Plugg

Har pluggat hela dagen idag. Franska och kemi. Har nyss också varit och tränat. Nu ska jag kika in på skistar.com och tagga tills jul. Ska bli så otroligt skönt att få åka lite skidor.

Ska hoppa in i duschen, ta och göra mig en fruktsallad istället för en macka med varmchoklad. Dax att bli nyttig också, inte bara träna. Slänger in dagens outfit senare. Det var länge sen!

Bye/ Lisa

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Sv: Det är bra att du gör det.



Självklart! Nej, men jag tycker helt enkelt inte om dig. För det första får jag blickar av dig hela, hela tiden, du snackade skit om Tor i klassrummet (vem det än är om, man gör inte så!), jag kan se hur du pratar med t ex Douglas och en sekund efter stirrar han ut mig (visst, jag vet inte om du "snackar skit" om mig, men tycker att det säger en hel del). Jag använder aldrig ordet "bimbo" så jag tycker att det är sjukt hur någon har sagt det till dig. Jag blir förbannad hur folk inte kan hålla käften stängda då dom inte ens ska säga något som är sant!



Därför jag valde den rubriken var för att Carru berättade för mig att du kommit fram och pratar med henne om det. Därav "-tecknen också.



Jag behöver inte hålla det inom mig att jag tycker illa om dig, men däremot så kommer jag inte "snacka skit" om dig!



Det gör vi..

2008-12-08 @ 21:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0