fattades till min outfit var skorna. Och nu hade mamma köpt ett par, alledes underbart sköna och snygga skor från bianco. Så nu var mitt klart! Skönt det.. Au revoir * Lisa


Den skon. Bilden tagen från biancos hemsida..


Träningsvärk

Hejhej! Har inte bloggat på någon dag nu. Men nu är jag back för tillfället i alla fall.

Ska berätta om dagen som faktiskt har vart riktigt chill. Spelade fotboll runt 12-13 med några kompisar. Efter det åkte jag till teknikbacken och hade fys med Vangen FBC. Det var grymt jobbigt med jag orkade faktiskt hela biten otroligt nog. Efter det åkte jag hem och duschade. Sen åkte jag och pappa till farmor och farfar där det bjöds på fika, och jusste, Jag fick även två par jättecoola solbriller och fodral till dom. Har nämligen förstört 4 par på ca 2 månader, illa.. visar väl brillorna på bild sen, kanske.

Nu har jag nyss ätit tacos och Erika frågade om jag ville köpa en glass med henne så det ska jag göra!
Vi ses senare. Till Amanda säger vi grattis. Och till er andra säger jag trevlig kväll. Puss&kram

Påväg

Nu snart bär det av hem igen. Alla har precis legat och sovit middag, inomhus. Egentligen skulle man väl sovit ute i det härliga väder men det blåser så väldans.

Vi har i alla fall börjat packa, städat, duschat osv. Nu måste vi bara få i oss lite mat. Bye, Lisa

Äntligen

Jag har inte kunnat blogga något alls under helgen men lovar att ta igen det nu den här veckan som kommer. Hur nu det ska gå, sommarlov på onsdag.

Helgen har varit skön, bara slappat hela tiden. Vi har knappt rört oss utanför storvik.

Nu tänkte jag gå och väcka Martin som ligger och sover i mitt varma rum. Är hungrig på frukost!  Au revoir, Lisa

I sing to myself what a wonderful world

Underbart väder dock är jag inte på topp.
Huvudvärk och så hungrig. Vi ska beställa mat från Infra eller något.. Det känns inte bra det här! Jag har typ ätat skräpmat 2-3 dagar nu, dålig vana. Nåja, tidigare idag var jag och badade med min bror och hans kompisar. Tobias bjöd mig även på en pizza som blev min frukost. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen blir det bara jag och luschen, eller så träffar jag Emilia och Frida eller bara chill hemma. Jag är ganska taggad på att göra något ikväll trots huvudvärken. Fast den går väl över efter maten förhoppningsvis.


Nepp, nu måste jag fixa mig lite.

toodelo, Lina

Ekilla

Från klockan 9 i morse var jag på ekilla till typ halv 5 då Sofies brorsa hämtade och skjutsade hem.
På ekilla var det i alla fall jätte trevligt. Sol, bad, vollyboll, amerikans fotboll, frisbee, mat och trevligt folk! Det som är sjukt jobbigt just nu är att det bränner på hela min kropp plus att jag har fått nå utslag.. Vet inte vad det är, typ hudcaner? Skitläskigt är det i alla fal.. Nåja, vad häner ikväll, det frågar jag mig själv.. Ska i alla fall gå och äta mat på Mae thai tror jag. Sen får jag se vart kvällen tar mig, blir förmodligen bara chill hemma.

Jag har nyss kommit ur en skön dusch! Finns nog inget bättre en sån här varm dag än att duscha och smörja in brännan med krämer och ja.. Helt underbart är det!
uppdaterar senare*
kyss Lina

image103
Jag och J i stan en dag.


Varning


image102

Jag varnar om dålig uppdatering i helgen, i alla fall från min sida. Antar att det blir så från Linas också, när det är helg vill man ju vara ute. Så jag tror ändå inte att ni kommer klaga över det! Men bara en liten varning sådär..
Nu önskar jag er en god natt. * Lisa

Lost

image101
Kikar in lite snabbt såhär nu när der är reklam under lost. Hinner inte skriva mer idag så.
Ha det bra och god natt. kyss Lina

Nyklippt!

Skolan var seg men vi fick sluta en timme tidigare ungefär. Och precis när jag är påväg hem ringer jag mamma och hon sitter hos frisören. Hon fick mig att också komma dit för att klippa, blev bara topparna. Nu blir det spara till långt!

Skönt att jag inte har något att plugga till, underbart! Det ända jag behöver göra nu är packa, för imorgon börjar min otroligt efterlängtade helg. Jag ska nämligen till pappa och bara slappa slappa slappa hela dagarna och med underbart sällskap, Martin!

Ny kjol har jag också fått av min älskade mamma, en grymt söt. Lägger in bild senare. XoXo Lisa

skolan

Jag sitter i skolan och har allmänt tråkigt. Har nyss haft fysikprov, gick skapligt i alla fall. Trodde jag inte! Men vi får väl se resultatet sen.
Nu snart ska vi i alla fall fortsätta på en film vi ser, Mississippi burning. Hitills är den rätt...tråkig!
Efter skolan har jag konfamöte, och det är så jäkla otaggat. Hade då hellre åkt till stan och träffat Anna och Linnéa som är i stockholm och härjar på klassresa. Nu vet ni! Bye/ Lisa

På mig har jag chinos en grå tischa och gladiator insprirande skor!

physics

Då var ännu en dag borta med vinden, full med plugg tyvärr. Imorgon ska jag försöka njuta, för då har jag inget att plugga in, bara kika lite på matten.
Nu ska jag ringa min älskade Martin, läsa på fysiken och somna till Lars Winnerbäck. Underbart! Godnatt Lisa

image100

Bloggpaus

Japp, då var det de här med fysik. Man får gärna ta små pauser, mer än gärna!
Gud, jag sitter och tittar på extreme home makeover och jag gråter av lycka. Dom blir så glada och dom uppskattar det mer än vad någon annan skulle göra. Usch!
Nej, back to work! / Lisa
______________________________________________________________________________________
image99
jag bar idag jeansshorts veromoda tischa från zara kofta från hm skor från ecco och väska köpt i thailand.

Miss little sunshine

image97 image98
Sommarlov om bara några dagar. Visst ska det blir underbart? Helt underbart.

Kyss från Lina


Videoblogga

image96
Okejokej, jag erkänner.. Data är kanske inte riktigt min grej. Jag har försökt lägga in videoklipp men vet tusan inte hur man gör.. Någon som har lust att ta sig tiden och förklara det? Det skulle jag verligen uppskatta..


Skolan idag var dryg så till lunch gick jag hem efter att ha gjort NO-provet som jag faktiskt tror gick bra. I alla fall så åkte jag direkt till mamma. Eller tog ett-bussen. Var där redan halv för att jag trodde det gick en då också,  men icke sa nicke!

Nu har jag nyss ätit en smarrig hamburgaretallrik och ska snart trycka i mig några mockarutor som jag och mamma bakade idag.

Nåja, får skriva mer senare.. Om jag orkar! Ska förmodligen lägga mig tidigt idag, känner hur tröttheten tar över, huvudvärkan är nära därpå. Den har hallt på i två dagar nu. Och då ska man absolut inte sitta framför datorn tycker jag.  
Menmen, se you later. Pussen* Lina


suck..

Idag skrev jag musikprovet, och resultatet är jag nöjd med. Nu har jag bara två prov kvar i årskurs 8! De värsta ämnena, fysik och matte. Fysikprov imorgon! Så ska därför plugga nu. Bye / Lisa


image95

littlesister

Nu har jag pluggat klart för dagen och musikhistorian sitter faktiskt jäkligt bra! Sovgott! / Lisa
________________________________________________________________________________

image94
Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Tips!

image92

Jag tänkte att jag kunde dela med mig mina hudprodukter. Och för att faktiskt vara ärlig är det endast det på bilden man behöver. Min hud har aldrig varit så len och fräsch som den är nu, inga finnar alls! Är dock osäker på om den finns i Sverige. Köpte detta i Thailand för ca 200 för båda . Underbart ju! Jag som trodde att man behövde 100 krämer för att få en fin hy, köp dessa två och få underbar!

Later Lisa

Alice Babs + 3 grabbar på bilden

image91
Musikhistoria prov imorgon.
Idag sattes betygen och ändå 3 prov i veckan.
Otaggat! XoXo Lisa

You have a bad day

image90
Jag och Erika på bilden. Gled hem i pyamas efter natten hos Elin, det var tider det..

Hejhej. Hoppas att alla mår bra. Själv mår jag inte så jättebra, lite huvudvärk inklusive hungrig och så, Men snart blir det mat så det blir nog bättre då.
Har ju nästan inte skrivit någonting den här helgen så jag tar allt från början (fredagen).

I fredags lekte jag med Erika. Vi gjorde inget speciellt förutom att vi roade oss med det vanliga tokiga.
På lördagen åkte jag och pappa till barkaby en sväng där jag lämnade in min telefon på lagning, nissarna på on off är helt åh.. Vad arg man blir. Menmen, lyckades i all fall få til baka pengarna (400kr) för försäkringen! Efter det åkte vi hem, jag packade och åkte sen till Lisa, Erika var redan där så vi tre chillade framför poolen och solade. Efter chillandet duschade vi alla tre och åkte sen ner till centrum och shoppade lite på ica. Hemma hos Lisa igen lagade vi mat det blev kött, potatiskroketter, bea-sås, frukt och grönt, ramlösa och efter maten chips med dipp.
Lite senare på kvällen runt 9-10 åkte vi hem till Edholm där det var lite folk. Det vart ganska så lamt efter ett tag så vi åkte sen hem till Eken istället vilket jag faktiskt tycker var ännu lamare, nästan i alla fall.. Menmen, vi hade det ändå jättekul tycker jag. Det får vi göra om tjejer. 
Min söndag spenderade jag hela dagen med Lisa, vi solade, badade, åt gott och gick igenom lite av hennes garderob. Sen åkte jag hem, duschade och sov.

Nu sitter jag hos mamma. Måste plugga NO nu, har prov i morgon, energieprov.. Men det går nog bra.

Ha en bra dag. Ciao. LinaA 


Underbar söndag!

Min söndag har varit underbar, solat, chillat och ätit med självaste Lina.
Erika gick hem tidigt imorse så då drog jag och Lina och la oss i solen!

I fredags umgicks jag med Martin, först åkte vi och tittade på studentbalen. Sen bjöd Martin mig på lite thaimat, så vi satte oss på gräset och åt. Efter det gick vi hem, kollade på tv och mös. Somnade runt kl. 3 tror jag.

Igår kväll var vi(jag, Lina och Erika) först hos Jesper, det var lite lamt så vi började gå hemåt. På vägen hem bestämde vi oss för istället cykla till fånäs, till eken. Där det var lite folk, trevligt de första fem minuterna. Sen blev det lamt! Så vi drog hem. Somnade gjorde vi runt 2!

Idag har vi bara tagit det lugnt hela hela dagen. Imorgon och resten utav veckan blir det plugg plugg och plugg!
Men eftersom att vi är lediga på fredag drar jag till sandviken på torsdag. Till min pappa, Eva och självaste Hilma.
Martin drar jag med mig!
Men bara så ni vet så kommer jag inte uppdatera så mycket denna vecka!


Puss och Kram/ Lisa

Mer bilder kommer förmodligen imorgon!


Lina och Lisa här..

Hej hej på er! Uppdateringen har inte varit på topp alls den här helgen, men det ska fixas. Ikväll blir det i alla fall inlägg om helgen osv. Nu när vädret är på topp vill man ju inte direkt sitta inne vid datorn. Vi ligger i alla fall ute på min(Lisas) baksida vid poolen och chillar. Runt 28 grader, underbart! Lägger in bilder senare..


XoXo Lina och Lisa

image88

RSS 2.0